1
TÍTULO: A simple method for the determination of bioactive antioxidants in virgin olive oils. A simple method for the determination  Full Text
AUTORES: Barbara Garcia; Joana Coelho; Marlene Costa ; Joana Pinto; Fatima Paiva Martins ;
PUBLICAÇÃO: 2013, FONTE: JOURNAL OF THE SCIENCE OF FOOD AND AGRICULTURE, VOLUME: 93, NÚMERO: 7
INDEXADO EM: Scopus WOS CrossRef: 27
2
TÍTULO: Potential of selected Portuguese cultivars for the production of high quality monovarietal virgin olive oil  Full Text
AUTORES: Barbara Garcia; Julia Magalhaes; Giuseppe Fregapane; Maria D Desamparados Salvador; Fatima Paiva Martins ;
PUBLICAÇÃO: 2012, FONTE: EUROPEAN JOURNAL OF LIPID SCIENCE AND TECHNOLOGY, VOLUME: 114, NÚMERO: 9
INDEXADO EM: Scopus WOS CrossRef: 31
3
TÍTULO: Oxidative stability of olive oil and its polyphenolic compounds after boiling vegetable process  Full Text
AUTORES: Lisete Silva; Barbara Garcia; Fatima Paiva Martins ;
PUBLICAÇÃO: 2010, FONTE: LWT-FOOD SCIENCE AND TECHNOLOGY, VOLUME: 43, NÚMERO: 9
INDEXADO EM: Scopus WOS CrossRef: 21