Toggle navigation
Publicações
Investigadores
Instituições
0
Entrar
Autenticação Federada
(Clique na imagem)
Autenticação local
Recuperar Palavra-passe
Registar
Entrar
Virgilio Alexandre Cardoso e Falco da Costa
AuthID:
R-000-HHP
Publicações
Confirmadas
Para Validar
Document Source:
All
Document Type:
Todos os Tipos de Documentos
Article (12)
Year Start - End:
2001
2002
2003
2004
2005
2006
2007
2008
2009
2010
2011
2012
2013
2014
2015
2016
2017
2018
2019
2020
2021
2022
2023
2024
-
2024
2023
2022
2021
2020
2019
2018
2017
2016
2015
2014
2013
2012
2011
2010
2009
2008
2007
2006
2005
2004
2003
2002
2001
Order:
Ano Dsc
Ano Asc
Cit. WOS Dsc
IF WOS Dsc
Cit. Scopus Dsc
IF Scopus Dsc
Título Asc
Título Dsc
Results:
10
20
30
40
50
Publicações Confirmadas: 12
1
TÃTULO:
Sensory analysis and volatile compounds of olive oil (cv. Cobrancosa) from different irrigation regimes
Full Text
AUTORES:
Fernandes Silva, AA
;
Falco, V
;
Correia, CM
; Villalobos, FJ;
PUBLICAÇÃO:
2013
,
FONTE:
GRASAS Y ACEITES,
VOLUME:
64,
NÚMERO:
1
INDEXADO EM:
Scopus
WOS
2
TÃTULO:
Determination of anthocyanin concentration in whole grape skins using hyperspectral imaging and adaptive boosting neural networks
Full Text
AUTORES:
Armando Manuel Fernandes
;
Paula Oliveira
;
Moura, J.P.
;
Ana Alexandra Oliveira
;
Virgilio Falco
;
Maria Jose Correia
;
Pedro Melo Pinto
;
PUBLICAÇÃO:
2011
,
FONTE:
JOURNAL OF FOOD ENGINEERING,
VOLUME:
105,
NÚMERO:
2
INDEXADO EM:
Scopus
WOS
CrossRef
:
64
NO MEU:
ORCID
3
TÃTULO:
The utilization of long-chain fatty acids as markers for diet composition estimates in ruminants: effects of animal species, diet composition and marker combination. The utilization of long-chain fatty acids as markers
Full Text
AUTORES:
Ferreira, LMM
; Celaya, R;
Santos, AS
;
Falco, V
;
Guedes, C
;
Rodrigues, MAM
;
Osoro, K
;
PUBLICAÇÃO:
2011
,
FONTE:
GRASS AND FORAGE SCIENCE,
VOLUME:
66,
NÚMERO:
2
INDEXADO EM:
Scopus
WOS
CrossRef
NO MEU:
ORCID
4
TÃTULO:
Comparison of long-chain fatty acids and alkanes as markers to estimate diet composition of equines and cattle consuming heathland vegetation species
Full Text
AUTORES:
Ferreira, LMM
; Celaya, R;
Santos, AS
;
Falco, V
;
Guedes, C
;
Rodrigues, MAM
;
Osoro, K
;
PUBLICAÇÃO:
2010
,
FONTE:
LIVESTOCK SCIENCE,
VOLUME:
131,
NÚMERO:
2-3
INDEXADO EM:
Scopus
WOS
CrossRef
NO MEU:
ORCID
5
TÃTULO:
Effect of refermentation conditions and micro-oxygenation on the reduction of volatile acidity by commercial S. cerevisiae strains and their impact on the aromatic profile of wines
Full Text
AUTORES:
Vilela Moura, A
; Schuller, D;
Falco, V
;
Mendes Faia, A
; Corte Real, M;
PUBLICAÇÃO:
2010
,
FONTE:
INTERNATIONAL JOURNAL OF FOOD MICROBIOLOGY,
VOLUME:
141,
NÚMERO:
3
INDEXADO EM:
Scopus
WOS
6
TÃTULO:
Evaluation of very long-chain fatty acids and n-alkane epicuticular compounds as markers for estimating diet composition of sheep fed heathland vegetation species
Full Text
AUTORES:
Ferreira, LMM
; Celaya, R;
Falco, V
; Olivan, M;
Santos, AS
;
Guedes, C
;
Rodrigues, MAM
;
Osoro, K
;
PUBLICAÇÃO:
2010
,
FONTE:
ANIMAL FEED SCIENCE AND TECHNOLOGY,
VOLUME:
156,
NÚMERO:
3-4
INDEXADO EM:
Scopus
WOS
CrossRef
NO MEU:
ORCID
7
TÃTULO:
Optimization of honey-must preparation and alcoholic fermentation by Saccharomyces cerevisiae for mead production
Full Text
AUTORES:
Mendes Ferreira, A
;
Cosme, F
; Barbosa, C;
Falco, V
;
Ines, A
;
Mendes Faia, A
;
PUBLICAÇÃO:
2010
,
FONTE:
INTERNATIONAL JOURNAL OF FOOD MICROBIOLOGY,
VOLUME:
144,
NÚMERO:
1
INDEXADO EM:
Scopus
WOS
8
TÃTULO:
Assessment of very long-chain fatty acids as complementary or alternative natural fecal markers to n-alkanes for estimating diet composition of goats feeding on mixed diets
AUTORES:
Ferreira, LMM
;
Carvalho, S
;
Falco, V
; Celaya, R;
Garcia, U
;
Santos, AS
;
Rodrigues, MAM
;
Osoro, K
;
PUBLICAÇÃO:
2009
,
FONTE:
JOURNAL OF ANIMAL SCIENCE,
VOLUME:
87,
NÚMERO:
8
INDEXADO EM:
Scopus
WOS
CrossRef
NO MEU:
ORCID
9
TÃTULO:
Effects of Elevated CO2 on Grapevine (Vitis vinifera L.): Volatile Composition, Phenolic Content, and in Vitro Antioxidant Activity of Red Wine
Full Text
AUTORES:
Berta Goncalves
;
Virgilio Falco
;
Jose Moutinho Pereira
;
Eunice Bacelar
;
Francisco Peixoto
;
Carlos Correia
;
PUBLICAÇÃO:
2009
,
FONTE:
JOURNAL OF AGRICULTURAL AND FOOD CHEMISTRY,
VOLUME:
57,
NÚMERO:
1
INDEXADO EM:
Scopus
WOS
CrossRef
NO MEU:
ORCID
10
TÃTULO:
Nitrogen addition influences formation of aroma compounds, volatile acidity and ethanol in nitrogen deficient media fermented by Saccharomyces cerevisiae wine strains
Full Text
AUTORES:
Catarina Barbosa
;
Virgilio Falco
;
Arlete Mendes Faia
;
Ana Mendes Ferreira
;
PUBLICAÇÃO:
2009
,
FONTE:
JOURNAL OF BIOSCIENCE AND BIOENGINEERING,
VOLUME:
108,
NÚMERO:
2
INDEXADO EM:
Scopus
WOS
CrossRef
NO MEU:
ORCID
Adicionar à lista
Marked
Marcar Todas
Exportar
×
Publication Export Settings
BibTex
EndNote
APA
CSV
PDF
Export Preview
Print
×
Publication Print Settings
HTML
PDF
Print Preview
Página 1 de 2. Total de resultados: 12.
<<
<
1
2
>
>>
×
Selecione a Fonte
Esta publicação tem:
2 registos no
ISI
2 registos no
SCOPUS
2 registos no
DBLP
2 registos no
Unpaywall
2 registos no
Openlibrary
2 registos no
Handle
Por favor selecione o registo que deve ser utilizado pelo Authenticus.
×
Comparar Publicações
© 2024 CRACS & Inesc TEC - All Rights Reserved
Política de Privacidade
|
Terms of Service