E. G. Azero
AuthID: R-00G-1RA
1
TÃTULO: High-solid systems of partially hydrolysed waxy maize starch: Rheological and structural characterisations Full Text
AUTORES: Lopes, GK; Azero, EG; Vazquez V da Silva ; Goncalves, MP ; Andrade, CT;
PUBLICAÇÃO: 2007, FONTE: JOURNAL OF THE BRAZILIAN CHEMICAL SOCIETY, VOLUME: 18, NÚMERO: 1
AUTORES: Lopes, GK; Azero, EG; Vazquez V da Silva ; Goncalves, MP ; Andrade, CT;
PUBLICAÇÃO: 2007, FONTE: JOURNAL OF THE BRAZILIAN CHEMICAL SOCIETY, VOLUME: 18, NÚMERO: 1
2
TÃTULO: Rheological study of the effect of Cassia javanica galactomannans on the heat-set gelation of a whey protein isolate at pH 7 Full Text
AUTORES: Goncalves, MP ; Torres, Duarte ; Andrade, CT; Azero, EG; Lefebvre, J;
PUBLICAÇÃO: 2004, FONTE: FOOD HYDROCOLLOIDS, VOLUME: 18, NÚMERO: 2
AUTORES: Goncalves, MP ; Torres, Duarte ; Andrade, CT; Azero, EG; Lefebvre, J;
PUBLICAÇÃO: 2004, FONTE: FOOD HYDROCOLLOIDS, VOLUME: 18, NÚMERO: 2
3
TÃTULO: Rheological properties of mixtures of kappa-carrageenan from Hypnea musciformis and galactomannan from Cassia javanica Full Text
AUTORES: Andrade, CT; Azero, EG; Luciano, L; Goncalves, MP ;
PUBLICAÇÃO: 2000, FONTE: INTERNATIONAL JOURNAL OF BIOLOGICAL MACROMOLECULES, VOLUME: 27, NÚMERO: 5
AUTORES: Andrade, CT; Azero, EG; Luciano, L; Goncalves, MP ;
PUBLICAÇÃO: 2000, FONTE: INTERNATIONAL JOURNAL OF BIOLOGICAL MACROMOLECULES, VOLUME: 27, NÚMERO: 5
4
TÃTULO: Solution properties of the galactomannans extracted from the seeds of Caesalpinia pulcherrima and Cassia javanica: comparison with locust bean gum Full Text
AUTORES: Andrade, CT; Azero, EG; Luciano, L; Goncalves, MP ;
PUBLICAÇÃO: 1999, FONTE: INTERNATIONAL JOURNAL OF BIOLOGICAL MACROMOLECULES, VOLUME: 26, NÚMERO: 2-3
AUTORES: Andrade, CT; Azero, EG; Luciano, L; Goncalves, MP ;
PUBLICAÇÃO: 1999, FONTE: INTERNATIONAL JOURNAL OF BIOLOGICAL MACROMOLECULES, VOLUME: 26, NÚMERO: 2-3