Cristina Nerin
AuthID: R-00G-G05
1
TÃTULO: Active and intelligent food packaging
AUTORES: Nerin, C; Vera, P; Canellas, E;
PUBLICAÇÃO: 2017, FONTE: Food Safety and Protection
AUTORES: Nerin, C; Vera, P; Canellas, E;
PUBLICAÇÃO: 2017, FONTE: Food Safety and Protection
INDEXADO EM: Scopus
2
TÃTULO: Antimicrobial properties and mode of action of mustard and cinnamon essential oils and their combination against foodborne bacteria Full Text
AUTORES: Isabel Clemente; Margarita Aznar; Filomena Silva; Cristina Nerin;
PUBLICAÇÃO: 2016, FONTE: INNOVATIVE FOOD SCIENCE & EMERGING TECHNOLOGIES, VOLUME: 36
AUTORES: Isabel Clemente; Margarita Aznar; Filomena Silva; Cristina Nerin;
PUBLICAÇÃO: 2016, FONTE: INNOVATIVE FOOD SCIENCE & EMERGING TECHNOLOGIES, VOLUME: 36
3
TÃTULO: Stilbene phytoallexins inclusion complexes: A natural-based strategy to control foodborne pathogen Campylobacter Full Text
AUTORES: Filomena Silva; Cristina Nerin; Fernanda C Domingues;
PUBLICAÇÃO: 2015, FONTE: FOOD CONTROL, VOLUME: 54
AUTORES: Filomena Silva; Cristina Nerin; Fernanda C Domingues;
PUBLICAÇÃO: 2015, FONTE: FOOD CONTROL, VOLUME: 54
4
TÃTULO: Strategies to improve the solubility and stability of stilbene antioxidants: A comparative study between cyclodextrins and bile acids Full Text
AUTORES: Filomena Silva ; Ana Figueiras; Eugenia Gallardo; Cristina Nerin; Fernanda C Domingues ;
PUBLICAÇÃO: 2014, FONTE: FOOD CHEMISTRY, VOLUME: 145
AUTORES: Filomena Silva ; Ana Figueiras; Eugenia Gallardo; Cristina Nerin; Fernanda C Domingues ;
PUBLICAÇÃO: 2014, FONTE: FOOD CHEMISTRY, VOLUME: 145