Allison R. Kolbe
AuthID: R-00J-0GW
1
TÃTULO: Changes in the composition and function of bacterial communities during vermicomposting may explain beneficial properties of vermicompost
AUTORES: Domínguez, J; Aira, M; Kolbe, AR; Gómez Brandón, M; Pérez Losada, M;
PUBLICAÇÃO: 2019, FONTE: Scientific Reports, VOLUME: 9, NÚMERO: 1
AUTORES: Domínguez, J; Aira, M; Kolbe, AR; Gómez Brandón, M; Pérez Losada, M;
PUBLICAÇÃO: 2019, FONTE: Scientific Reports, VOLUME: 9, NÚMERO: 1
INDEXADO EM: Scopus
2
TÃTULO: Changes in the composition and function of bacterial communities during vermicomposting may explain beneficial properties of vermicompost Full Text
AUTORES: Jorge Dominguez; Manuel Aira; Allison R Kolbe; Maria Gomez Brandon; Marcos Perez Losadaz;
PUBLICAÇÃO: 2019, FONTE: SCIENTIFIC REPORTS, VOLUME: 9
AUTORES: Jorge Dominguez; Manuel Aira; Allison R Kolbe; Maria Gomez Brandon; Marcos Perez Losadaz;
PUBLICAÇÃO: 2019, FONTE: SCIENTIFIC REPORTS, VOLUME: 9
INDEXADO EM: WOS
3
TÃTULO: Rapid Bacterial Community Changes during Vermicomposting of Grape Marc Derived from Red Winemaking
AUTORES: Maroa G Gomez Brandon; Manuel Aira; Allison R Kolbe; Nariane de Andrade; Marcos Perez Losada; Jorge Dominguez;
PUBLICAÇÃO: 2019, FONTE: MICROORGANISMS, VOLUME: 7, NÚMERO: 10
AUTORES: Maroa G Gomez Brandon; Manuel Aira; Allison R Kolbe; Nariane de Andrade; Marcos Perez Losada; Jorge Dominguez;
PUBLICAÇÃO: 2019, FONTE: MICROORGANISMS, VOLUME: 7, NÚMERO: 10
INDEXADO EM: WOS