1
TÍTULO: 1D-, 2D-Gel Electrophoresis, Immunoblotting, and Enzyme-Linked Immunosorbent Assay (ELISA) for the Study of Food Allergens
AUTORES: Joana Costa ; Caterina Villa; Isabel Mafra;
PUBLICAÇÃO: 2024, FONTE: Methods in Molecular Biology, VOLUME: 2717
INDEXADO EM: Scopus CrossRef
2
TÍTULO: Core Outcome Set for IgE-mediated food allergy clinical trials and observational studies of interventions: International Delphi consensus study 'COMFA'  Full Text
AUTORES: Demidova, Anastasia; Drewitz, Karl Philipp; Kimkool, Parisut; Banjanin, Nikolina; Barzylovich, Vladyslava; Botjes, Erna; Capper, India; Castor, Mary Anne R.; Comberiati, Pasquale; Cook, Emma E.; Joana Costa ; Chu, Derek K.; Epstein, Michelle M.; Galvin, Audrey Dunn; Giovannini, Mattia; Girard, Frederic; Golding, Michael A.; Greenhawt, Matthew; Ierodiakonou, Despo; Jones, Christina J.; Khaleva, Ekaterina; Knibb, Rebecca C.; Macit celebi, Melahat Sedanur; Mack, Douglas P.; Mafra, Isabel; Marchisotto, Mary Jane; Mijakoski, Dragan; Nekliudov, Nikita; Ozdemir, Cevdet; Patel, Nandinee; Pazukhina, Ekaterina; Protudjer, Jennifer L. P.; Rodriguez del Rio, Pablo; Roomet, Jelena; Sammut, Patrick; Schoos, Ann Marie Malby; Schopfer, Anita Fossaluzza; Schultz, Fallon; Seylanova, Nina; Skypala, Isabel; Sorensen, Martin; Stoleski, Sasho; Stylianou, Eva; Upton, Julia; van de Veen, Willem; Genuneit, Jon; Boyle, Robert J.; Apfelbacher, Christian; Munblit, Daniel; ...Mais
PUBLICAÇÃO: 2024, FONTE: ALLERGY, VOLUME: 79, NÚMERO: 4
INDEXADO EM: WOS CrossRef: 1
4
TÍTULO: Exploiting Locusta migratoria as a source of bioactive peptides with anti-fibrosis properties using an in silico approach (vol 15, pg 493, 2024)
AUTORES: Teixeira, Carla S. S.; Biltes, Rita; Villa, Caterina; Sérgio F. Sousa ; Joana Costa ; Ferreira, Isabel M. P. L. V. O.; Mafra, Isabel;
PUBLICAÇÃO: 2024, FONTE: FOOD & FUNCTION, VOLUME: 15, NÚMERO: 5
INDEXADO EM: WOS CrossRef
5
TÍTULO: First nanoplate digital PCR method to trace allergenic foods: Improved sensitivity for the detection of sesame  Full Text
AUTORES: Villa, Caterina; Joana Costa ; Mafra, Isabel;
PUBLICAÇÃO: 2024, FONTE: FOOD CHEMISTRY, VOLUME: 444
INDEXADO EM: Scopus WOS CrossRef
6
TÍTULO: Major peanut allergens are quickly released from peanuts when seeds are hydrated under specific conditions  Full Text
AUTORES: Valdelvira, Rafael; Joana Costa ; Crespo, Jesus F.; Cabanillas, Beatriz;
PUBLICAÇÃO: 2024, FONTE: FOOD CHEMISTRY, VOLUME: 437
INDEXADO EM: Scopus WOS CrossRef: 1
7
TÍTULO: A novel single-tube nested real-time PCR method to quantify pistachio nut as an allergenic food: Influence of food matrix  Full Text
AUTORES: Joana Costa ; Silva, Isa; Villa, Caterina; Mafra, Isabel;
PUBLICAÇÃO: 2023, FONTE: JOURNAL OF FOOD COMPOSITION AND ANALYSIS, VOLUME: 115
INDEXADO EM: Scopus WOS CrossRef: 2
8
TÍTULO: An in silico approach to unveil peptides from Acheta domesticus with potential bioactivity against hypertension, diabetes, cardiac and pulmonary fibrosis  Full Text
AUTORES: Teixeira, Carla S. S.; Villa, Caterina; Sérgio F. Sousa ; Joana Costa ; Ferreira, Isabel M. P. L. V. O.; Mafra, Isabel;
PUBLICAÇÃO: 2023, FONTE: FOOD RESEARCH INTERNATIONAL, VOLUME: 169
INDEXADO EM: Scopus WOS CrossRef: 7
9
TÍTULO: Authentication of incense (Pittosporum undulatum Vent.) honey from the Azores (Mel dos Acores) by a novel real-time PCR approach  Full Text
AUTORES: Lopes, Ana R.; Moura, Monica B. M. V.; Grazina, Liliana; Joana Costa ; Amaral, Joana S.; Pinto, M. Alice; Mafra, Isabel;
PUBLICAÇÃO: 2023, FONTE: FOOD CHEMISTRY, VOLUME: 411
INDEXADO EM: Scopus WOS CrossRef: 1
Página 1 de 11. Total de resultados: 108.