Rui Jose B. Branquinho Bessa
AuthID: R-00H-J13
1
TÃTULO: Copaiba oleoresin as a substitute for sodium lasalocid in finishing diets for lambs: carcass characteristics and meat quality Full Text
AUTORES: Santos, Aylpy Renan Dutra; Barbosa, Cristiane Reboucas; de Souza, Carla Giselly; de Souza, Marcio Rodrigues; Fernandes, Tatiane; Aquino, Carolina Gonzalez; Bessa, Rui Jose Branquinho; Alves, Susana Pereira; de Vargas, Fernando Miranda;
PUBLICAÇÃO: 2024, FONTE: NEW ZEALAND JOURNAL OF AGRICULTURAL RESEARCH
AUTORES: Santos, Aylpy Renan Dutra; Barbosa, Cristiane Reboucas; de Souza, Carla Giselly; de Souza, Marcio Rodrigues; Fernandes, Tatiane; Aquino, Carolina Gonzalez; Bessa, Rui Jose Branquinho; Alves, Susana Pereira; de Vargas, Fernando Miranda;
PUBLICAÇÃO: 2024, FONTE: NEW ZEALAND JOURNAL OF AGRICULTURAL RESEARCH
INDEXADO EM: Scopus WOS
2
TÃTULO: Dietary microalgae (Chlorella vulgaris) may stimulate GSH-antioxidant system in response to increased deposition of muscle omega-3 poly-unsaturated fatty acids in post-weaning piglets
AUTORES: Pedro, Miguel F.; Matzapetakis, Manolis; Alves, Susana P.; Zervou, Maria; Maia, Margarida R. G.; de Fonseca, Antonio J. M.; Cabrita, Ana R.; Bessa, Rui J. B.; Freire, Joao P. B.; de Almeida, Andre M.;
PUBLICAÇÃO: 2024, FONTE: JOURNAL OF ANIMAL SCIENCE, VOLUME: 102
AUTORES: Pedro, Miguel F.; Matzapetakis, Manolis; Alves, Susana P.; Zervou, Maria; Maia, Margarida R. G.; de Fonseca, Antonio J. M.; Cabrita, Ana R.; Bessa, Rui J. B.; Freire, Joao P. B.; de Almeida, Andre M.;
PUBLICAÇÃO: 2024, FONTE: JOURNAL OF ANIMAL SCIENCE, VOLUME: 102
INDEXADO EM: WOS
3
TÃTULO: Replacing corn with full-fat corn germ in a basal diet containing cactus (Opuntia stricta) cladodes and sugarcane as forage sources induces milk fat depression associated with the trans-10 shift in dairy cows Full Text
AUTORES: Netto, AJ; Gama, MAS; Guido, SI; Bessa, RJB; Inácio, JG; Monteiro, CCF; Melo, GCS; Ribeiro, EF; Ferreira, MA;
PUBLICAÇÃO: 2022, FONTE: Animal Feed Science and Technology, VOLUME: 288
AUTORES: Netto, AJ; Gama, MAS; Guido, SI; Bessa, RJB; Inácio, JG; Monteiro, CCF; Melo, GCS; Ribeiro, EF; Ferreira, MA;
PUBLICAÇÃO: 2022, FONTE: Animal Feed Science and Technology, VOLUME: 288
4
TÃTULO: Effect of soybean meal treatment with Cistus ladanifer condensed tannins in growth performance, carcass and meat quality of lambs Full Text
AUTORES: Dentinho, MTP; Paulos, K; Francisco, A; Belo, AT; Jeronimo, E; Almeida, J; Bessa, RJB; Santos Silva, J;
PUBLICAÇÃO: 2020, FONTE: LIVESTOCK SCIENCE, VOLUME: 236
AUTORES: Dentinho, MTP; Paulos, K; Francisco, A; Belo, AT; Jeronimo, E; Almeida, J; Bessa, RJB; Santos Silva, J;
PUBLICAÇÃO: 2020, FONTE: LIVESTOCK SCIENCE, VOLUME: 236
INDEXADO EM: WOS
5
TÃTULO: Proteolysis and in situ ruminal degradation of lucerne ensiled with Cistus ladanifer tannins Full Text
AUTORES: Maria Teresa. P Dentinho; Katia Paulos; Paula V Portugal; Olga C Moreira; Jose Santos Silva; Rui J B Bessa;
PUBLICAÇÃO: 2019, FONTE: GRASS AND FORAGE SCIENCE, VOLUME: 74, NÚMERO: 1
AUTORES: Maria Teresa. P Dentinho; Katia Paulos; Paula V Portugal; Olga C Moreira; Jose Santos Silva; Rui J B Bessa;
PUBLICAÇÃO: 2019, FONTE: GRASS AND FORAGE SCIENCE, VOLUME: 74, NÚMERO: 1
INDEXADO EM: Scopus WOS
6
TÃTULO: Lipid profile and quality indices of ostrich meat and giblets
AUTORES: Antunes, IC; Ribeiro, MF; Pimentel, FB; Alves, SP; Oliveira, MBPP ; Bessa, RJB; Quaresma, MAG;
PUBLICAÇÃO: 2018, FONTE: Poultry Science, VOLUME: 97, NÚMERO: 3
AUTORES: Antunes, IC; Ribeiro, MF; Pimentel, FB; Alves, SP; Oliveira, MBPP ; Bessa, RJB; Quaresma, MAG;
PUBLICAÇÃO: 2018, FONTE: Poultry Science, VOLUME: 97, NÚMERO: 3
INDEXADO EM: Scopus CrossRef
7
TÃTULO: Corrigendum to: Lipid profile and quality indices of ostrich meat and giblets (Poultry Science (2018) 97 (1073-1081) DOI: 10.3382/ps/pex379)
AUTORES: Antunes, IC; Ribeiro, MF; Pimentel, FB; Alves, SP; Oliveira, MBPP ; Bessa, RJB; Quaresma, MAG;
PUBLICAÇÃO: 2018, FONTE: Poultry Science, VOLUME: 97, NÚMERO: 8
AUTORES: Antunes, IC; Ribeiro, MF; Pimentel, FB; Alves, SP; Oliveira, MBPP ; Bessa, RJB; Quaresma, MAG;
PUBLICAÇÃO: 2018, FONTE: Poultry Science, VOLUME: 97, NÚMERO: 8
INDEXADO EM: Scopus CrossRef
8
TÃTULO: Trans and n-3 fatty acids
AUTORES: Prates, JAM; Bessa, RJB;
PUBLICAÇÃO: 2008, FONTE: Handbook of Muscle Foods Analysis
AUTORES: Prates, JAM; Bessa, RJB;
PUBLICAÇÃO: 2008, FONTE: Handbook of Muscle Foods Analysis
INDEXADO EM: Scopus
9
TÃTULO: Trans and n-3 Fatty Acids
AUTORES: Mestre Prates, JA; Branquinho Bessa, RJ;
PUBLICAÇÃO: 2008, FONTE: Handbook of Muscle Foods Analysis
AUTORES: Mestre Prates, JA; Branquinho Bessa, RJ;
PUBLICAÇÃO: 2008, FONTE: Handbook of Muscle Foods Analysis
INDEXADO EM: Scopus