Cristina Maria San Román Gomes de Pina
AuthID: R-002-1FC
1
TÃTULO: Detection of Staphylococcus aureus (MRSA/MSSA) in surfaces of dental medicine equipment
AUTORES: Goncalves, E; Carvalhal, R; Mesquita, R; Azevedo, J; Coelho, MJ; Magalhaes, R; Ferraz, MP ; Manso, MC; Gavinha, S; Pina, C; Cardoso, IL;
PUBLICAÇÃO: 2020, FONTE: SAUDI JOURNAL OF BIOLOGICAL SCIENCES, VOLUME: 27, NÚMERO: 4
AUTORES: Goncalves, E; Carvalhal, R; Mesquita, R; Azevedo, J; Coelho, MJ; Magalhaes, R; Ferraz, MP ; Manso, MC; Gavinha, S; Pina, C; Cardoso, IL;
PUBLICAÇÃO: 2020, FONTE: SAUDI JOURNAL OF BIOLOGICAL SCIENCES, VOLUME: 27, NÚMERO: 4
2
TÃTULO: Bacterial Contamination of Gutta-Percha Points From Different Brands and the Efficacy of a Chairside Disinfection Protocol
AUTORES: Bracciale, F; Marino, N; Noronha, A; Manso, MC; Gavinha, S; Cardoso, IL; Pina, C; Teles, AM;
PUBLICAÇÃO: 2020, FONTE: EUROPEAN ENDODONTIC JOURNAL, VOLUME: 5, NÚMERO: 3
AUTORES: Bracciale, F; Marino, N; Noronha, A; Manso, MC; Gavinha, S; Cardoso, IL; Pina, C; Teles, AM;
PUBLICAÇÃO: 2020, FONTE: EUROPEAN ENDODONTIC JOURNAL, VOLUME: 5, NÚMERO: 3
INDEXADO EM: Scopus WOS
3
TÃTULO: Effectiveness of two intracanal dressings in adult Portuguese patients: a qPCR and anaerobic culture assessment Full Text
AUTORES: Teles, AM; Manso, MC; Loureiro, S; Silva, R ; Madeira, IGC; Pina, C; Cabeda, JM ;
PUBLICAÇÃO: 2014, FONTE: INTERNATIONAL ENDODONTIC JOURNAL, VOLUME: 47, NÚMERO: 1
AUTORES: Teles, AM; Manso, MC; Loureiro, S; Silva, R ; Madeira, IGC; Pina, C; Cabeda, JM ;
PUBLICAÇÃO: 2014, FONTE: INTERNATIONAL ENDODONTIC JOURNAL, VOLUME: 47, NÚMERO: 1
4
TÃTULO: In vivo evaluation of microbial reduction after chemo-mechanical preparation of necrotic root canals with or without apical periodontitis
AUTORES: Teles, AM; Conceicao Manso, M; Pina, C; Cabeda, J;
PUBLICAÇÃO: 2014, FONTE: Revista Portuguesa de Estomatologia, Medicina Dentaria e Cirurgia Maxilofacial, VOLUME: 55, NÚMERO: 2
AUTORES: Teles, AM; Conceicao Manso, M; Pina, C; Cabeda, J;
PUBLICAÇÃO: 2014, FONTE: Revista Portuguesa de Estomatologia, Medicina Dentaria e Cirurgia Maxilofacial, VOLUME: 55, NÚMERO: 2
5
TÃTULO: Air quality assessment during dental practice: Aerosols bacterial counts in an universitary clinic
AUTORES: Patrícia Manarte-Monteiro; Alexandrine Carvalho; Cristina Pina; Hélder Oliveira; Maria Conceição Manso;
PUBLICAÇÃO: 2013, FONTE: Revista Portuguesa de Estomatologia, Medicina Dentária e Cirurgia Maxilofacial, VOLUME: 54, NÚMERO: 1
AUTORES: Patrícia Manarte-Monteiro; Alexandrine Carvalho; Cristina Pina; Hélder Oliveira; Maria Conceição Manso;
PUBLICAÇÃO: 2013, FONTE: Revista Portuguesa de Estomatologia, Medicina Dentária e Cirurgia Maxilofacial, VOLUME: 54, NÚMERO: 1
6
TÃTULO: Volatile compounds contribution of Hanseniaspora guilliermondii and Hanseniaspora uvarum during red wine vinifications Full Text
AUTORES: Moreira, N; Pina, C; Mendes, F; Couto, JA ; Hogg, T ; Vasconcelos, I ;
PUBLICAÇÃO: 2011, FONTE: FOOD CONTROL, VOLUME: 22, NÚMERO: 5
AUTORES: Moreira, N; Pina, C; Mendes, F; Couto, JA ; Hogg, T ; Vasconcelos, I ;
PUBLICAÇÃO: 2011, FONTE: FOOD CONTROL, VOLUME: 22, NÚMERO: 5
7
TÃTULO: Differential capacity of a deep eutectic solvent based on choline chloride and glycerol on solid electrodes Full Text
AUTORES: Marta Figueiredo; Cristiana Gomes; Renata Costa ; Ana Martins; Carlos M Pereira ; Fernando Silva ;
PUBLICAÇÃO: 2009, FONTE: Euro-Interfinish 2007 Conference in ELECTROCHIMICA ACTA, VOLUME: 54, NÚMERO: 9
AUTORES: Marta Figueiredo; Cristiana Gomes; Renata Costa ; Ana Martins; Carlos M Pereira ; Fernando Silva ;
PUBLICAÇÃO: 2009, FONTE: Euro-Interfinish 2007 Conference in ELECTROCHIMICA ACTA, VOLUME: 54, NÚMERO: 9
8
TÃTULO: Inferring ethanol tolerance of Saccharomyces and non-Saccharomyces yeasts by progressive inactivation Full Text
AUTORES: Pina, C; Antonio, J ; Hogg, T ;
PUBLICAÇÃO: 2004, FONTE: BIOTECHNOLOGY LETTERS, VOLUME: 26, NÚMERO: 19
AUTORES: Pina, C; Antonio, J ; Hogg, T ;
PUBLICAÇÃO: 2004, FONTE: BIOTECHNOLOGY LETTERS, VOLUME: 26, NÚMERO: 19
9
TÃTULO: Ethanol tolerance of five non-Saccharomyces wine yeasts in comparison with a strain of Saccharomyces cerevisiae - influence of different culture conditions Full Text
AUTORES: Pina, C; Santos, C; Couto, JA ; Hogg, T ;
PUBLICAÇÃO: 2004, FONTE: FOOD MICROBIOLOGY, VOLUME: 21, NÚMERO: 4
AUTORES: Pina, C; Santos, C; Couto, JA ; Hogg, T ;
PUBLICAÇÃO: 2004, FONTE: FOOD MICROBIOLOGY, VOLUME: 21, NÚMERO: 4