Toggle navigation
Publicações
Investigadores
Instituições
0
Entrar
Autenticação Federada
(Clique na imagem)
Autenticação local
Recuperar Palavra-passe
Registar
Entrar
Timothy Alun Hogg
AuthID:
R-000-H9Y
Publicações
Confirmadas
Para Validar
Document Source:
All
Document Type:
Todos os Tipos de Documentos
Article (56)
Review (3)
Year Start - End:
1994
1995
1996
1997
1998
1999
2000
2001
2002
2003
2004
2005
2006
2007
2008
2009
2010
2011
2012
2013
2014
2015
2016
2017
2018
2019
2020
2021
2022
2023
2024
-
2024
2023
2022
2021
2020
2019
2018
2017
2016
2015
2014
2013
2012
2011
2010
2009
2008
2007
2006
2005
2004
2003
2002
2001
2000
1999
1998
1997
1996
1995
1994
Order:
Ano Dsc
Ano Asc
Cit. WOS Dsc
IF WOS Dsc
Cit. Scopus Dsc
IF Scopus Dsc
Título Asc
Título Dsc
Results:
10
20
30
40
50
Publicações Confirmadas: 59
1
TÃTULO:
ANALYSIS OF MATHEMATICAL MODELS TO DESCRIBE THE MIGRATION OF ADDITIVES FROM PACKAGING PLASTICS TO FOODS
Full Text
AUTORES:
Maria F Pocas
;
Jorge C Oliveira
; Rainer Brandsch;
Timothy Hogg
;
PUBLICAÇÃO:
2012
,
FONTE:
JOURNAL OF FOOD PROCESS ENGINEERING,
VOLUME:
35,
NÚMERO:
4
INDEXADO EM:
Scopus
WOS
NO MEU:
ORCID
2
TÃTULO:
Diverse Geno- and Phenotypes of Persistent Listeria monocytogenes Isolates from Fermented Meat Sausage Production Facilities in Portugal
AUTORES:
Ferreira, V
;
Barbosa, J
; Stasiewicz, M;
Vongkamjan, K
; Moreno M Switt;
Hogg, T
;
Gibbs, P
;
Teixeira, P
; Wiedmann, M;
PUBLICAÇÃO:
2011
,
FONTE:
APPLIED AND ENVIRONMENTAL MICROBIOLOGY,
VOLUME:
77,
NÚMERO:
8
INDEXADO EM:
Scopus
WOS
CrossRef
NO MEU:
ORCID
3
TÃTULO:
Modelling migration from paper into a food simulant
Full Text
AUTORES:
Maria de Fatima Pocas
; Jorge C Oliveira; Joel R Pereira; Rainer Brandsch;
Timothy Hogg
;
PUBLICAÇÃO:
2011
,
FONTE:
FOOD CONTROL,
VOLUME:
22,
NÚMERO:
2
INDEXADO EM:
Scopus
WOS
NO MEU:
ORCID
4
TÃTULO:
Volatile compounds contribution of Hanseniaspora guilliermondii and Hanseniaspora uvarum during red wine vinifications
Full Text
AUTORES:
Moreira, N
;
Pina, C
;
Mendes, F
;
Couto, JA
;
Hogg, T
;
Vasconcelos, I
;
PUBLICAÇÃO:
2011
,
FONTE:
FOOD CONTROL,
VOLUME:
22,
NÚMERO:
5
INDEXADO EM:
Scopus
WOS
CrossRef
:
84
NO MEU:
ORCID
5
TÃTULO:
Wine phenolic compounds influence the production of volatile phenols by wine-related lactic acid bacteria. Production of volatile phenols by LAB
Full Text
AUTORES:
Silva, I
;
Campos, FM
;
Hogg, T
;
Couto, JA
;
PUBLICAÇÃO:
2011
,
FONTE:
JOURNAL OF APPLIED MICROBIOLOGY,
VOLUME:
111,
NÚMERO:
2
INDEXADO EM:
Scopus
WOS
CrossRef
NO MEU:
ORCID
6
TÃTULO:
Consumer exposure to phthalates from paper packaging: an integrated approach
AUTORES:
Pocas, MF
;
Oliveira, JC
;
Pereira, JR
;
Hogg, T
;
PUBLICAÇÃO:
2010
,
FONTE:
FOOD ADDITIVES AND CONTAMINANTS PART A-CHEMISTRY ANALYSIS CONTROL EXPOSURE & RISK ASSESSMENT,
VOLUME:
27,
NÚMERO:
10
INDEXADO EM:
Scopus
WOS
NO MEU:
ORCID
7
TÃTULO:
Distribution and characterization of Listeria monocytogenes clinical isolates in Portugal, 1994-2007
Full Text
AUTORES:
Almeida, G
; Morvan, A; Magalhaes, R; Santos, I;
Hogg, T
; Leclercq, A;
Teixeira, P
;
PUBLICAÇÃO:
2010
,
FONTE:
EUROPEAN JOURNAL OF CLINICAL MICROBIOLOGY & INFECTIOUS DISEASES,
VOLUME:
29,
NÚMERO:
10
INDEXADO EM:
Scopus
WOS
CrossRef
NO MEU:
ORCID
8
TÃTULO:
Feasibility Study on the Use of Probabilistic Migration Modeling in Support of Exposure Assessment from Food Contact Materials
Full Text
AUTORES:
Maria F Pocas
;
Jorge C Oliveira
; Rainer Brandsch;
Timothy Hogg
;
PUBLICAÇÃO:
2010
,
FONTE:
RISK ANALYSIS,
VOLUME:
30,
NÚMERO:
7
INDEXADO EM:
Scopus
WOS
NO MEU:
ORCID
9
TÃTULO:
Measurement of Oxygen Transmission Rate through Foamed Materials for Bottle Closures
Full Text
AUTORES:
Maria F Pocas
; Belmiro Ferreira;
Joel Pereira
;
Timothy Hogg
;
PUBLICAÇÃO:
2010
,
FONTE:
PACKAGING TECHNOLOGY AND SCIENCE,
VOLUME:
23,
NÚMERO:
1
INDEXADO EM:
Scopus
WOS
NO MEU:
ORCID
10
TÃTULO:
New paradigm for patterns of home packaged food intake
AUTORES:
Pocas, MFF
;
Oliveira, JC
; Pinto, HJ; Zacarias, ME;
Hogg, T
;
PUBLICAÇÃO:
2010
,
FONTE:
BRITISH FOOD JOURNAL,
VOLUME:
112,
NÚMERO:
5
INDEXADO EM:
Scopus
WOS
NO MEU:
ORCID
Adicionar à lista
Marked
Marcar Todas
Exportar
×
Publication Export Settings
BibTex
EndNote
APA
CSV
PDF
Export Preview
Print
×
Publication Print Settings
HTML
PDF
Print Preview
Página 1 de 6. Total de resultados: 59.
<<
<
1
2
3
4
5
6
>
>>
×
Selecione a Fonte
Esta publicação tem:
2 registos no
ISI
2 registos no
SCOPUS
2 registos no
DBLP
2 registos no
Unpaywall
2 registos no
Openlibrary
2 registos no
Handle
Por favor selecione o registo que deve ser utilizado pelo Authenticus.
×
Comparar Publicações
© 2024 CRACS & Inesc TEC - All Rights Reserved
Política de Privacidade
|
Terms of Service