Ourdia-Nouara Kernou
AuthID: R-00K-E90
1
TÃTULO: Inactivation of Escherichia coli in an Orange Juice Beverage by Combined Ultrasonic and Microwave Treatment
AUTORES: Kernou, Ourdia Nouara; Azzouz, Zahra; Belbahi, Amine; Kerdouche, Kamelia; Kaanin Boudraa, Ghania; Amir, Akila; Madani, Khodir; Rijo, Patricia ;
PUBLICAÇÃO: 2023, FONTE: FOODS, VOLUME: 12, NÚMERO: 3
AUTORES: Kernou, Ourdia Nouara; Azzouz, Zahra; Belbahi, Amine; Kerdouche, Kamelia; Kaanin Boudraa, Ghania; Amir, Akila; Madani, Khodir; Rijo, Patricia ;
PUBLICAÇÃO: 2023, FONTE: FOODS, VOLUME: 12, NÚMERO: 3
2
TÃTULO: Application of Rosmarinic Acid with Its Derivatives in the Treatment of Microbial Pathogens Full Text
AUTORES: Kernou, Ourdia Nouara; Azzouz, Zahra; Madani, Khodir; Rijo, Patricia ;
PUBLICAÇÃO: 2023, FONTE: MOLECULES, VOLUME: 28, NÚMERO: 10
AUTORES: Kernou, Ourdia Nouara; Azzouz, Zahra; Madani, Khodir; Rijo, Patricia ;
PUBLICAÇÃO: 2023, FONTE: MOLECULES, VOLUME: 28, NÚMERO: 10
3
TÃTULO: Effect of Sonication on Microwave Inactivation Kinetics of Enterococcus faecalis in Dairy Effluent Full Text
AUTORES: Kernou, Ourdia Nouara; Belbahi, Amine; Sahraoui, Yasmine; Bedjaoui, Kenza; Kerdouche, Kamelia; Amir, Akila; Dahmoune, Farid; Madani, Khodir; Rijo, Patricia ;
PUBLICAÇÃO: 2022, FONTE: MOLECULES, VOLUME: 27, NÚMERO: 21
AUTORES: Kernou, Ourdia Nouara; Belbahi, Amine; Sahraoui, Yasmine; Bedjaoui, Kenza; Kerdouche, Kamelia; Amir, Akila; Dahmoune, Farid; Madani, Khodir; Rijo, Patricia ;
PUBLICAÇÃO: 2022, FONTE: MOLECULES, VOLUME: 27, NÚMERO: 21