7
TÍTULO: Distribution and antioxidant efficiency of resveratrol in stripped corn oil emulsions
AUTORES: Losada Barreiro, S; Costa, M ; Bravo Díaz, C; Paiva Martins, F ;
PUBLICAÇÃO: 2014, FONTE: Antioxidants, VOLUME: 3, NÚMERO: 2
INDEXADO EM: Scopus CrossRef: 11
8
TÍTULO: Distribution of catechol in emulsions. Distribution of catechol in emulsions  Full Text
AUTORES: Barreiro, S; Diaz, CB; Costa, M ; Paiva Martins, F ;
PUBLICAÇÃO: 2014, FONTE: JOURNAL OF PHYSICAL ORGANIC CHEMISTRY, VOLUME: 27, NÚMERO: 4
INDEXADO EM: Scopus WOS CrossRef: 11
NO MEU: ORCID
9
TÍTULO: A simple method for the determination of bioactive antioxidants in virgin olive oils. A simple method for the determination  Full Text
AUTORES: Barbara Garcia; Joana Coelho; Marlene Costa ; Joana Pinto; Fatima Paiva Martins ;
PUBLICAÇÃO: 2013, FONTE: JOURNAL OF THE SCIENCE OF FOOD AND AGRICULTURE, VOLUME: 93, NÚMERO: 7
INDEXADO EM: Scopus WOS CrossRef: 28
10
TÍTULO: Effects of Acidity, Temperature and Emulsifier Concentration on the Distribution of Caffeic Acid in Stripped Corn and Olive Oil-in-Water Emulsions  Full Text
AUTORES: Marlene Costa ; Sonia Losada Barreiro; Fatima Paiva Martins ; Carlos Bravo Diaz;
PUBLICAÇÃO: 2013, FONTE: JOURNAL OF THE AMERICAN OIL CHEMISTS SOCIETY, VOLUME: 90, NÚMERO: 11
INDEXADO EM: Scopus WOS CrossRef: 17