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Marlene Andreia Pereira Costa
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R-001-WWA
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Article (11)
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Título Dsc
Results:
10
20
30
40
50
Publicações Confirmadas: 11
1
TÃTULO:
Control of antioxidant efficiency of chlorogenates in emulsions: modulation of antioxidant interfacial concentrations. Antioxidant efficiency of chlorogenates modulated by interfacial concentration
Full Text
AUTORES:
Mafalda Meireles
;
Sonia Losada Barreiro
;
Marlene Costa
;
Fatima Paiva Martins
;
Carlos Bravo Diaz
;
Luis S Monteiro
;
PUBLICAÇÃO:
2019
,
FONTE:
JOURNAL OF THE SCIENCE OF FOOD AND AGRICULTURE,
VOLUME:
99,
NÚMERO:
8
INDEXADO EM:
Scopus
WOS
CrossRef
:
28
NO MEU:
ORCID
2
TÃTULO:
Modulating the interfacial concentration of gallates to improve the oxidative stability of fish oil-in-water emulsions
Full Text
AUTORES:
Ines Ferreira
;
Marlene Costa
;
Sonia Losada Barreiro
;
Fatima Paiva Martins
;
Carlos Bravo Diaz
;
PUBLICAÇÃO:
2018
,
FONTE:
FOOD RESEARCH INTERNATIONAL,
VOLUME:
112
INDEXADO EM:
Scopus
WOS
CrossRef
:
37
NO MEU:
ORCID
3
TÃTULO:
Physical evidence that the variations in the efficiency of homologous series of antioxidants in emulsions are a result of differences in their distribution. Effect of HLB of antioxidants on the oxidative stability of soybean emulsions
Full Text
AUTORES:
Marlene Costa
;
Sonia Losada Barreiro
;
Fatima Paiva Martins
;
Carlos Bravo Diaz
;
PUBLICAÇÃO:
2017
,
FONTE:
JOURNAL OF THE SCIENCE OF FOOD AND AGRICULTURE,
VOLUME:
97,
NÚMERO:
2
INDEXADO EM:
Scopus
WOS
CrossRef
:
41
NO MEU:
ORCID
4
TÃTULO:
Interfacial Concentrations of Hydroxytyrosol and Its Lipophilic Esters in Intact Olive Oil-in-Water Emulsions: Effects of Antioxidant Hydrophobicity, Surfactant Concentration, and the Oil-to-Water Ratio on the Oxidative Stability of the Emulsions
Full Text
AUTORES:
Joao Almeida
;
Sonia Losada Barreiro
;
Marlene Costa
;
Fatima Paiva Martins
;
Carlos Bravo Diaz
;
Laurence S Romsted
;
PUBLICAÇÃO:
2016
,
FONTE:
JOURNAL OF AGRICULTURAL AND FOOD CHEMISTRY,
VOLUME:
64,
NÚMERO:
25
INDEXADO EM:
Scopus
WOS
CrossRef
:
61
NO MEU:
ORCID
5
TÃTULO:
Optimizing the efficiency of antioxidants in emulsions by lipophilization: tuning interfacial concentrations
AUTORES:
Marlene Costa
;
Sonia Losada Barreiro
;
Fatima Paiva Martins
;
Carlos Bravo Diaz
;
PUBLICAÇÃO:
2016
,
FONTE:
RSC ADVANCES,
VOLUME:
6,
NÚMERO:
94
INDEXADO EM:
Scopus
WOS
CrossRef
:
26
NO MEU:
ORCID
6
TÃTULO:
A direct correlation between the antioxidant efficiencies of caffeic acid and its alkyl esters and their concentrations in the interfacial region of olive oil emulsions. The pseudophase model interpretation of the "cut-off" effect
Full Text
AUTORES:
Marlene Costa
;
Sonia Losada Barreiro
;
Fatima Paiva Martins
; Carlos Bravo Diaz;
Laurence S Romsted
;
PUBLICAÇÃO:
2015
,
FONTE:
FOOD CHEMISTRY,
VOLUME:
175
INDEXADO EM:
Scopus
WOS
CrossRef
:
76
NO MEU:
ORCID
7
TÃTULO:
Distribution and Antioxidant Efficiency of Resveratrol in Stripped Corn Oil Emulsions
AUTORES:
Sonia Losada-Barreiro
;
Marlene Costa
; Carlos Bravo-Díaz;
Fátima Paiva-Martins
;
PUBLICAÇÃO:
2014
,
FONTE:
Antioxidants,
VOLUME:
3,
NÚMERO:
2
INDEXADO EM:
CrossRef
:
11
NO MEU:
ORCID
8
TÃTULO:
Distribution and antioxidant efficiency of resveratrol in stripped corn oil emulsions
AUTORES:
Losada Barreiro, S
;
Costa, M
; Bravo Díaz, C;
Paiva Martins, F
;
PUBLICAÇÃO:
2014
,
FONTE:
Antioxidants,
VOLUME:
3,
NÚMERO:
2
INDEXADO EM:
Scopus
NO MEU:
ORCID
9
TÃTULO:
Distribution of catechol in emulsions. Distribution of catechol in emulsions
Full Text
AUTORES:
Barreiro, S
; Diaz, CB;
Costa, M
;
Paiva Martins, F
;
PUBLICAÇÃO:
2014
,
FONTE:
JOURNAL OF PHYSICAL ORGANIC CHEMISTRY,
VOLUME:
27,
NÚMERO:
4
INDEXADO EM:
Scopus
WOS
CrossRef
:
12
NO MEU:
ORCID
10
TÃTULO:
A simple method for the determination of bioactive antioxidants in virgin olive oils. A simple method for the determination
Full Text
AUTORES:
Barbara Garcia
; Joana Coelho;
Marlene Costa
; Joana Pinto;
Fatima Paiva Martins
;
PUBLICAÇÃO:
2013
,
FONTE:
JOURNAL OF THE SCIENCE OF FOOD AND AGRICULTURE,
VOLUME:
93,
NÚMERO:
7
INDEXADO EM:
Scopus
WOS
CrossRef
:
27
NO MEU:
ORCID
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