Joana Maria Gomes Santos Guerreiro
AuthID: R-002-4K7
1
TÃTULO: Serra da Estrela PDO Cheese Microbiome as Revealed by Next Generation Sequencing
AUTORES: Rocha, R; Velho, MV; Santos, J; Fernandes, P;
PUBLICAÇÃO: 2021, FONTE: MICROORGANISMS, VOLUME: 9, NÚMERO: 10
AUTORES: Rocha, R; Velho, MV; Santos, J; Fernandes, P;
PUBLICAÇÃO: 2021, FONTE: MICROORGANISMS, VOLUME: 9, NÚMERO: 10
INDEXADO EM: Scopus WOS
2
TÃTULO: Thermal Environment: Case Study of a Meat Processing Industry
AUTORES: Joana Santos Guerreiro; Andreia Cravo; Joao Almeida; Marta Vasconcelos Pinto;
PUBLICAÇÃO: 2018, FONTE: 8th International Conference on Applied Human Factors and Ergonomics and the Affiliated Conferences (AHFE) / International Conference on Safety Management and Human Factors in ADVANCES IN SAFETY MANAGEMENT AND HUMAN FACTORS, AHFE 2017, VOLUME: 604
AUTORES: Joana Santos Guerreiro; Andreia Cravo; Joao Almeida; Marta Vasconcelos Pinto;
PUBLICAÇÃO: 2018, FONTE: 8th International Conference on Applied Human Factors and Ergonomics and the Affiliated Conferences (AHFE) / International Conference on Safety Management and Human Factors in ADVANCES IN SAFETY MANAGEMENT AND HUMAN FACTORS, AHFE 2017, VOLUME: 604
INDEXADO EM: WOS
3
TÃTULO: Authenticity of cheeses concerning differentiation of milk species and recognition of geographical origin by physicochemical analysis
AUTORES: Guerreiro, JS; Fernandes, P; Bardsley, RG;
PUBLICAÇÃO: 2015, FONTE: Agricultural Research Updates, VOLUME: 11
AUTORES: Guerreiro, JS; Fernandes, P; Bardsley, RG;
PUBLICAÇÃO: 2015, FONTE: Agricultural Research Updates, VOLUME: 11
INDEXADO EM: Scopus
4
TÃTULO: Lactobacillus pentosus B231 Isolated from a Portuguese PDO Cheese: Production and Partial Characterization of Its Bacteriocin Full Text
AUTORES: Joana Guerreiro; Vitor Monteiro; Carla Ramos; Bernadette Dora Gombossy D de Melo Franco; Rafael Chacon R Ruiz Martinez; Svetoslav Dimitrov Todorov; Paulo Fernandes;
PUBLICAÇÃO: 2014, FONTE: PROBIOTICS AND ANTIMICROBIAL PROTEINS, VOLUME: 6, NÚMERO: 2
AUTORES: Joana Guerreiro; Vitor Monteiro; Carla Ramos; Bernadette Dora Gombossy D de Melo Franco; Rafael Chacon R Ruiz Martinez; Svetoslav Dimitrov Todorov; Paulo Fernandes;
PUBLICAÇÃO: 2014, FONTE: PROBIOTICS AND ANTIMICROBIAL PROTEINS, VOLUME: 6, NÚMERO: 2
5
TÃTULO: Principal component analysis of proteolytic profiles as markers of authenticity of PDO cheeses Full Text
AUTORES: Joana Santos Guerreiro; Ana Correia de Barros; Paulo Fernandes; Preciosa Pires; Ronald Bardsley;
PUBLICAÇÃO: 2013, FONTE: FOOD CHEMISTRY, VOLUME: 136, NÚMERO: 3-4
AUTORES: Joana Santos Guerreiro; Ana Correia de Barros; Paulo Fernandes; Preciosa Pires; Ronald Bardsley;
PUBLICAÇÃO: 2013, FONTE: FOOD CHEMISTRY, VOLUME: 136, NÚMERO: 3-4
6
TÃTULO: Identification of the species of origin of milk in cheeses by multivariate statistical analysis of polymerase chain reaction electrophoretic patterns Full Text
AUTORES: Joana Santos Guerreiro; Paulo Fernandes; Ronald G Bardsley;
PUBLICAÇÃO: 2012, FONTE: INTERNATIONAL DAIRY JOURNAL, VOLUME: 25, NÚMERO: 1
AUTORES: Joana Santos Guerreiro; Paulo Fernandes; Ronald G Bardsley;
PUBLICAÇÃO: 2012, FONTE: INTERNATIONAL DAIRY JOURNAL, VOLUME: 25, NÚMERO: 1