David Manuel Madeira Gomes Saraiva
AuthID: R-001-MEN
1
TÃTULO: Use of ICT on Offices: Impact on Task Characteristics and Workers' Health
AUTORES: David Saraiva; Claudia Costa; Catarina Silva;
PUBLICAÇÃO: 2012, FONTE: 8th International Symposium on Occupational Safety and Hygiene (SHO) in SHO 2012: INTERNATIONAL SYMPOSIUM ON OCCUPATIONAL SAFETY AND HYGIENE
AUTORES: David Saraiva; Claudia Costa; Catarina Silva;
PUBLICAÇÃO: 2012, FONTE: 8th International Symposium on Occupational Safety and Hygiene (SHO) in SHO 2012: INTERNATIONAL SYMPOSIUM ON OCCUPATIONAL SAFETY AND HYGIENE
INDEXADO EM: WOS
2
TÃTULO: The Less Visible Side of the Work Effects on Health: Reflection on the Emergence of Psychosocial Risks
AUTORES: Catarina Silva; Claudia Costa; David Saraiva;
PUBLICAÇÃO: 2012, FONTE: 8th International Symposium on Occupational Safety and Hygiene (SHO) in SHO 2012: INTERNATIONAL SYMPOSIUM ON OCCUPATIONAL SAFETY AND HYGIENE
AUTORES: Catarina Silva; Claudia Costa; David Saraiva;
PUBLICAÇÃO: 2012, FONTE: 8th International Symposium on Occupational Safety and Hygiene (SHO) in SHO 2012: INTERNATIONAL SYMPOSIUM ON OCCUPATIONAL SAFETY AND HYGIENE
INDEXADO EM: WOS
3
TÃTULO: Selection of the derivatization reagent-The case of human blood cholesterol, its precursors and phytosterols GC-MS analyses Full Text
AUTORES: David Saraiva; Rute Semedo; Maria da Conceicao Castilho; Jose Manuel Silva; Fernando Ramos ;
PUBLICAÇÃO: 2011, FONTE: JOURNAL OF CHROMATOGRAPHY B-ANALYTICAL TECHNOLOGIES IN THE BIOMEDICAL AND LIFE SCIENCES, VOLUME: 879, NÚMERO: 32
AUTORES: David Saraiva; Rute Semedo; Maria da Conceicao Castilho; Jose Manuel Silva; Fernando Ramos ;
PUBLICAÇÃO: 2011, FONTE: JOURNAL OF CHROMATOGRAPHY B-ANALYTICAL TECHNOLOGIES IN THE BIOMEDICAL AND LIFE SCIENCES, VOLUME: 879, NÚMERO: 32
4
TÃTULO: Evaluation of Phytosterols in Milk and Yogurts Used as Functional Foods in Portugal Full Text
AUTORES: David Saraiva; Maria da Conceicao Castilho; Maria do Rosario Martins ; Maria Irene N Noronha da Silveira; Fernando Ramos ;
PUBLICAÇÃO: 2011, FONTE: FOOD ANALYTICAL METHODS, VOLUME: 4, NÚMERO: 1
AUTORES: David Saraiva; Maria da Conceicao Castilho; Maria do Rosario Martins ; Maria Irene N Noronha da Silveira; Fernando Ramos ;
PUBLICAÇÃO: 2011, FONTE: FOOD ANALYTICAL METHODS, VOLUME: 4, NÚMERO: 1