Ivo Pereira Oliveira
AuthID: R-002-008
1
TÃTULO: Susceptibility of Cydia splendana to the entomopathogenic fungus Beauveria bassiana
AUTORES: Ivo Oliveira; Paula Baptista; Teresa Lino Neto; Albino Bento; Jose A Pereira;
PUBLICAÇÃO: 2014, FONTE: 7th Iberian Congress of Agricultural Engineering and Horticultural Sciences in VII CONGRESO IBERICO DE AGROINGENIERIA Y CIENCIAS HORTICOLAS: INNOVAR Y PRODUCIR PARA EL FUTURO. INNOVATING AND PRODUCING FOR THE FUTURE
AUTORES: Ivo Oliveira; Paula Baptista; Teresa Lino Neto; Albino Bento; Jose A Pereira;
PUBLICAÇÃO: 2014, FONTE: 7th Iberian Congress of Agricultural Engineering and Horticultural Sciences in VII CONGRESO IBERICO DE AGROINGENIERIA Y CIENCIAS HORTICOLAS: INNOVAR Y PRODUCIR PARA EL FUTURO. INNOVATING AND PRODUCING FOR THE FUTURE
INDEXADO EM: WOS
2
TÃTULO: Effect of soil tillage on natural occurrence of fungal entomopathogens associated to Prays oleae Bern. Full Text
AUTORES: Ivo Oliveira; Jose A Pereira ; Enrique Quesada Moraga; Teresa Lino Neto ; Albino Bento ; Paula Baptista ;
PUBLICAÇÃO: 2013, FONTE: SCIENTIA HORTICULTURAE, VOLUME: 159
AUTORES: Ivo Oliveira; Jose A Pereira ; Enrique Quesada Moraga; Teresa Lino Neto ; Albino Bento ; Paula Baptista ;
PUBLICAÇÃO: 2013, FONTE: SCIENTIA HORTICULTURAE, VOLUME: 159
3
TÃTULO: Fungal Diversity Associated to the Olive Moth, Prays Oleae Bernard: A Survey for Potential Entomopathogenic Fungi Full Text
AUTORES: Ivo Oliveira; Jose A Pereira ; Teresa Lino Neto ; Albino Bento ; Paula Baptista ;
PUBLICAÇÃO: 2012, FONTE: MICROBIAL ECOLOGY, VOLUME: 63, NÚMERO: 4
AUTORES: Ivo Oliveira; Jose A Pereira ; Teresa Lino Neto ; Albino Bento ; Paula Baptista ;
PUBLICAÇÃO: 2012, FONTE: MICROBIAL ECOLOGY, VOLUME: 63, NÚMERO: 4
4
TÃTULO: Arbutus unedo L. and its benefits on human health
AUTORES: Ivo Oliveira; Paula Baptista ; Albino Bento ; Jose Alberto Pereira ;
PUBLICAÇÃO: 2011, FONTE: JOURNAL OF FOOD AND NUTRITION RESEARCH, VOLUME: 50, NÚMERO: 2
AUTORES: Ivo Oliveira; Paula Baptista ; Albino Bento ; Jose Alberto Pereira ;
PUBLICAÇÃO: 2011, FONTE: JOURNAL OF FOOD AND NUTRITION RESEARCH, VOLUME: 50, NÚMERO: 2
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