1
TÍTULO: Hygienic quality of dehydrated aromatic herbs marketed in Southern Portugal
AUTORES: Melo, J ; Quevedo, C; Graca, A; Quintas, C ;
PUBLICAÇÃO: 2020, FONTE: AIMS AGRICULTURE AND FOOD, VOLUME: 5, NÚMERO: 1
INDEXADO EM: Scopus WOS CrossRef: 2
NO MEU: ORCID
3
TÍTULO: The effect of UV-C and electrolyzed water on yeasts on fresh-cut apple at 4 degrees C
AUTORES: Ana Graca; David Santo; Paula Pires Cabral; Celia Quintas ;
PUBLICAÇÃO: 2020, FONTE: JOURNAL OF FOOD ENGINEERING, VOLUME: 282
INDEXADO EM: Scopus WOS
4
TÍTULO: Production of split table olives of the Cobrancosa cultivar: a kinetic study of the fermentation profile
AUTORES: Prata, J; Barros, T; Mateus, T; Quintas, C ; Pires Cabral, P;
PUBLICAÇÃO: 2019, FONTE: JOURNAL OF FOOD MEASUREMENT AND CHARACTERIZATION, VOLUME: 13, NÚMERO: 2
INDEXADO EM: Scopus WOS CrossRef: 1
NO MEU: ORCID
5
TÍTULO: Assessment of the Microbiological Quality of Dried Aromatic Herbs Commercialized in the Algarve
AUTORES: Oliveira, M; Silva, D; Quintas, C ;
PUBLICAÇÃO: 2018, FONTE: 1st International Congress on Engineering and Sustainability in the XXI Century (INCREaSE) in INCREASE
INDEXADO EM: WOS CrossRef
NO MEU: ORCID
6
TÍTULO: Escherichia coli and Cronobacter sakazakii in 'Tommy Atkins' minimally processed mangos: Survival, growth and effect of UV-C and electrolyzed water
AUTORES: Santo, D; Graca, A; Nunes, C; Quintas, C ;
PUBLICAÇÃO: 2018, FONTE: FOOD MICROBIOLOGY, VOLUME: 70
INDEXADO EM: Scopus WOS CrossRef: 34
NO MEU: ORCID
7
TÍTULO: Microbiological Quality of Seeds Sold at Supermarkets in Southern Portugal
AUTORES: Silva, D; Oliveira, M; Quintas, C ;
PUBLICAÇÃO: 2018, FONTE: 1st International Congress on Engineering and Sustainability in the XXI Century (INCREaSE) in INCREASE
INDEXADO EM: WOS CrossRef
NO MEU: ORCID
8
TÍTULO: Physicochemical, nutritional and microbiological characteristics of traditional table olives from Southern Portugal
AUTORES: Pires Cabral, P; Barros, T; Nunes, P; Quintas, C ;
PUBLICAÇÃO: 2018, FONTE: EMIRATES JOURNAL OF FOOD AND AGRICULTURE, VOLUME: 30, NÚMERO: 7
INDEXADO EM: Scopus WOS CrossRef: 2
NO MEU: ORCID
9
TÍTULO: The effect of seasoning with herbs on the nutritional, safety and sensory properties of reduced-sodium fermented Cobrancosa cv. table olives
AUTORES: Pires Cabral, P; Barros, T; Mateus, T; Prata, J; Quintas, C ;
PUBLICAÇÃO: 2018, FONTE: AIMS AGRICULTURE AND FOOD, VOLUME: 3, NÚMERO: 4
INDEXADO EM: Scopus WOS CrossRef: 4
NO MEU: ORCID
10
TÍTULO: Effect of chloride salts on the sensory and nutritional properties of cracked table olives of the Macanilha Algarvia cultivar  Full Text
AUTORES: Cintia Saude; Tania Barros; Tania Mateus; Celia Quintas ; Paula Pires Cabral ;
PUBLICAÇÃO: 2017, FONTE: FOOD BIOSCIENCE, VOLUME: 19
INDEXADO EM: Scopus WOS CrossRef: 2
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