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TÍTULO: Artificial intelligence application for classification and selection of fish gelatin packaging film produced with incorporation of palm oil and plant essential oils
AUTORES: Silva, NDE; Farias, FD; Freitas, MMD; Hernandez, EJGP; Dantas, VV; Oliveira, MEC; Joele, MRSP; Lourenco, LDH;
PUBLICAÇÃO: 2021, FONTE: FOOD PACKAGING AND SHELF LIFE, VOLUME: 27
INDEXADO EM: Scopus WOS
2
TÍTULO: Evaluation of muscle cuts of pirarucu (Arapaima gigas) and sous vide product characterization and quality parameters
AUTORES: Pino Hernández, E; de Carvalho Júnior, RN; Barata Alves, RC; Peixoto Joele, MRS; da Silva e Silva, N; Costa da Silva, EV; Henriques Lourenço, LDF;
PUBLICAÇÃO: 2020, FONTE: International Journal of Gastronomy and Food Science, VOLUME: 20
INDEXADO EM: Scopus
3
TÍTULO: Evaluation of muscle cuts of pirarucu (Arapaima gigas) and sous vide product characterization and quality parameters
AUTORES: Enrique Pino Hernandez; Raul N de Carvalho Junior; Rafaela C B Barata Alves; Maria Regina S P Peixoto Joele; Natacia D E da Silva e Silva; Elen V C Costa da Silva; Lucia de F. Henriques Lourenco;
PUBLICAÇÃO: 2020, FONTE: INTERNATIONAL JOURNAL OF GASTRONOMY AND FOOD SCIENCE, VOLUME: 20
INDEXADO EM: WOS