Toggle navigation
Publicações
Investigadores
Instituições
0
Entrar
Autenticação Federada
(Clique na imagem)
Autenticação local
Recuperar Palavra-passe
Registar
Entrar
José António Gomes Couto
AuthID:
R-000-81R
Publicações
Confirmadas
Para Validar
Document Source:
All
Document Type:
Todos os Tipos de Documentos
Article (24)
Year Start - End:
1994
1995
1996
1997
1998
1999
2000
2001
2002
2003
2004
2005
2006
2007
2008
2009
2010
2011
2012
2013
2014
2015
2016
2017
2018
2019
2020
2021
2022
2023
2024
-
2024
2023
2022
2021
2020
2019
2018
2017
2016
2015
2014
2013
2012
2011
2010
2009
2008
2007
2006
2005
2004
2003
2002
2001
2000
1999
1998
1997
1996
1995
1994
Order:
Ano Dsc
Ano Asc
Cit. WOS Dsc
IF WOS Dsc
Cit. Scopus Dsc
IF Scopus Dsc
Título Asc
Título Dsc
Results:
10
20
30
40
50
Publicações Confirmadas: 24
1
TÃTULO:
Saccharomyces cerevisiae Oxidative Response Evaluation by Cyclic Voltammetry and Gas Chromatography-Mass Spectrometry
Full Text
AUTORES:
Castro, CC; Gunning, C; Oliveira, CM;
Couto, JA
;
Teixeira, JA
;
Martins, RC
;
Ferreira, ACS
;
PUBLICAÇÃO:
2012
,
FONTE:
JOURNAL OF AGRICULTURAL AND FOOD CHEMISTRY,
VOLUME:
60,
NÚMERO:
29
INDEXADO EM:
Scopus
WOS
CrossRef
Handle
NO MEU:
ORCID
2
TÃTULO:
The antimicrobial effect of wine on Bacillus cereus in simulated gastro-intestinal conditions
Full Text
AUTORES:
Miguel Vaz;
Tim Hogg
;
Jose Antonio Couto
;
PUBLICAÇÃO:
2012
,
FONTE:
FOOD CONTROL,
VOLUME:
28,
NÚMERO:
2
INDEXADO EM:
Scopus
WOS
CrossRef
NO MEU:
ORCID
3
TÃTULO:
THE INFLUENCE OF SELECTED OENOLOGICAL PRACTICES ON THE SENSORY IMPACT OF VOLATILE PHENOLS IN RED WINES
AUTORES:
Barbosa, A;
Hogg, T
;
Couto, JA
;
PUBLICAÇÃO:
2012
,
FONTE:
JOURNAL INTERNATIONAL DES SCIENCES DE LA VIGNE ET DU VIN,
VOLUME:
46,
NÚMERO:
2
INDEXADO EM:
Scopus
WOS
CrossRef
NO MEU:
ORCID
4
TÃTULO:
Factors influencing the production of volatile phenols by wine lactic acid bacteria
Full Text
AUTORES:
Isa Silva;
Francisco M Campos
;
Tim Hogg
;
Jose Antonio Couto
;
PUBLICAÇÃO:
2011
,
FONTE:
INTERNATIONAL JOURNAL OF FOOD MICROBIOLOGY,
VOLUME:
145,
NÚMERO:
2-3
INDEXADO EM:
Scopus
WOS
CrossRef
NO MEU:
ORCID
5
TÃTULO:
Volatile compounds contribution of Hanseniaspora guilliermondii and Hanseniaspora uvarum during red wine vinifications
Full Text
AUTORES:
Moreira, N
;
Pina, C
;
Mendes, F
;
Couto, JA
;
Hogg, T
;
Vasconcelos, I
;
PUBLICAÇÃO:
2011
,
FONTE:
FOOD CONTROL,
VOLUME:
22,
NÚMERO:
5
INDEXADO EM:
Scopus
WOS
CrossRef
:
84
NO MEU:
ORCID
6
TÃTULO:
Wine phenolic compounds influence the production of volatile phenols by wine-related lactic acid bacteria. Production of volatile phenols by LAB
Full Text
AUTORES:
Silva, I
;
Campos, FM
;
Hogg, T
;
Couto, JA
;
PUBLICAÇÃO:
2011
,
FONTE:
JOURNAL OF APPLIED MICROBIOLOGY,
VOLUME:
111,
NÚMERO:
2
INDEXADO EM:
Scopus
WOS
CrossRef
NO MEU:
ORCID
7
TÃTULO:
Cell membrane damage induced by phenolic acids on wine lactic acid bacteria
Full Text
AUTORES:
Campos, FM
;
Couto, JA
; Figueiredo, AR;
Toth, IV
;
Rangel, AOSS
;
Hogg, TA
;
PUBLICAÇÃO:
2009
,
FONTE:
INTERNATIONAL JOURNAL OF FOOD MICROBIOLOGY,
VOLUME:
135,
NÚMERO:
2
INDEXADO EM:
Scopus
WOS
CrossRef
Handle
NO MEU:
ORCID
8
TÃTULO:
Effect of phenolic acids on glucose and organic acid metabolism by lactic acid bacteria from wine
Full Text
AUTORES:
Campos, FM
; Figueiredo, AR;
Hogg, TA
;
Couto, JA
;
PUBLICAÇÃO:
2009
,
FONTE:
FOOD MICROBIOLOGY,
VOLUME:
26,
NÚMERO:
4
INDEXADO EM:
Scopus
WOS
CrossRef
Handle
NO MEU:
ORCID
9
TÃTULO:
Activity of wine against Campylobacter jejuni
Full Text
AUTORES:
Carneiro, Anabela
;
Jose Antnio Couto
;
Cristina Mena
;
Jorge QueiroZ
;
Tim Hogg
;
PUBLICAÇÃO:
2008
,
FONTE:
FOOD CONTROL,
VOLUME:
19,
NÚMERO:
8
INDEXADO EM:
Scopus
WOS
CrossRef
:
20
NO MEU:
ORCID
10
TÃTULO:
Building on scientific excellence via sharing of scientific expertise - The case study of food safety
Full Text
AUTORES:
Hogg, TA
;
Couto, JA
;
Teixeira, P
;
Malcata, FX
;
PUBLICAÇÃO:
2008
,
FONTE:
Trends in Food Science and Technology,
VOLUME:
19,
NÚMERO:
SUPPL. 1
INDEXADO EM:
Scopus
CrossRef
NO MEU:
ORCID
Adicionar à lista
Marked
Marcar Todas
Exportar
×
Publication Export Settings
BibTex
EndNote
APA
CSV
PDF
Export Preview
Print
×
Publication Print Settings
HTML
PDF
Print Preview
Página 1 de 3. Total de resultados: 24.
<<
<
1
2
3
>
>>
×
Selecione a Fonte
Esta publicação tem:
2 registos no
ISI
2 registos no
SCOPUS
2 registos no
DBLP
2 registos no
Unpaywall
2 registos no
Openlibrary
2 registos no
Handle
Por favor selecione o registo que deve ser utilizado pelo Authenticus.
×
Comparar Publicações
© 2024 CRACS & Inesc TEC - All Rights Reserved
Política de Privacidade
|
Terms of Service