Thays Helena Borges
AuthID: R-00G-CNS
1
TÃTULO: Comparative analysis of minor bioactive constituents (CoQ(10), tocopherols and phenolic compounds) in Arbequina extra virgin olive oils from Brazil and Spain Full Text
AUTORES: Thays H Borges; Luis C Carlos Lopez; Jose A Alberto Pereira; Carmen Cabrera Vique; Isabel Seiquer;
PUBLICAÇÃO: 2017, FONTE: JOURNAL OF FOOD COMPOSITION AND ANALYSIS, VOLUME: 63
AUTORES: Thays H Borges; Luis C Carlos Lopez; Jose A Alberto Pereira; Carmen Cabrera Vique; Isabel Seiquer;
PUBLICAÇÃO: 2017, FONTE: JOURNAL OF FOOD COMPOSITION AND ANALYSIS, VOLUME: 63
INDEXADO EM: WOS
2
TÃTULO: Study of the antioxidant potential of Arbequina extra virgin olive oils from Brazil and Spain applying combined models of simulated digestion and cell culture markers Full Text
AUTORES: Thays H Borges; Jose Alberto Pereira; Carmen Cabrera Vique; Isabel Seiquer;
PUBLICAÇÃO: 2017, FONTE: JOURNAL OF FUNCTIONAL FOODS, VOLUME: 37
AUTORES: Thays H Borges; Jose Alberto Pereira; Carmen Cabrera Vique; Isabel Seiquer;
PUBLICAÇÃO: 2017, FONTE: JOURNAL OF FUNCTIONAL FOODS, VOLUME: 37
INDEXADO EM: WOS
3
TÃTULO: Microwave heating induces changes in the physicochemical properties of baru (Dipteryx alata Vog.) and soybean crude oils. Baru oil changes under microwave heating Full Text
AUTORES: Thays Helena Borges; Ricardo Malheiro; Adriana Marques de Souza; Susana Casal ; Jose Alberto Pereira;
PUBLICAÇÃO: 2015, FONTE: EUROPEAN JOURNAL OF LIPID SCIENCE AND TECHNOLOGY, VOLUME: 117, NÚMERO: 4
AUTORES: Thays Helena Borges; Ricardo Malheiro; Adriana Marques de Souza; Susana Casal ; Jose Alberto Pereira;
PUBLICAÇÃO: 2015, FONTE: EUROPEAN JOURNAL OF LIPID SCIENCE AND TECHNOLOGY, VOLUME: 117, NÚMERO: 4