1
TÍTULO: Fermented agar by-product and sunflower cake mixture as feedstuff for European seabass (Dicentrarchus labrax)
AUTORES: Ferreira, Marta; Ramos Oliveira, Catarina; Magalhaes, Rui ; Martins, Nicole; Ozorio, Rodrigo O. A.; Salgado, Jose Manuel; Belo, Isabel; Oliva Teles, Aires ; Helena Peres ;
PUBLICAÇÃO: 2024, FONTE: ANIMAL FEED SCIENCE AND TECHNOLOGY, VOLUME: 315
INDEXADO EM: Scopus WOS CrossRef
2
TÍTULO: Yarrowia lipolytica growth, lipids, and protease production in medium with higher alkanes and alkenes
AUTORES: Miranda, Silvia M.; Belo, Isabel; Lopes, Marlene;
PUBLICAÇÃO: 2024, FONTE: WORLD JOURNAL OF MICROBIOLOGY & BIOTECHNOLOGY, VOLUME: 40, NÚMERO: 10
INDEXADO EM: Scopus WOS
3
TÍTULO: Shelf-Life Performance of Fish Feed Supplemented with Bioactive Extracts from Fermented Olive Mill and Winery By-Products
AUTORES: Filipe, Diogo; Goncalves, Margarida; Fernandes, Helena; Oliva Teles, Aires ; Helena Peres ; Belo, Isabel; Salgado, Jose Manuel;
PUBLICAÇÃO: 2023, FONTE: FOODS, VOLUME: 12, NÚMERO: 2
INDEXADO EM: Scopus WOS CrossRef: 3
4
TÍTULO: Enhancement of gluconic acid production by Aspergillus niger from by-products as glucose source using pressurized air conditions  Full Text
AUTORES: Fernandes, Silvia; Dias, Bruna; Belo, Isabel; Lopes, Marlene;
PUBLICAÇÃO: 2023, FONTE: JOURNAL OF CHEMICAL TECHNOLOGY AND BIOTECHNOLOGY, VOLUME: 98, NÚMERO: 9
INDEXADO EM: Scopus WOS CrossRef: 2
NO MEU: ORCID
5
TÍTULO: Olive and sunflower cakes as suitable substrates for lipase production by Yarrowia spp.: From flasks to bioreactor  Full Text
AUTORES: Costa, A. R.; Salgado, J. M.; Belo, I.;
PUBLICAÇÃO: 2023, FONTE: BIOCATALYSIS AND AGRICULTURAL BIOTECHNOLOGY, VOLUME: 51
INDEXADO EM: Scopus WOS
7
TÍTULO: Co-production of Gluconic Acid and Fructo-oligosaccharides by Aureobasidium pullulans from Sugarcane Molasses: Effect of Oxygen Transfer Rate in Stirred Tank and Airlift Bioreactors  Full Text
AUTORES: Fernandes, Silvia; Dias, Bruna; Goncalves, Daniela A.; Nobre, Clarisse; Belo, Isabel; Lopes, Marlene;
PUBLICAÇÃO: 2023, FONTE: FOOD AND BIOPROCESS TECHNOLOGY, VOLUME: 17, NÚMERO: 5
INDEXADO EM: Scopus WOS CrossRef: 1
NO MEU: ORCID
8
TÍTULO: Application of Fermented Brewer's Spent Grain Extract in Plant-Based Diets Improves Pre- and Post-mortem Oxidative Status of European Seabass (Dicentrarchus labrax)  Full Text
AUTORES: Fernandes, H.; Castro, C.; Filipe, D.; Ferreira, P.; Salgado, J. M.; Moyano, F.; Oliva Teles, A. ; Belo, I; Helena Peres ;
PUBLICAÇÃO: 2022, FONTE: AQUACULTURE NUTRITION, VOLUME: 2022
INDEXADO EM: Scopus WOS CrossRef
NO MEU: ORCID
9
TÍTULO: Pre-treatment of Ulva rigida improves its nutritional value for European seabass (Dicentrarchus labrax) juveniles  Full Text
AUTORES: Fernandes, Helena; Martins, Nicole; Vieira, Lucia; Salgado, Jose Manuel; Castro, Carolina; Oliva Teles, Aires ; Belo, Isabel; Helena Peres ;
PUBLICAÇÃO: 2022, FONTE: ALGAL RESEARCH-BIOMASS BIOFUELS AND BIOPRODUCTS, VOLUME: 66
INDEXADO EM: Scopus WOS CrossRef: 5
10
TÍTULO: Biotechnological valorization of oilseed cakes: Substrate optimization by simplex centroid mixture design and scale-up to tray bioreactor  Full Text
AUTORES: Sousa, Daniel; Manuel Salgado, Jose; Cambra Lopez, Maria; Dias, Alberto; Belo, Isabel;
PUBLICAÇÃO: 2022, FONTE: BIOFUELS BIOPRODUCTS & BIOREFINING-BIOFPR, VOLUME: 17, NÚMERO: 1
INDEXADO EM: Scopus WOS CrossRef: 7 Handle
NO MEU: ORCID
Página 1 de 9. Total de resultados: 87.