Anastasia V. Badeka
AuthID: R-00H-VRQ
1
TÃTULO: Quality and origin characterisation of Portuguese, Greek, Oceanian, and Asian honey, based on poly-parametric analysis hand in hand with dimension reduction and classification techniques Full Text
AUTORES: Ioannis K Karabagias; Miguel Maia; Vassilios K Karabagias; Ilias Gatzias; Anastasia V Badeka;
PUBLICAÇÃO: 2020, FONTE: EUROPEAN FOOD RESEARCH AND TECHNOLOGY, VOLUME: 246, NÚMERO: 5
AUTORES: Ioannis K Karabagias; Miguel Maia; Vassilios K Karabagias; Ilias Gatzias; Anastasia V Badeka;
PUBLICAÇÃO: 2020, FONTE: EUROPEAN FOOD RESEARCH AND TECHNOLOGY, VOLUME: 246, NÚMERO: 5
INDEXADO EM: Scopus WOS
2
TÃTULO: Palynological, physicochemical, biochemical and aroma fingerprints of two rare honey types Full Text
AUTORES: Ioannis K Karabagias; Miguel Maia; Sofia Karabournioti; Ilias Gatzias; Vassilios K Karabagias; Anastasia V Badeka;
PUBLICAÇÃO: 2020, FONTE: EUROPEAN FOOD RESEARCH AND TECHNOLOGY, VOLUME: 246, NÚMERO: 9
AUTORES: Ioannis K Karabagias; Miguel Maia; Sofia Karabournioti; Ilias Gatzias; Vassilios K Karabagias; Anastasia V Badeka;
PUBLICAÇÃO: 2020, FONTE: EUROPEAN FOOD RESEARCH AND TECHNOLOGY, VOLUME: 246, NÚMERO: 9
INDEXADO EM: Scopus WOS
3
TÃTULO: Characterization of Eucalyptus, Chestnut and Heather Honeys from Portugal Using Multi-Parameter Analysis and Chemo-Calculus
AUTORES: Ioannis K Karabagias; Miguel Maia; Vassilios K Karabagias; Ilias Gatzias; Anastasia V Badeka;
PUBLICAÇÃO: 2018, FONTE: FOODS, VOLUME: 7, NÚMERO: 12
AUTORES: Ioannis K Karabagias; Miguel Maia; Vassilios K Karabagias; Ilias Gatzias; Anastasia V Badeka;
PUBLICAÇÃO: 2018, FONTE: FOODS, VOLUME: 7, NÚMERO: 12
INDEXADO EM: Scopus WOS