1
TÍTULO: Chikungunya Virus Strains from Each Genetic Clade Bind Sulfated Glycosaminoglycans as Attachment Factors
AUTORES: Nicole McAllister; Yan Liu; Lisete M Silva; Anthony J Lentscher; Wengang G Chai; Nian Wu; Kira A Griswold; Krishnan Raghunathan; Lo Vang; Jeff Alexander; Kelly L Warfield; Michael S Diamond; Ten Feizi; Laurie A Silva; Terence S Dermody;
PUBLICAÇÃO: 2020, FONTE: JOURNAL OF VIROLOGY, VOLUME: 94, NÚMERO: 24
INDEXADO EM: Scopus WOS
2
TÍTULO: CarbArrayART-An update on the software tool for carbohydrate microarray data, storage, processing, presentation and reporting
AUTORES: Akune, Y; Arpinar, S; Silva, LM; Palma, AS; Liu, Y; Ranzinger, R; Feizi, T;
PUBLICAÇÃO: 2020, FONTE: GLYCOBIOLOGY, VOLUME: 30, NÚMERO: 12
INDEXADO EM: WOS
3
TÍTULO: CarbArrayART: Carbohydrate Array Analysis and Reporting Tool New software for glycan array for data processing, storage and presentation
AUTORES: Yukie Akune; Sena Arpinar; Lisete M Silva; Mark Stoll; Angelina S Palma; Yan Liu; Rene Ranzinger; Ten Feizi;
PUBLICAÇÃO: 2018, FONTE: Annual Meeting of the Society-for-Glycobiology (SFG) in GLYCOBIOLOGY, VOLUME: 28, NÚMERO: 12
INDEXADO EM: WOS
4
TÍTULO: New software for glycan array for data processing, storage and presentation
AUTORES: Yukie Akune; Sena Arpinar; Mark Stoll; Lisete M Silva; Angelina S Palma; Yan Liu; Rene Ranzinger; Ten Feizi;
PUBLICAÇÃO: 2017, FONTE: Annual Meeting of the Society-for-Glycobiology in GLYCOBIOLOGY, VOLUME: 27, NÚMERO: 12
INDEXADO EM: WOS
5
TÍTULO: Influence of carrier lipid composition on glycan recognition in NGL-based microarrays
AUTORES: Lisete Silva; Robert A Childs; Angelina S Palma; Wengang G Chai; Ten Feizi; Yan Liu;
PUBLICAÇÃO: 2015, FONTE: Annual Meeting of the Society-for-Glycobiology on Glycobiology - Accelerating Impact across the Biomedical Sciences in GLYCOBIOLOGY, VOLUME: 25, NÚMERO: 11
INDEXADO EM: WOS
6
TÍTULO: Oxidative stability of olive oil and its polyphenolic compounds after boiling vegetable process  Full Text
AUTORES: Lisete Silva; Barbara Garcia; Fatima Paiva Martins ;
PUBLICAÇÃO: 2010, FONTE: LWT-FOOD SCIENCE AND TECHNOLOGY, VOLUME: 43, NÚMERO: 9
INDEXADO EM: Scopus WOS CrossRef: 21
7
TÍTULO: Oxidative stability of olive oil after food processing and comparison with other vegetable oils  Full Text
AUTORES: Lisete Silva; Joana Pinto; Joana Carrola; Fatima Paiva Martins ;
PUBLICAÇÃO: 2010, FONTE: FOOD CHEMISTRY, VOLUME: 121, NÚMERO: 4
INDEXADO EM: Scopus WOS CrossRef: 48