David Carrasco
AuthID: R-00H-PAE
1
TÃTULO: Genetic analysis of a white-to-red berry skin color reversion and its transcriptomic and metabolic consequences in grapevine (Vitis vinifera cv. 'Moscatel Galego') Full Text
AUTORES: Vanessa Ferreira; Jose Tomas Matus; Olinda Pinto Carnide; David Carrasco; Rosa Arroyo Garcia; Isaura Castro;
PUBLICAÇÃO: 2019, FONTE: BMC GENOMICS, VOLUME: 20, NÚMERO: 1
AUTORES: Vanessa Ferreira; Jose Tomas Matus; Olinda Pinto Carnide; David Carrasco; Rosa Arroyo Garcia; Isaura Castro;
PUBLICAÇÃO: 2019, FONTE: BMC GENOMICS, VOLUME: 20, NÚMERO: 1
INDEXADO EM: WOS
2
TÃTULO: Molecular characterization of berry skin color reversion on grape somatic variants
AUTORES: Vanessa Ferreira; Isaura Castro; David Carrasco; Olinda Pinto Carnide; Rosa Arroyo Garcia;
PUBLICAÇÃO: 2018, FONTE: JOURNAL OF BERRY RESEARCH, VOLUME: 8, NÚMERO: 3
AUTORES: Vanessa Ferreira; Isaura Castro; David Carrasco; Olinda Pinto Carnide; Rosa Arroyo Garcia;
PUBLICAÇÃO: 2018, FONTE: JOURNAL OF BERRY RESEARCH, VOLUME: 8, NÚMERO: 3
INDEXADO EM: Scopus WOS
3
TÃTULO: MOLECULAR CHARACTERIZATION OF BERRY COLOR LOCUS ON THE PORTUGUESE CV. 'FERNAO PIRES' AND CV. 'VERDELHO' AND THEIR RED-BERRIED SOMATIC VARIANT CULTIVARS
AUTORES: Vanessa Ferreira; Isaura Castro; David Carrasco; Olinda Pinto Carnide; Rosa Arroyo Garcia;
PUBLICAÇÃO: 2018, FONTE: CIENCIA E TECNICA VITIVINICOLA, VOLUME: 33, NÚMERO: 2
AUTORES: Vanessa Ferreira; Isaura Castro; David Carrasco; Olinda Pinto Carnide; Rosa Arroyo Garcia;
PUBLICAÇÃO: 2018, FONTE: CIENCIA E TECNICA VITIVINICOLA, VOLUME: 33, NÚMERO: 2
INDEXADO EM: Scopus WOS
4
TÃTULO: Spontaneous variation regarding grape berry skin color: A comprehensive study of berry development by means of biochemical and molecular markers Full Text
AUTORES: Vanessa Ferreira; Fatima Fernandes; David Carrasco; Marivel G Gonzalez Hernandez; Olinda Pinto Carnide; Rosa Arroyo Garcia; Paula Andrade ; Patricia Valentao ; Virgilio Falco; Isaura Castro;
PUBLICAÇÃO: 2017, FONTE: FOOD RESEARCH INTERNATIONAL, VOLUME: 97
AUTORES: Vanessa Ferreira; Fatima Fernandes; David Carrasco; Marivel G Gonzalez Hernandez; Olinda Pinto Carnide; Rosa Arroyo Garcia; Paula Andrade ; Patricia Valentao ; Virgilio Falco; Isaura Castro;
PUBLICAÇÃO: 2017, FONTE: FOOD RESEARCH INTERNATIONAL, VOLUME: 97