Juliana Kessia B. Barbosa Soares
AuthID: R-00H-WS0
1
TÃTULO: Consumption of clarified goat butter added with turmeric (Curcuma longa L.) increase oleic fatty acid and lipid peroxidation in the liver of adolescent rats Full Text
AUTORES: Costa, ACD; Pereira, DE; Bido, RDD; de Carvalho, CVF; Melo, PCMF; Dias, CDQ; dos Santos, SG; Araujo, DFD; Guerra, GCB; de Freitas, JCR; Pintado, MME; Viera, VB; Soares, JKB;
PUBLICAÇÃO: 2021, FONTE: FOOD BIOSCIENCE, VOLUME: 39
AUTORES: Costa, ACD; Pereira, DE; Bido, RDD; de Carvalho, CVF; Melo, PCMF; Dias, CDQ; dos Santos, SG; Araujo, DFD; Guerra, GCB; de Freitas, JCR; Pintado, MME; Viera, VB; Soares, JKB;
PUBLICAÇÃO: 2021, FONTE: FOOD BIOSCIENCE, VOLUME: 39
INDEXADO EM: Scopus WOS