Franz Tucta-Huillca
AuthID: R-00K-F1N
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TÃTULO: Effect of Fish Hydrolysate and Sodium Chloride on the Colour of Quinoa Flour Fermented by Monascus purpureus
AUTORES: Franz Tucta-Huillca; Evelyn Quispe-Rivera; Ursula Gonzales-Barron; Vasco Cadavez; Marcial Silva-Jaimes;
PUBLICAÇÃO: 2023, FONTE: Foods 2023
AUTORES: Franz Tucta-Huillca; Evelyn Quispe-Rivera; Ursula Gonzales-Barron; Vasco Cadavez; Marcial Silva-Jaimes;
PUBLICAÇÃO: 2023, FONTE: Foods 2023
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2
TÃTULO: Optimization of Pigment Extraction from Quinoa Flour Fermented by Monascus purpureus Supplemented with Fish Hydrolysate and Sodium Chloride
AUTORES: Franz Tucta-Huillca; Evelyn Quispe-Rivera; Marcial Silva-Jaimes; Vasco Cadavez; Ursula Gonzales-Barron;
PUBLICAÇÃO: 2022, FONTE: Foods 2022
AUTORES: Franz Tucta-Huillca; Evelyn Quispe-Rivera; Marcial Silva-Jaimes; Vasco Cadavez; Ursula Gonzales-Barron;
PUBLICAÇÃO: 2022, FONTE: Foods 2022
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3
TÃTULO: Inoculum Production of Monascus purpureus with Chenopodium quinoa in Submerged Culture
AUTORES: Franz Tucta-Huillca; Evelyn Quispe-Rivera; Vasco Cadavez; Ursula Gonzales-Barron; Marcial Silva-Jaimes; Juan Juscamaita Morales;
PUBLICAÇÃO: 2022, FONTE: Foods 2022
AUTORES: Franz Tucta-Huillca; Evelyn Quispe-Rivera; Vasco Cadavez; Ursula Gonzales-Barron; Marcial Silva-Jaimes; Juan Juscamaita Morales;
PUBLICAÇÃO: 2022, FONTE: Foods 2022
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TÃTULO: Effect of Carbon, Nitrogen and Salt Sources on the Growth of Monascus purpureus in Quinoa (Chenopodium quinoa)-Based Culture Media
AUTORES: Evelyn Quispe-Rivera; Franz Tucta-Huillca; Ursula Gonzales-Barron; Vasco Cadavez; Marcial Silva-Jaimes; Juan Juscamaita Morales;
PUBLICAÇÃO: 2022, FONTE: Foods 2022
AUTORES: Evelyn Quispe-Rivera; Franz Tucta-Huillca; Ursula Gonzales-Barron; Vasco Cadavez; Marcial Silva-Jaimes; Juan Juscamaita Morales;
PUBLICAÇÃO: 2022, FONTE: Foods 2022
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