Silvina Anjos Pimenta Marques Maia Ferro Palma
AuthID: R-002-237
1
TÃTULO: Influence of seasonality on the quality of oysters from the Sado and Mira rivers Full Text
AUTORES: Palma, Silvina Ferro; Carvalho, Maria Joao; Costa, Manuela; Floro, Antonio; Viana, Ana; Fidalgo, Liliana Gonsalves; Rodrigues, Celia; Mata, Ana M. T.; Salgado, Ricardo;
PUBLICAÇÃO: 2022, FONTE: FOOD CHEMISTRY, VOLUME: 393
AUTORES: Palma, Silvina Ferro; Carvalho, Maria Joao; Costa, Manuela; Floro, Antonio; Viana, Ana; Fidalgo, Liliana Gonsalves; Rodrigues, Celia; Mata, Ana M. T.; Salgado, Ricardo;
PUBLICAÇÃO: 2022, FONTE: FOOD CHEMISTRY, VOLUME: 393
INDEXADO EM:
Scopus
WOS


2
TÃTULO: FRESHNESS INDEX DETERMINATION IN SARDINA PILCHARDUS; [DETERMINAÇÃO DO ÍNDICE DE FRESCURA EM SARDINA PILCHARDUS]; [DETERMINACIÓN DEL ÍNDICE DE FRESCURA EN SARDINA PILCHARDUS]
AUTORES: Beatriz Diez; Maria João Barata Carvalho; Manuela Costa; Maria Periago; Silvina Ferro Palma;
PUBLICAÇÃO: 2021, FONTE: Millenium: Journal of Education, Technologies, and Health, VOLUME: 2021, NÚMERO: 14
AUTORES: Beatriz Diez; Maria João Barata Carvalho; Manuela Costa; Maria Periago; Silvina Ferro Palma;
PUBLICAÇÃO: 2021, FONTE: Millenium: Journal of Education, Technologies, and Health, VOLUME: 2021, NÚMERO: 14
INDEXADO EM:
Scopus

3
TÃTULO: Taste compounds and consumer acceptance of chicken soups as affected by cooking conditions
AUTORES: Trinidad Perez Palacios; Joana Eusebio; Silvina Ferro Palma; Maria Joao Carvalho; Jorge Mir Bel; Teresa Antequera;
PUBLICAÇÃO: 2017, FONTE: INTERNATIONAL JOURNAL OF FOOD PROPERTIES, VOLUME: 20
AUTORES: Trinidad Perez Palacios; Joana Eusebio; Silvina Ferro Palma; Maria Joao Carvalho; Jorge Mir Bel; Teresa Antequera;
PUBLICAÇÃO: 2017, FONTE: INTERNATIONAL JOURNAL OF FOOD PROPERTIES, VOLUME: 20
INDEXADO EM:
WOS
