1
TÍTULO: Copaiba oleoresin as a substitute for sodium lasalocid in finishing diets for lambs: carcass characteristics and meat quality  Full Text
AUTORES: Santos, Aylpy Renan Dutra; Barbosa, Cristiane Reboucas; de Souza, Carla Giselly; de Souza, Marcio Rodrigues; Fernandes, Tatiane; Aquino, Carolina Gonzalez; Bessa, Rui Jose Branquinho; Alves, Susana Pereira; de Vargas, Fernando Miranda;
PUBLICAÇÃO: 2024, FONTE: NEW ZEALAND JOURNAL OF AGRICULTURAL RESEARCH
INDEXADO EM: Scopus WOS
2
TÍTULO: Replacing corn with full-fat corn germ in a basal diet containing cactus (Opuntia stricta) cladodes and sugarcane as forage sources induces milk fat depression associated with the trans-10 shift in dairy cows  Full Text
AUTORES: Netto, AJ; Gama, MAS; Guido, SI; Bessa, RJB; Inácio, JG; Monteiro, CCF; Melo, GCS; Ribeiro, EF; Ferreira, MA;
PUBLICAÇÃO: 2022, FONTE: Animal Feed Science and Technology, VOLUME: 288
INDEXADO EM: Scopus CrossRef: 7
3
TÍTULO: Effect of soybean meal treatment with Cistus ladanifer condensed tannins in growth performance, carcass and meat quality of lambs  Full Text
AUTORES: Dentinho, MTP; Paulos, K; Francisco, A; Belo, AT; Jeronimo, E; Almeida, J; Bessa, RJB; Santos Silva, J;
PUBLICAÇÃO: 2020, FONTE: LIVESTOCK SCIENCE, VOLUME: 236
INDEXADO EM: WOS
4
TÍTULO: Proteolysis and in situ ruminal degradation of lucerne ensiled with Cistus ladanifer tannins  Full Text
AUTORES: Maria Teresa. P Dentinho; Katia Paulos; Paula V Portugal; Olga C Moreira; Jose Santos Silva; Rui J B Bessa;
PUBLICAÇÃO: 2019, FONTE: GRASS AND FORAGE SCIENCE, VOLUME: 74, NÚMERO: 1
INDEXADO EM: Scopus WOS
5
TÍTULO: Lipid profile and quality indices of ostrich meat and giblets
AUTORES: Antunes, IC; Ribeiro, MF; Pimentel, FB; Alves, SP; Oliveira, MBPP ; Bessa, RJB; Quaresma, MAG;
PUBLICAÇÃO: 2018, FONTE: Poultry Science, VOLUME: 97, NÚMERO: 3
INDEXADO EM: Scopus CrossRef
6
TÍTULO: Corrigendum to: Lipid profile and quality indices of ostrich meat and giblets (Poultry Science (2018) 97 (1073-1081) DOI: 10.3382/ps/pex379)
AUTORES: Antunes, IC; Ribeiro, MF; Pimentel, FB; Alves, SP; Oliveira, MBPP ; Bessa, RJB; Quaresma, MAG;
PUBLICAÇÃO: 2018, FONTE: Poultry Science, VOLUME: 97, NÚMERO: 8
INDEXADO EM: Scopus CrossRef
7
TÍTULO: Trans and n-3 fatty acids
AUTORES: Prates, JAM; Bessa, RJB;
PUBLICAÇÃO: 2008, FONTE: Handbook of Muscle Foods Analysis
INDEXADO EM: Scopus
8
TÍTULO: Trans and n-3 Fatty Acids
AUTORES: Mestre Prates, JA; Branquinho Bessa, RJ;
PUBLICAÇÃO: 2008, FONTE: Handbook of Muscle Foods Analysis
INDEXADO EM: Scopus