1
TÍTULO: Sensory analysis and volatile compounds of olive oil (cv. Cobrancosa) from different irrigation regimes  Full Text
AUTORES: Fernandes Silva, AA; Falco, V ; Correia, CM ; Villalobos, FJ;
PUBLICAÇÃO: 2013, FONTE: GRASAS Y ACEITES, VOLUME: 64, NÚMERO: 1
INDEXADO EM: Scopus WOS
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TÍTULO: Effect of refermentation conditions and micro-oxygenation on the reduction of volatile acidity by commercial S. cerevisiae strains and their impact on the aromatic profile of wines  Full Text
AUTORES: Vilela Moura, A ; Schuller, D; Falco, V ; Mendes Faia, A ; Corte Real, M;
PUBLICAÇÃO: 2010, FONTE: INTERNATIONAL JOURNAL OF FOOD MICROBIOLOGY, VOLUME: 141, NÚMERO: 3
INDEXADO EM: Scopus WOS
6
TÍTULO: Evaluation of very long-chain fatty acids and n-alkane epicuticular compounds as markers for estimating diet composition of sheep fed heathland vegetation species  Full Text
AUTORES: Ferreira, LMM ; Celaya, R; Falco, V ; Olivan, M; Santos, AS ; Guedes, C ; Rodrigues, MAM ; Osoro, K;
PUBLICAÇÃO: 2010, FONTE: ANIMAL FEED SCIENCE AND TECHNOLOGY, VOLUME: 156, NÚMERO: 3-4
INDEXADO EM: Scopus WOS CrossRef
NO MEU: ORCID
7
TÍTULO: Optimization of honey-must preparation and alcoholic fermentation by Saccharomyces cerevisiae for mead production  Full Text
AUTORES: Mendes Ferreira, A ; Cosme, F ; Barbosa, C; Falco, V ; Ines, A ; Mendes Faia, A ;
PUBLICAÇÃO: 2010, FONTE: INTERNATIONAL JOURNAL OF FOOD MICROBIOLOGY, VOLUME: 144, NÚMERO: 1
INDEXADO EM: Scopus WOS
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