1
TÍTULO: Meaning of luxury in hospitality: An analysis of multiple destinations
AUTORES: Correia, Antonia ; Reis, Helena; Moro, Sergio; Kozak, Metin;
PUBLICAÇÃO: 2022, FONTE: JOURNAL OF HOSPITALITY AND TOURISM MANAGEMENT, VOLUME: 52
INDEXADO EM: Scopus WOS CrossRef: 1
2
TÍTULO: Positive effects of COVID-19 on food preparation and expenditure habits: a comparative study across three countries
AUTORES: ozen, Asli Emine; Kartari, Asker; Correia, Antonia; Wen, Jun; Kozak, Metin;
PUBLICAÇÃO: 2022, FONTE: PUBLIC HEALTH NUTRITION
INDEXADO EM: WOS
3
TÍTULO: Comparing efficiency in all-inclusive and bed and breakfast hotel businesses: a multi-period data envelopment analysis in Turkey
AUTORES: Yusuf Günaydın; Antónia Correia; Metin Kozak;
PUBLICAÇÃO: 2022, FONTE: European Journal of Management and Business Economics, VOLUME: 31, NÚMERO: 4
INDEXADO EM: CrossRef: 1
4
TÍTULO: Luxury product and brand purchasing behavior: Introduction to a Journal of Global Scholars of Marketing Science (JGSMS) special section
AUTORES: Correia, A ; Kozak, M;
PUBLICAÇÃO: 2021, FONTE: JOURNAL OF GLOBAL SCHOLARS OF MARKETING SCIENCE
INDEXADO EM: WOS CrossRef: 3
5
TÍTULO: Past, present and future: trends in tourism research  Full Text
AUTORES: Correia, A ; Kozak, M;
PUBLICAÇÃO: 2021, FONTE: CURRENT ISSUES IN TOURISM
INDEXADO EM: Scopus WOS CrossRef: 9
6
TÍTULO: Absorptive capacity, co creation and tourism A mixed analysis method
AUTORES: Michelle Moraes; Áurea Rodrigues; Antónia Correia ; Metin Kozak;
PUBLICAÇÃO: 2021, FONTE: Sustainable and Collaborative Tourism in a Digital World
INDEXADO EM: CrossRef: 1
7
TÍTULO: Impacts of COVID-19 on changing patterns of household food consumption: An intercultural study of three countries
AUTORES: Kartari, A; Ozen, AE; Correia, A; Wen, J; Kozak, M;
PUBLICAÇÃO: 2021, FONTE: INTERNATIONAL JOURNAL OF GASTRONOMY AND FOOD SCIENCE, VOLUME: 26
INDEXADO EM: Scopus WOS CrossRef: 9
8
TÍTULO: Examining the meaning of luxury in tourism: a mixed-method approach  Full Text
AUTORES: Antonia Correia ; Metin Kozak; Giacomo Del Chiappa;
PUBLICAÇÃO: 2020, FONTE: CURRENT ISSUES IN TOURISM, VOLUME: 23, NÚMERO: 8
INDEXADO EM: Scopus WOS CrossRef: 24
9
TÍTULO: Gastronomy experiential traits and their effects on intentions for recommendation: A fuzzy set approach  Full Text
AUTORES: Antonia Correia ; Seongseop (Sam) Kim; Metin Kozak;
PUBLICAÇÃO: 2020, FONTE: INTERNATIONAL JOURNAL OF TOURISM RESEARCH, VOLUME: 22, NÚMERO: 3
INDEXADO EM: Scopus WOS CrossRef: 20
10
TÍTULO: What Makes Our Stay Longer or Shorter? A Study on Macau
AUTORES: Ali Bavik; Antonia Correia ; Metin Kozak;
PUBLICAÇÃO: 2020, FONTE: JOURNAL OF CHINA TOURISM RESEARCH
INDEXADO EM: Scopus WOS CrossRef: 9
Página 1 de 4. Total de resultados: 37.