1
TÍTULO: Critical features of an in vitro intestinal absorption model to study the first key aspects underlying food allergen sensitization  Full Text
AUTORES: Dijk, Wieneke; Villa, Caterina; Benede, Sara; Vassilopoulou, Emilia; Mafra, Isabel; Garrido Arandia, Maria; Blanco, Monica Martinez; Bouchaud, Gregory; Hoppenbrouwers, Tamara; Bavaro, Simona Lucia; Giblin, Linda; Knipping, Karen; Castro, Ana Maria; Delgado, Susana; Joana Costa ; Bastiaan Net, Shanna;
PUBLICAÇÃO: 2022, FONTE: COMPREHENSIVE REVIEWS IN FOOD SCIENCE AND FOOD SAFETY, VOLUME: 22, NÚMERO: 2
INDEXADO EM: Scopus WOS CrossRef: 12
2
TÍTULO: Component-resolved diagnosis of wheat flour allergy in baker's asthma  Full Text
AUTORES: Cristina Gómez-Casado; María Garrido-Arandia; Catia Pereira; Manuela Catarino; Víctor Parro; Alicia Armentia; Santiago Quirce; Blanca Armentia; Paloma Barranco; Miguel Blanca; Paloma Campo; Araceli Díaz-Perales;
PUBLICAÇÃO: 2014, FONTE: Journal of Allergy and Clinical Immunology, VOLUME: 134, NÚMERO: 2
INDEXADO EM: CrossRef