Ana F. Vinha
AuthID: R-00G-C5Z
1
TÃTULO: Food Preservative Potential of Lemongrass (Cymbopogon citratus) Essential Oil
AUTORES: Marta O Soares; Ana F Vinha; Carla Sousa; Ana Castro ; Pedro C Pires;
PUBLICAÇÃO: 2020, FONTE: Prime Archives in Agricultural Research
AUTORES: Marta O Soares; Ana F Vinha; Carla Sousa; Ana Castro ; Pedro C Pires;
PUBLICAÇÃO: 2020, FONTE: Prime Archives in Agricultural Research
INDEXADO EM: CrossRef
2
TÃTULO: Influence of the Storage Conditions on the Physicochemical Properties, Antioxidant Activity and Microbial Flora of Different Tomato (Lycopersicon esculentum L.) Cultivars Full Text
AUTORES: Ana F. Vinha; Sérgio V. P. Barreira; Ana Castro ; Anabela Costa; Beatriz B P. P. Oliveira ;
PUBLICAÇÃO: 2013, FONTE: Journal of Agricultural Science - JAS, VOLUME: 5, NÚMERO: 2
AUTORES: Ana F. Vinha; Sérgio V. P. Barreira; Ana Castro ; Anabela Costa; Beatriz B P. P. Oliveira ;
PUBLICAÇÃO: 2013, FONTE: Journal of Agricultural Science - JAS, VOLUME: 5, NÚMERO: 2