Bárbara Filipa Fernandes Garcia
AuthID: R-001-PQ6
1
TÃTULO: A simple method for the determination of bioactive antioxidants in virgin olive oils. A simple method for the determination Full Text
AUTORES: Barbara Garcia; Joana Coelho; Marlene Costa ; Joana Pinto; Fatima Paiva Martins ;
PUBLICAÇÃO: 2013, FONTE: JOURNAL OF THE SCIENCE OF FOOD AND AGRICULTURE, VOLUME: 93, NÚMERO: 7
AUTORES: Barbara Garcia; Joana Coelho; Marlene Costa ; Joana Pinto; Fatima Paiva Martins ;
PUBLICAÇÃO: 2013, FONTE: JOURNAL OF THE SCIENCE OF FOOD AND AGRICULTURE, VOLUME: 93, NÚMERO: 7
2
TÃTULO: Potential of selected Portuguese cultivars for the production of high quality monovarietal virgin olive oil Full Text
AUTORES: Barbara Garcia; Julia Magalhaes; Giuseppe Fregapane; Maria D Desamparados Salvador; Fatima Paiva Martins ;
PUBLICAÇÃO: 2012, FONTE: EUROPEAN JOURNAL OF LIPID SCIENCE AND TECHNOLOGY, VOLUME: 114, NÚMERO: 9
AUTORES: Barbara Garcia; Julia Magalhaes; Giuseppe Fregapane; Maria D Desamparados Salvador; Fatima Paiva Martins ;
PUBLICAÇÃO: 2012, FONTE: EUROPEAN JOURNAL OF LIPID SCIENCE AND TECHNOLOGY, VOLUME: 114, NÚMERO: 9
3
TÃTULO: Oxidative stability of olive oil and its polyphenolic compounds after boiling vegetable process Full Text
AUTORES: Lisete Silva; Barbara Garcia; Fatima Paiva Martins ;
PUBLICAÇÃO: 2010, FONTE: LWT-FOOD SCIENCE AND TECHNOLOGY, VOLUME: 43, NÚMERO: 9
AUTORES: Lisete Silva; Barbara Garcia; Fatima Paiva Martins ;
PUBLICAÇÃO: 2010, FONTE: LWT-FOOD SCIENCE AND TECHNOLOGY, VOLUME: 43, NÚMERO: 9