Paulo Jose D. do Amaral Sobral
AuthID: R-00G-GE5
1
TÃTULO: Development, Characterization, and Stability of O/W Pepper Nanoemulsions Produced by High-Pressure Homogenization Full Text
AUTORES: Galvo, KCS; Vicente, AA ; Sobral, PJA;
PUBLICAÇÃO: 2018, FONTE: FOOD AND BIOPROCESS TECHNOLOGY, VOLUME: 11, NÚMERO: 2
AUTORES: Galvo, KCS; Vicente, AA ; Sobral, PJA;
PUBLICAÇÃO: 2018, FONTE: FOOD AND BIOPROCESS TECHNOLOGY, VOLUME: 11, NÚMERO: 2
INDEXADO EM: WOS
2
TÃTULO: Food Industry and Processing Technology: On Time to Harmonize Technology and Social Drivers Full Text
AUTORES: Vivian Lara Silva; Alberto M Sereno ; Paulo Jose D do Amaral Sobral;
PUBLICAÇÃO: 2018, FONTE: FOOD ENGINEERING REVIEWS, VOLUME: 10, NÚMERO: 1
AUTORES: Vivian Lara Silva; Alberto M Sereno ; Paulo Jose D do Amaral Sobral;
PUBLICAÇÃO: 2018, FONTE: FOOD ENGINEERING REVIEWS, VOLUME: 10, NÚMERO: 1
INDEXADO EM: WOS
3
TÃTULO: Gelatin-based films reinforced with montmorillonite and activated with nanoemulsion of ginger essential oil for food packaging applications
AUTORES: Elisabete Maria C Cruz Alexandre; Rodrigo Vinicius Lourenco; Ana Monica Q B Quinta Barbosa Bittante; Izabel Cristina F Freitas Moraes; Paulo Jose D do Amaral Sobral;
PUBLICAÇÃO: 2016, FONTE: FOOD PACKAGING AND SHELF LIFE, VOLUME: 10
AUTORES: Elisabete Maria C Cruz Alexandre; Rodrigo Vinicius Lourenco; Ana Monica Q B Quinta Barbosa Bittante; Izabel Cristina F Freitas Moraes; Paulo Jose D do Amaral Sobral;
PUBLICAÇÃO: 2016, FONTE: FOOD PACKAGING AND SHELF LIFE, VOLUME: 10
INDEXADO EM: Scopus WOS
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TÃTULO: Nanocomposite-forming solutions based on cassava starch and laponite: Viscoelastic and rheological characterization Full Text
AUTORES: German Ayala Valencia; Izabel Cristina F Freitas Moraes; Loic Hugues G Gilles Hilliou; Rodrigo Vinicius Lourenco; Paulo Jose D do Amaral Sobral;
PUBLICAÇÃO: 2015, FONTE: JOURNAL OF FOOD ENGINEERING, VOLUME: 166
AUTORES: German Ayala Valencia; Izabel Cristina F Freitas Moraes; Loic Hugues G Gilles Hilliou; Rodrigo Vinicius Lourenco; Paulo Jose D do Amaral Sobral;
PUBLICAÇÃO: 2015, FONTE: JOURNAL OF FOOD ENGINEERING, VOLUME: 166
5
TÃTULO: Direct method of chitosan extraction from shrimp waste for production of biodegradable films
AUTORES: Alvarado, JDD; Almeida, A; Arancibia, M; de Carvalho, RA; do Amaral Sobral, PJ; Habitante, AMQB; Monterrey Quintero, ES; Sereno, A ;
PUBLICAÇÃO: 2007, FONTE: AFINIDAD, VOLUME: 64, NÚMERO: 531
AUTORES: Alvarado, JDD; Almeida, A; Arancibia, M; de Carvalho, RA; do Amaral Sobral, PJ; Habitante, AMQB; Monterrey Quintero, ES; Sereno, A ;
PUBLICAÇÃO: 2007, FONTE: AFINIDAD, VOLUME: 64, NÚMERO: 531
INDEXADO EM: Scopus WOS
6
TÃTULO: Denaturation and the glass transition temperatures of myofibrillar proteins from osmotically dehydrated tilapia: Effect of sodium chloride and sucrose Full Text
AUTORES: Medina Vivanco, M; Sobral, PJA; Sereno, AM ; Hubinger, MD;
PUBLICAÇÃO: 2007, FONTE: INTERNATIONAL JOURNAL OF FOOD PROPERTIES, VOLUME: 10, NÚMERO: 4
AUTORES: Medina Vivanco, M; Sobral, PJA; Sereno, AM ; Hubinger, MD;
PUBLICAÇÃO: 2007, FONTE: INTERNATIONAL JOURNAL OF FOOD PROPERTIES, VOLUME: 10, NÚMERO: 4
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7
TÃTULO: Phase diagram for freeze-dried persimmon Full Text
AUTORES: Sobral, PJA; Telis, VRN; Habitante, AMQB; Sereno, A ;
PUBLICAÇÃO: 2001, FONTE: THERMOCHIMICA ACTA, VOLUME: 376, NÚMERO: 1
AUTORES: Sobral, PJA; Telis, VRN; Habitante, AMQB; Sereno, A ;
PUBLICAÇÃO: 2001, FONTE: THERMOCHIMICA ACTA, VOLUME: 376, NÚMERO: 1