1
TÍTULO: Characterisation of Low Molecular Weight Compounds of Strawberry Tree (Arbutus unedo L.) Fruit Spirit Aged with Oak Wood
AUTORES: Anjos, Ofelia; Antunes, Carlos A. L.; Oliveira Alves, Sheila; Canas, Sara; Caldeira, Ilda;
PUBLICAÇÃO: 2024, FONTE: FERMENTATION-BASEL, VOLUME: 10, NÚMERO: 5
INDEXADO EM: Scopus WOS CrossRef
NO MEU: ORCID
3
TÍTULO: Coumarins in Spirit Beverages: Sources, Quantification, and Their Involvement in Quality, Authenticity and Food Safety
AUTORES: Sheila Oliveira-Alves; Sílvia Lourenço; Tiago A Fernandes; Sara Canas;
PUBLICAÇÃO: 2024, FONTE: Applied Sciences, VOLUME: 14, NÚMERO: 3
INDEXADO EM: CrossRef
NO MEU: ORCID
4
TÍTULO: Micro-oxygenation level as a key to explain the variation in the colour and chemical composition of wine spirits aged with chestnut wood staves
AUTORES: Canas, S; Anjos, O; Caldeira, I; Fernandes, TA; Santos, N; Lourenco, S; Granja Soares, J; Fargeton, L; Boissier, B; Catarino, S;
PUBLICAÇÃO: 2022, FONTE: LWT-FOOD SCIENCE AND TECHNOLOGY, VOLUME: 154
INDEXADO EM: Scopus WOS CrossRef: 9 Handle
NO MEU: ORCID
5
TÍTULO: PLS-R Calibration Models for Wine Spirit Volatile Phenols Prediction by Near-Infrared Spectroscopy
AUTORES: Anjos, O; Caldeira, I; Fernandes, TA; Pedro, SI; Vitoria, C; Oliveira Alves, S; Catarino, S; Canas, S;
PUBLICAÇÃO: 2022, FONTE: SENSORS, VOLUME: 22, NÚMERO: 1
INDEXADO EM: Scopus WOS CrossRef: 15 Handle
NO MEU: ORCID
8
TÍTULO: Phenolic Compounds Regulating the Susceptibility of Adult Pine Species to Bursaphelenchus xylophilus
AUTORES: Trindade, Candida Sofia; Canas, Sara; Inacio, Maria L.; Pereira Lorenzo, Santiago; Sousa, Edmundo; Naves, Pedro;
PUBLICAÇÃO: 2022, FONTE: FORESTS, VOLUME: 13, NÚMERO: 4
INDEXADO EM: Scopus WOS CrossRef: 6
NO MEU: ORCID
9
TÍTULO: Sustainable use of wood in wine spirit production
AUTORES: Canas, S; Caldeira, I; Fernandes, TA; Anjos, O; Belchior, AP; Catarino, S;
PUBLICAÇÃO: 2022, FONTE: Improving Sustainable Viticulture and Winemaking Practices
INDEXADO EM: Scopus CrossRef Handle
NO MEU: ORCID
10
TÍTULO: Natural Blending as a Novel Technology for the Production Process of Aged Wine Spirits: Potential Impact on Their Quality
AUTORES: Lourenço, S; Anjos, O; Caldeira, I; Alves, SO; Santos, N; Canas, S;
PUBLICAÇÃO: 2022, FONTE: Applied Sciences (Switzerland), VOLUME: 12, NÚMERO: 19
INDEXADO EM: Scopus CrossRef: 2 Handle
NO MEU: ORCID
Página 1 de 4. Total de resultados: 31.