Isabel Maria Carneiro Ratão
AuthID: R-000-69Y
1
TÃTULO: Mediterranean Diet gastronomic experiences using olive oil and goat cheese
AUTORES: Ratao, Isabel; Nunes, Patricia; Silva, Vanessa; Viegas, Carina; Serra, Manuel; Quintas, Celia;
PUBLICAÇÃO: 2024, FONTE: INTERNATIONAL JOURNAL OF GASTRONOMY AND FOOD SCIENCE, VOLUME: 37
AUTORES: Ratao, Isabel; Nunes, Patricia; Silva, Vanessa; Viegas, Carina; Serra, Manuel; Quintas, Celia;
PUBLICAÇÃO: 2024, FONTE: INTERNATIONAL JOURNAL OF GASTRONOMY AND FOOD SCIENCE, VOLUME: 37
2
TÃTULO: Functionalisation of goat cheese with sea fennel ingredients
AUTORES: Carvalho, Ana Paula; Pereira, Catarina G.; Rodrigues, Maria Joao; Castaneda Loaiza, Viana; Ratao, Isabel; Quintas, Celia; Custodio, Luisa;
PUBLICAÇÃO: 2023, FONTE: 71st International Congress and Annual Meeting of the Society-for-Medicinal-Plant-and-Natural-Product-Research in PLANTA MEDICA, VOLUME: 89, NÚMERO: 14
AUTORES: Carvalho, Ana Paula; Pereira, Catarina G.; Rodrigues, Maria Joao; Castaneda Loaiza, Viana; Ratao, Isabel; Quintas, Celia; Custodio, Luisa;
PUBLICAÇÃO: 2023, FONTE: 71st International Congress and Annual Meeting of the Society-for-Medicinal-Plant-and-Natural-Product-Research in PLANTA MEDICA, VOLUME: 89, NÚMERO: 14
INDEXADO EM: WOS
NO MEU: ORCID
3
TÃTULO: HACCP Methodology Implementation in a Small Company of Goat Yoghurt Production
AUTORES: Vera Drago; Isabel Ratão;
PUBLICAÇÃO: 2023, FONTE: Advances in Sustainability Science and Technology - INCREaSE 2023
AUTORES: Vera Drago; Isabel Ratão;
PUBLICAÇÃO: 2023, FONTE: Advances in Sustainability Science and Technology - INCREaSE 2023
4
TÃTULO: HACCP Methodology Implementation in a Goat Cheese Production Process of a Small Company
AUTORES: Vera Drago; Isabel Ratão;
PUBLICAÇÃO: 2019, FONTE: INCREaSE 2019
AUTORES: Vera Drago; Isabel Ratão;
PUBLICAÇÃO: 2019, FONTE: INCREaSE 2019
5
TÃTULO: Arbutus Unedo L. Fruit Distillate from Tradition to Innovation
AUTORES: Galego, L; Francisco, V; Ratao, I;
PUBLICAÇÃO: 2018, FONTE: 1st International Congress on Engineering and Sustainability in the XXI Century (INCREaSE) in INCREASE
AUTORES: Galego, L; Francisco, V; Ratao, I;
PUBLICAÇÃO: 2018, FONTE: 1st International Congress on Engineering and Sustainability in the XXI Century (INCREaSE) in INCREASE
6
TÃTULO: Sensibilidade de leveduras aos fungicidas Penconazol, Procimidona, Iprodiona, Benomil e Diclofluanida
AUTORES: Sónia Gonçalves; Sandra Oliveira; Helena Cardoso; Leticia M Estevinho; Isabel Ratão; Maria J Sousa; Cecília Leão;
PUBLICAÇÃO: 1999, FONTE: 7as Jornadas de Biologia de Leveduras “Professor Nicolau van Uden”, Lisboa, Portugal.
AUTORES: Sónia Gonçalves; Sandra Oliveira; Helena Cardoso; Leticia M Estevinho; Isabel Ratão; Maria J Sousa; Cecília Leão;
PUBLICAÇÃO: 1999, FONTE: 7as Jornadas de Biologia de Leveduras “Professor Nicolau van Uden”, Lisboa, Portugal.
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7
TÃTULO: Research of fungicides residues in grapes and wine: growth effects on Saccharomyces cerevisae
AUTORES: Joana Barbosa; Isabel Ratão; Leticia M Estevinho;
PUBLICAÇÃO: 1999, FONTE: Foodborne Illness
AUTORES: Joana Barbosa; Isabel Ratão; Leticia M Estevinho;
PUBLICAÇÃO: 1999, FONTE: Foodborne Illness
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8
TÃTULO: Resistência das leveduras Candida lusitânea ESA8 e Candida Magnoliae ESA9 a ambiente adversos
AUTORES: Gabriela Azevedo; Isabel Ratão; Amélia Rocha; Leticia M Estevinho;
PUBLICAÇÃO: 1999, FONTE: IX Congresso de Zootecnia: a zootecnia no limiar do 3º milénio
AUTORES: Gabriela Azevedo; Isabel Ratão; Amélia Rocha; Leticia M Estevinho;
PUBLICAÇÃO: 1999, FONTE: IX Congresso de Zootecnia: a zootecnia no limiar do 3º milénio
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9
TÃTULO: Answer from the yeasts Zygosaccharomyces bailii and Saccharomyces cerevisiae to the presence of fungicides: benomyl and cimoxamil
AUTORES: Isabel Ratão; Leticia M Estevinho;
PUBLICAÇÃO: 1998, FONTE: XI Congresso Nacional de Bioquímica
AUTORES: Isabel Ratão; Leticia M Estevinho;
PUBLICAÇÃO: 1998, FONTE: XI Congresso Nacional de Bioquímica
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10
TÃTULO: Effects of benomyl and cimoxamil in growth and cell viability: A comparative study in Zygosaccharomyces bailii and Saccharomyces cereviseae
AUTORES: Leticia M Estevinho; Isabel Ratão;
PUBLICAÇÃO: 1998, FONTE: 19th ISSY Yeast in the Production and Spoilage of Food and Beverages
AUTORES: Leticia M Estevinho; Isabel Ratão;
PUBLICAÇÃO: 1998, FONTE: 19th ISSY Yeast in the Production and Spoilage of Food and Beverages
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