1
TÍTULO: The Effect of Processing Methods on Food Quality and Human Health: Latest Advances and Prospects
AUTORES: Houška, M; Silva, Filipa VM ;
PUBLICAÇÃO: 2022, FONTE: Foods, VOLUME: 11, NÚMERO: 4
INDEXADO EM: Scopus CrossRef
2
TÍTULO: High Pressure Processing Applications in Plant Foods
AUTORES: Houska, Milan; Silva, Filipa VM; Evelyn; Buckow, Roman; Terefe, Netsanet Shiferaw; Tonello, Carole;
PUBLICAÇÃO: 2022, FONTE: FOODS, VOLUME: 11, NÚMERO: 2
INDEXADO EM: WOS
3
TÍTULO: The Effect of Processing Methods on Food Quality and Human Health: Latest Advances and Prospects
AUTORES: Houska, Milan; Silva, Filipa VM;
PUBLICAÇÃO: 2022, FONTE: FOODS, VOLUME: 11, NÚMERO: 4
INDEXADO EM: WOS
4
TÍTULO: Conclusions and final remarks
AUTORES: Milan Houska; Silva, Filipa VM ;
PUBLICAÇÃO: 2017, FONTE: High Pressure Processing of Fruit and Vegetable Products
INDEXADO EM: Scopus
5
TÍTULO: Introduction to high-pressure processing of fruit and vegetable products
AUTORES: Milan Houska; Silva, Filipa VM ;
PUBLICAÇÃO: 2017, FONTE: High Pressure Processing of Fruit and Vegetable Products
INDEXADO EM: Scopus