Vitor Agostinho Rodrigues Spinola
AuthID: R-001-TZH
1
TÃTULO: Fish Processing Industry Residues: A Review of Valuable Products Extraction and Characterization Methods
AUTORES: Pedro Ideia; Joana Pinto; Rui Ferreira; Leandro Figueiredo; Vitor Spinola; Paula C Castilho ;
PUBLICAÇÃO: 2020, FONTE: WASTE AND BIOMASS VALORIZATION, VOLUME: 11, NÚMERO: 7
AUTORES: Pedro Ideia; Joana Pinto; Rui Ferreira; Leandro Figueiredo; Vitor Spinola; Paula C Castilho ;
PUBLICAÇÃO: 2020, FONTE: WASTE AND BIOMASS VALORIZATION, VOLUME: 11, NÚMERO: 7
2
TÃTULO: Inhibition of alpha-amylase, alpha-glucosidase and pancreatic lipase by phenolic compounds of Rumex maderensis (Madeira sorrel). Influence of simulated gastrointestinal digestion on hyperglycaemia-related damage linked with aldose reductase activity and protein glycation Full Text
AUTORES: Spinola, V; Llorent Martinez, EJ; Castilho, PC ;
PUBLICAÇÃO: 2020, FONTE: LWT-FOOD SCIENCE AND TECHNOLOGY, VOLUME: 118
AUTORES: Spinola, V; Llorent Martinez, EJ; Castilho, PC ;
PUBLICAÇÃO: 2020, FONTE: LWT-FOOD SCIENCE AND TECHNOLOGY, VOLUME: 118
INDEXADO EM: WOS
3
TÃTULO: Evaluation of Rubus grandifolius L. (wild blackberries) activities targeting management of type-2 diabetes and obesity using in vitro models Full Text
AUTORES: Vitor Spinola; Joana Pinto; Eulogio J Llorent Martinez; Helena Tomas ; Paula C Castilho ;
PUBLICAÇÃO: 2019, FONTE: FOOD AND CHEMICAL TOXICOLOGY, VOLUME: 123
AUTORES: Vitor Spinola; Joana Pinto; Eulogio J Llorent Martinez; Helena Tomas ; Paula C Castilho ;
PUBLICAÇÃO: 2019, FONTE: FOOD AND CHEMICAL TOXICOLOGY, VOLUME: 123
INDEXADO EM: Scopus WOS
4
TÃTULO: Evaluation of Rubus grandifolius L. (wild blackberries) activities targeting management of type-2 diabetes and obesity using in vitro models Full Text
AUTORES: Vítor Spínola; Joana Pinto; Eulogio J Llorent-Martínez; Helena Tomás; Paula C Castilho;
PUBLICAÇÃO: 2019, FONTE: Food and Chemical Toxicology, VOLUME: 123
AUTORES: Vítor Spínola; Joana Pinto; Eulogio J Llorent-Martínez; Helena Tomás; Paula C Castilho;
PUBLICAÇÃO: 2019, FONTE: Food and Chemical Toxicology, VOLUME: 123
5
TÃTULO: Ulex europaeus: from noxious weed to source of valuable isoflavones and flavanones Full Text
AUTORES: Vitor Spinola; Eulogio J Llorent Martinez; Sandra Gouveia Figueira; Paula C Castilho;
PUBLICAÇÃO: 2016, FONTE: INDUSTRIAL CROPS AND PRODUCTS, VOLUME: 90
AUTORES: Vitor Spinola; Eulogio J Llorent Martinez; Sandra Gouveia Figueira; Paula C Castilho;
PUBLICAÇÃO: 2016, FONTE: INDUSTRIAL CROPS AND PRODUCTS, VOLUME: 90
INDEXADO EM: WOS
6
TÃTULO: Endemic Asteraceae from Madeira archipelago: A relation of hypoglycemic activity to their polyphenolic composition
AUTORES: Spinola, V; Gouveia Figueira, S; Castilho, PC;
PUBLICAÇÃO: 2016, FONTE: 9th Joint Meeting of AFERP, ASP, GA, JSP, PSE and SIF in PLANTA MEDICA, VOLUME: 82
AUTORES: Spinola, V; Gouveia Figueira, S; Castilho, PC;
PUBLICAÇÃO: 2016, FONTE: 9th Joint Meeting of AFERP, ASP, GA, JSP, PSE and SIF in PLANTA MEDICA, VOLUME: 82
INDEXADO EM: WOS
7
TÃTULO: Establishment of Monstera deliciosa fruit volatile metabolomic profile at different ripening stages using solid-phase microextraction combined with gas chromatography-mass spectrometry Full Text
AUTORES: Vitor Spinola; Rosa Perestrelo; Jose S Camara ; Paula C Castilho;
PUBLICAÇÃO: 2015, FONTE: FOOD RESEARCH INTERNATIONAL, VOLUME: 67
AUTORES: Vitor Spinola; Rosa Perestrelo; Jose S Camara ; Paula C Castilho;
PUBLICAÇÃO: 2015, FONTE: FOOD RESEARCH INTERNATIONAL, VOLUME: 67
INDEXADO EM: Scopus WOS
8
TÃTULO: Identification and quantification of phenolic compounds of selected fruits from Madeira Island by HPLC-DAD–ESI-MSn and screening for their antioxidant activity Full Text
AUTORES: Vítor Spínola; Joana Pinto; Paula C Castilho;
PUBLICAÇÃO: 2015, FONTE: Food Chemistry, VOLUME: 173
AUTORES: Vítor Spínola; Joana Pinto; Paula C Castilho;
PUBLICAÇÃO: 2015, FONTE: Food Chemistry, VOLUME: 173
9
TÃTULO: HPLC-ESI-MSn characterization of phenolic compounds, terpenoid saponins, and other minor compounds in Bituminaria bituminosa Full Text
AUTORES: Eulogio J Llorent-Martínez; Vítor Spínola; Sandra Gouveia; Paula C Castilho;
PUBLICAÇÃO: 2015, FONTE: Industrial Crops and Products, VOLUME: 69
AUTORES: Eulogio J Llorent-Martínez; Vítor Spínola; Sandra Gouveia; Paula C Castilho;
PUBLICAÇÃO: 2015, FONTE: Industrial Crops and Products, VOLUME: 69
10
TÃTULO: Myrica faya: A New Source of Antioxidant Phytochemicals Full Text
AUTORES: Vitor Spinola; Eulogio J Llorent Martinez; Sandra Gouveia; Paula C Castilho;
PUBLICAÇÃO: 2014, FONTE: JOURNAL OF AGRICULTURAL AND FOOD CHEMISTRY, VOLUME: 62, NÚMERO: 40
AUTORES: Vitor Spinola; Eulogio J Llorent Martinez; Sandra Gouveia; Paula C Castilho;
PUBLICAÇÃO: 2014, FONTE: JOURNAL OF AGRICULTURAL AND FOOD CHEMISTRY, VOLUME: 62, NÚMERO: 40
INDEXADO EM: Scopus WOS