1
TÍTULO: Storage time evaluation of a residue from wine industry as a microencapsulated corrosion inhibitor for 1 M HCl  Full Text
AUTORES: Luana B Furtado; Janaina C Rocha; Jose Antonio C P Gomes; Rafaela C Nascimento; Peter R Seidl; Maria Jose O C Guimaraes; Renata V Tonon; Lourdes Maria C Cabral; Gabriela N Mattos;
PUBLICAÇÃO: 2020, FONTE: MATERIALS CHEMISTRY AND PHYSICS, VOLUME: 256
INDEXADO EM: Scopus WOS
2
TÍTULO: Antioxidant Compounds Recovery from Ju double dagger ara Residue by Thermal Assisted Extraction  Full Text
AUTORES: Ribeiro, LO; Pereira, RNC; Tonon, RV; Cabral, LMC; Santiago, MCPA; Vicente, AA ; Teixeira, JAC; Matta, VM; Freitas, SP;
PUBLICAÇÃO: 2018, FONTE: PLANT FOODS FOR HUMAN NUTRITION, VOLUME: 73, NÚMERO: 1
INDEXADO EM: Scopus WOS CrossRef: 16
3
TÍTULO: Cellulose nanocrystals from grape pomace: Production, properties and cytotoxicity assessment  Full Text
AUTORES: Coelho, CCS; Michelin, M; Cerqueira, MA; Goncalves, C; Tonon, RV; Pastrana Martinez, L.M.; Freitas Silva, O; Vicente, AA ; Cabral, LMC; Teixeira, JA;
PUBLICAÇÃO: 2018, FONTE: CARBOHYDRATE POLYMERS, VOLUME: 192
INDEXADO EM: Scopus WOS CrossRef: 104