1
TÍTULO: Anti-inflammatory effects of naringenin 8-sulphonate from Parinari excelsa Sabine stem bark and its semi-synthetic derivatives
AUTORES: Macedo, Tiago; Paiva Martins, Fatima ; Ferreres, Federico; Gomes, Nelson G. M.; Oliveira, Andreia P.; Gil Izquierdo, Angel; Araujo, Luisa; Valentao, Patricia; Pereira, David M.;
PUBLICAÇÃO: 2023, FONTE: BIOORGANIC CHEMISTRY, VOLUME: 138
INDEXADO EM: Scopus WOS CrossRef: 2
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2
TÍTULO: Partitioning of Antioxidants in Edible Oil-Water Binary Systems and in Oil-in-Water Emulsions
AUTORES: Losada Barreiro, Sonia; Paiva Martins, Fatima ; Bravo Diaz, Carlos;
PUBLICAÇÃO: 2023, FONTE: ANTIOXIDANTS, VOLUME: 12, NÚMERO: 4
INDEXADO EM: Scopus WOS CrossRef: 1
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3
TÍTULO: A biochemical perspective on the fate of virgin olive oil phenolic compounds <i>in vivo</i>  Full Text
AUTORES: Costa, Marlene; Costa, Vania; Lopes, Margarida; Paiva Martins, Fatima ;
PUBLICAÇÃO: 2022, FONTE: CRITICAL REVIEWS IN FOOD SCIENCE AND NUTRITION
INDEXADO EM: Scopus WOS CrossRef: 2
NO MEU: ORCID
4
TÍTULO: Amino Acids, Amino Acid Derivatives and Peptides as Antioxidants
AUTORES: Monteiro, LS; Paiva Martins, F ;
PUBLICAÇÃO: 2022, FONTE: Lipid Oxidation in Food and Biological Systems: A Physical Chemistry Perspective
INDEXADO EM: Scopus CrossRef
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5
TÍTULO: Anti-Inflammatory Activity of Olive Oil Polyphenols-The Role of Oleacein and Its Metabolites
AUTORES: Costa, Vania; Costa, Marlene; Videira, Romeu Antonio; Andrade, Paula Branquinho ; Paiva Martins, Fatima ;
PUBLICAÇÃO: 2022, FONTE: BIOMEDICINES, VOLUME: 10, NÚMERO: 11
INDEXADO EM: Scopus WOS CrossRef: 7
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6
TÍTULO: Biochemistry of Antioxidants: Mechanisms and Pharmaceutical Applications
AUTORES: Losada Barreiro, S; Sezgin Bayindir, Z; Paiva Martins, F ; Bravo Díaz, C;
PUBLICAÇÃO: 2022, FONTE: Biomedicines, VOLUME: 10, NÚMERO: 12
INDEXADO EM: Scopus CrossRef: 15
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8
TÍTULO: Effects of Emulsion Droplet Size on the Distribution and Efficiency of Antioxidants
AUTORES: Marlene Costa; Sonia Losada-Barreiro; Carlos Bravo-Díaz; Fátima Paiva-Martins ;
PUBLICAÇÃO: 2022, FONTE: Lipid Oxidation in Food and Biological Systems
INDEXADO EM: CrossRef
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9
TÍTULO: Olive oil oleogels as strategy to confer nutritional advantages to burgers  Full Text
AUTORES: Lopes, Rafaela; Costa, Vania; Costa, Marlene; Paiva Martins, Fatima ;
PUBLICAÇÃO: 2022, FONTE: FOOD CHEMISTRY, VOLUME: 397
INDEXADO EM: Scopus WOS CrossRef: 8
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10
TÍTULO: Olive Oil Phenolic Compounds as Antioxidants in Functional Foods: Description, Sources and Stability
AUTORES: Marlene Costa; Fátima Paiva-Martins ;
PUBLICAÇÃO: 2022, FONTE: Lipid Oxidation in Food and Biological Systems
INDEXADO EM: CrossRef: 1
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