Toggle navigation
Publicações
Investigadores
Instituições
0
Entrar
Autenticação Federada
(Clique na imagem)
Autenticação local
Recuperar Palavra-passe
Registar
Entrar
Célia Maria Brito Quintas
AuthID:
R-000-JXG
Publicações
Confirmadas
Para Validar
Document Source:
All
Document Type:
Todos os Tipos de Documentos
Article (29)
Proceedings Paper (4)
Abstract (2)
Book Chapter (1)
Year Start - End:
1994
1995
1996
1997
1998
1999
2000
2001
2002
2003
2004
2005
2006
2007
2008
2009
2010
2011
2012
2013
2014
2015
2016
2017
2018
2019
2020
2021
2022
2023
2024
-
2024
2023
2022
2021
2020
2019
2018
2017
2016
2015
2014
2013
2012
2011
2010
2009
2008
2007
2006
2005
2004
2003
2002
2001
2000
1999
1998
1997
1996
1995
1994
Order:
Ano Dsc
Ano Asc
Cit. WOS Dsc
IF WOS Dsc
Cit. Scopus Dsc
IF Scopus Dsc
Título Asc
Título Dsc
Results:
10
20
30
40
50
Publicações Confirmadas: 36
1
TÃTULO:
Hygienic quality of dehydrated aromatic herbs marketed in Southern Portugal
AUTORES:
Melo, J
; Quevedo, C; Graca, A;
Quintas, C
;
PUBLICAÇÃO:
2020
,
FONTE:
AIMS AGRICULTURE AND FOOD,
VOLUME:
5,
NÚMERO:
1
INDEXADO EM:
Scopus
WOS
CrossRef
:
2
NO MEU:
ORCID
2
TÃTULO:
Influence of cultivation salinity in the nutritional composition, antioxidant capacity and microbial quality of Salicornia ramosissima commercially produced in soilless systems
AUTORES:
Lima, AR; Castaneda Loaiza, V;
Salazar, M
; Nunes, C;
Quintas, C
; Gama, F;
Pestana, M
;
Correia, PJ
;
Santos, T
;
Varela, J
;
Barreira, L
;
PUBLICAÇÃO:
2020
,
FONTE:
FOOD CHEMISTRY,
VOLUME:
333
INDEXADO EM:
Scopus
WOS
CrossRef
:
51
3
TÃTULO:
The effect of UV-C and electrolyzed water on yeasts on fresh-cut apple at 4 degrees C
AUTORES:
Ana Graca
;
David Santo
;
Paula Pires Cabral
;
Celia Quintas
;
PUBLICAÇÃO:
2020
,
FONTE:
JOURNAL OF FOOD ENGINEERING,
VOLUME:
282
INDEXADO EM:
Scopus
WOS
4
TÃTULO:
Production of split table olives of the Cobrancosa cultivar: a kinetic study of the fermentation profile
AUTORES:
Prata, J; Barros, T; Mateus, T;
Quintas, C
; Pires Cabral, P;
PUBLICAÇÃO:
2019
,
FONTE:
JOURNAL OF FOOD MEASUREMENT AND CHARACTERIZATION,
VOLUME:
13,
NÚMERO:
2
INDEXADO EM:
Scopus
WOS
CrossRef
:
1
NO MEU:
ORCID
5
TÃTULO:
Assessment of the Microbiological Quality of Dried Aromatic Herbs Commercialized in the Algarve
AUTORES:
Oliveira, M; Silva, D;
Quintas, C
;
PUBLICAÇÃO:
2018
,
FONTE:
1st International Congress on Engineering and Sustainability in the XXI Century (INCREaSE)
in
INCREASE
INDEXADO EM:
WOS
CrossRef
NO MEU:
ORCID
6
TÃTULO:
Escherichia coli and Cronobacter sakazakii in 'Tommy Atkins' minimally processed mangos: Survival, growth and effect of UV-C and electrolyzed water
AUTORES:
Santo, D; Graca, A; Nunes, C;
Quintas, C
;
PUBLICAÇÃO:
2018
,
FONTE:
FOOD MICROBIOLOGY,
VOLUME:
70
INDEXADO EM:
Scopus
WOS
CrossRef
:
34
NO MEU:
ORCID
7
TÃTULO:
Microbiological Quality of Seeds Sold at Supermarkets in Southern Portugal
AUTORES:
Silva, D; Oliveira, M;
Quintas, C
;
PUBLICAÇÃO:
2018
,
FONTE:
1st International Congress on Engineering and Sustainability in the XXI Century (INCREaSE)
in
INCREASE
INDEXADO EM:
WOS
CrossRef
NO MEU:
ORCID
8
TÃTULO:
Physicochemical, nutritional and microbiological characteristics of traditional table olives from Southern Portugal
AUTORES:
Pires Cabral, P; Barros, T; Nunes, P;
Quintas, C
;
PUBLICAÇÃO:
2018
,
FONTE:
EMIRATES JOURNAL OF FOOD AND AGRICULTURE,
VOLUME:
30,
NÚMERO:
7
INDEXADO EM:
Scopus
WOS
CrossRef
:
2
NO MEU:
ORCID
9
TÃTULO:
The effect of seasoning with herbs on the nutritional, safety and sensory properties of reduced-sodium fermented Cobrancosa cv. table olives
AUTORES:
Pires Cabral, P; Barros, T; Mateus, T; Prata, J;
Quintas, C
;
PUBLICAÇÃO:
2018
,
FONTE:
AIMS AGRICULTURE AND FOOD,
VOLUME:
3,
NÚMERO:
4
INDEXADO EM:
Scopus
WOS
CrossRef
:
4
NO MEU:
ORCID
10
TÃTULO:
Effect of chloride salts on the sensory and nutritional properties of cracked table olives of the Macanilha Algarvia cultivar
Full Text
AUTORES:
Cintia Saude;
Tania Barros
; Tania Mateus;
Celia Quintas
;
Paula Pires Cabral
;
PUBLICAÇÃO:
2017
,
FONTE:
FOOD BIOSCIENCE,
VOLUME:
19
INDEXADO EM:
Scopus
WOS
CrossRef
:
2
NO MEU:
ORCID
Adicionar à lista
Marked
Marcar Todas
Exportar
×
Publication Export Settings
BibTex
EndNote
APA
CSV
PDF
Export Preview
Print
×
Publication Print Settings
HTML
PDF
Print Preview
Página 1 de 4. Total de resultados: 36.
<<
<
1
2
3
4
>
>>
×
Selecione a Fonte
Esta publicação tem:
2 registos no
ISI
2 registos no
SCOPUS
2 registos no
DBLP
2 registos no
Unpaywall
2 registos no
Openlibrary
2 registos no
Handle
Por favor selecione o registo que deve ser utilizado pelo Authenticus.
×
Comparar Publicações
© 2024 CRACS & Inesc TEC - All Rights Reserved
Política de Privacidade
|
Terms of Service