1
TÍTULO: Statistical Optimisation of Streptomyces sp. DZ 06 Keratinase Production by Submerged Fermentation of Chicken Feather Meal
AUTORES: Hamma, Samir; Boucherba, Nawel; Azzouz, Zahra; Le Roes Hill, Marilize; Kernou, Ourdia Nouara; Bettache, Azzeddine; Ladjouzi, Rachid; Maibeche, Rima; Benhoula, Mohammed; Hebal, Hakim; Amghar, Zahir; Allaoua, Narimane; Moussi, Kenza; Rijo, Patricia; Benallaoua, Said;
PUBLICAÇÃO: 2024, FONTE: FERMENTATION-BASEL, VOLUME: 10, NÚMERO: 10
INDEXADO EM: Scopus WOS
2
TÍTULO: Inactivation of Escherichia coli in an Orange Juice Beverage by Combined Ultrasonic and Microwave Treatment
AUTORES: Kernou, Ourdia Nouara; Azzouz, Zahra; Belbahi, Amine; Kerdouche, Kamelia; Kaanin Boudraa, Ghania; Amir, Akila; Madani, Khodir; Rijo, Patricia ;
PUBLICAÇÃO: 2023, FONTE: FOODS, VOLUME: 12, NÚMERO: 3
INDEXADO EM: Scopus WOS CrossRef
3
TÍTULO: Application of Rosmarinic Acid with Its Derivatives in the Treatment of Microbial Pathogens  Full Text
AUTORES: Kernou, Ourdia Nouara; Azzouz, Zahra; Madani, Khodir; Rijo, Patricia ;
PUBLICAÇÃO: 2023, FONTE: MOLECULES, VOLUME: 28, NÚMERO: 10
INDEXADO EM: Scopus WOS CrossRef
4
TÍTULO: Effect of Sonication on Microwave Inactivation Kinetics of Enterococcus faecalis in Dairy Effluent  Full Text
AUTORES: Kernou, Ourdia Nouara; Belbahi, Amine; Sahraoui, Yasmine; Bedjaoui, Kenza; Kerdouche, Kamelia; Amir, Akila; Dahmoune, Farid; Madani, Khodir; Rijo, Patricia ;
PUBLICAÇÃO: 2022, FONTE: MOLECULES, VOLUME: 27, NÚMERO: 21
INDEXADO EM: Scopus WOS CrossRef