Toggle navigation
Publicações
Investigadores
Instituições
0
Entrar
Autenticação Federada
(Clique na imagem)
Autenticação local
Recuperar Palavra-passe
Registar
Entrar
Maria de Fátima Azevedo Brandão Amaral Paiva Martins
AuthID:
R-000-B02
Publicações
Confirmadas
Para Validar
Document Source:
All
Document Type:
Todos os Tipos de Documentos
Article (63)
Book Chapter (6)
Review (5)
Abstract (1)
Editorial Material (1)
Article in Press (1)
Year Start - End:
2001
2002
2003
2004
2005
2006
2007
2008
2009
2010
2011
2012
2013
2014
2015
2016
2017
2018
2019
2020
2021
2022
2023
2024
-
2024
2023
2022
2021
2020
2019
2018
2017
2016
2015
2014
2013
2012
2011
2010
2009
2008
2007
2006
2005
2004
2003
2002
2001
Order:
Ano Dsc
Ano Asc
Cit. WOS Dsc
IF WOS Dsc
Cit. Scopus Dsc
IF Scopus Dsc
Título Asc
Título Dsc
Results:
10
20
30
40
50
Publicações Confirmadas: 77
1
TÃTULO:
Anti-inflammatory effects of naringenin 8-sulphonate from Parinari excelsa Sabine stem bark and its semi-synthetic derivatives
AUTORES:
Macedo, Tiago;
Paiva Martins, Fatima
; Ferreres, Federico; Gomes, Nelson G. M.; Oliveira, Andreia P.; Gil Izquierdo, Angel; Araujo, Luisa;
Valentao, Patricia
;
Pereira, David M.
;
PUBLICAÇÃO:
2023
,
FONTE:
BIOORGANIC CHEMISTRY,
VOLUME:
138
INDEXADO EM:
Scopus
WOS
CrossRef
:
2
NO MEU:
ORCID
2
TÃTULO:
Partitioning of Antioxidants in Edible Oil-Water Binary Systems and in Oil-in-Water Emulsions
AUTORES:
Losada Barreiro, Sonia
;
Paiva Martins, Fatima
; Bravo Diaz, Carlos;
PUBLICAÇÃO:
2023
,
FONTE:
ANTIOXIDANTS,
VOLUME:
12,
NÚMERO:
4
INDEXADO EM:
Scopus
WOS
CrossRef
:
1
NO MEU:
ORCID
3
TÃTULO:
A biochemical perspective on the fate of virgin olive oil phenolic compounds <i>in vivo</i>
Full Text
AUTORES:
Costa, Marlene
; Costa, Vania; Lopes, Margarida;
Paiva Martins, Fatima
;
PUBLICAÇÃO:
2022
,
FONTE:
CRITICAL REVIEWS IN FOOD SCIENCE AND NUTRITION
INDEXADO EM:
Scopus
WOS
CrossRef
:
2
NO MEU:
ORCID
4
TÃTULO:
Amino Acids, Amino Acid Derivatives and Peptides as Antioxidants
AUTORES:
Monteiro, LS
;
Paiva Martins, F
;
PUBLICAÇÃO:
2022
,
FONTE:
Lipid Oxidation in Food and Biological Systems: A Physical Chemistry Perspective
INDEXADO EM:
Scopus
CrossRef
NO MEU:
ORCID
5
TÃTULO:
Anti-Inflammatory Activity of Olive Oil Polyphenols-The Role of Oleacein and Its Metabolites
AUTORES:
Costa, Vania;
Costa, Marlene
;
Videira, Romeu Antonio
;
Andrade, Paula Branquinho
;
Paiva Martins, Fatima
;
PUBLICAÇÃO:
2022
,
FONTE:
BIOMEDICINES,
VOLUME:
10,
NÚMERO:
11
INDEXADO EM:
Scopus
WOS
CrossRef
:
7
NO MEU:
ORCID
6
TÃTULO:
Biochemistry of Antioxidants: Mechanisms and Pharmaceutical Applications
AUTORES:
Losada Barreiro, S
; Sezgin Bayindir, Z;
Paiva Martins, F
; Bravo Díaz, C;
PUBLICAÇÃO:
2022
,
FONTE:
Biomedicines,
VOLUME:
10,
NÚMERO:
12
INDEXADO EM:
Scopus
CrossRef
:
15
NO MEU:
ORCID
7
TÃTULO:
Control of Lipid Oxidation in Oil-in Water Emulsions: Effects of Antioxidant Partitioning and Surfactant Concentration
AUTORES:
Marlene Costa
;
Fátima Paiva-Martins
;
Carlos Bravo-Díaz
;
Sonia Losada-Barreiro
;
PUBLICAÇÃO:
2022
,
FONTE:
Lipid Oxidation in Food and Biological Systems
INDEXADO EM:
CrossRef
:
1
NO MEU:
ORCID
8
TÃTULO:
Effects of Emulsion Droplet Size on the Distribution and Efficiency of Antioxidants
AUTORES:
Marlene Costa
;
Sonia Losada-Barreiro
;
Carlos Bravo-Díaz
;
Fátima Paiva-Martins
;
PUBLICAÇÃO:
2022
,
FONTE:
Lipid Oxidation in Food and Biological Systems
INDEXADO EM:
CrossRef
NO MEU:
ORCID
9
TÃTULO:
Olive oil oleogels as strategy to confer nutritional advantages to burgers
Full Text
AUTORES:
Lopes, Rafaela; Costa, Vania;
Costa, Marlene
;
Paiva Martins, Fatima
;
PUBLICAÇÃO:
2022
,
FONTE:
FOOD CHEMISTRY,
VOLUME:
397
INDEXADO EM:
Scopus
WOS
CrossRef
:
8
NO MEU:
ORCID
10
TÃTULO:
Olive Oil Phenolic Compounds as Antioxidants in Functional Foods: Description, Sources and Stability
AUTORES:
Marlene Costa
;
Fátima Paiva-Martins
;
PUBLICAÇÃO:
2022
,
FONTE:
Lipid Oxidation in Food and Biological Systems
INDEXADO EM:
CrossRef
:
1
NO MEU:
ORCID
Adicionar à lista
Marked
Marcar Todas
Exportar
×
Publication Export Settings
BibTex
EndNote
APA
CSV
PDF
Export Preview
Print
×
Publication Print Settings
HTML
PDF
Print Preview
Página 1 de 8. Total de resultados: 77.
<<
<
1
2
3
4
5
6
7
8
>
>>
×
Selecione a Fonte
Esta publicação tem:
2 registos no
ISI
2 registos no
SCOPUS
2 registos no
DBLP
2 registos no
Unpaywall
2 registos no
Openlibrary
2 registos no
Handle
Por favor selecione o registo que deve ser utilizado pelo Authenticus.
×
Comparar Publicações
© 2024 CRACS & Inesc TEC - All Rights Reserved
Política de Privacidade
|
Terms of Service