Paulo Alexandre Costa Fernandes
AuthID: R-002-4M3
1
TÃTULO: A Quantitative Comparison of the Knockdown Efficiencies of CRISPR/Cas9 and CRISPR-Cas12 in Caenorhabditis elegans
AUTORES: Fernandes, Paulo; Morais, Orlando; Ramos, Carla; Ferreira, Fernando; Alves, Rui;
PUBLICAÇÃO: 2023, FONTE: JOURNAL OF BIOLOGICAL CHEMISTRY, VOLUME: 299, NÚMERO: 3
AUTORES: Fernandes, Paulo; Morais, Orlando; Ramos, Carla; Ferreira, Fernando; Alves, Rui;
PUBLICAÇÃO: 2023, FONTE: JOURNAL OF BIOLOGICAL CHEMISTRY, VOLUME: 299, NÚMERO: 3
INDEXADO EM: WOS
2
TÃTULO: Saliva effect on RT-PCR performance
AUTORES: Fernandes, Paulo; Morais, Orlando; Ramos, Carla; Ferreira, Fernando; Alves, Rui;
PUBLICAÇÃO: 2023, FONTE: JOURNAL OF BIOLOGICAL CHEMISTRY, VOLUME: 299, NÚMERO: 3
AUTORES: Fernandes, Paulo; Morais, Orlando; Ramos, Carla; Ferreira, Fernando; Alves, Rui;
PUBLICAÇÃO: 2023, FONTE: JOURNAL OF BIOLOGICAL CHEMISTRY, VOLUME: 299, NÚMERO: 3
INDEXADO EM: WOS
3
TÃTULO: Virulence Potential and Antibiotic Susceptibility of S. aureus Strains Isolated from Food Handlers
AUTORES: Fernandes, Adriana; Ramos, Carla; Monteiro, Victor; Santos, Joana; Fernandes, Paulo;
PUBLICAÇÃO: 2022, FONTE: MICROORGANISMS, VOLUME: 10, NÚMERO: 11
AUTORES: Fernandes, Adriana; Ramos, Carla; Monteiro, Victor; Santos, Joana; Fernandes, Paulo;
PUBLICAÇÃO: 2022, FONTE: MICROORGANISMS, VOLUME: 10, NÚMERO: 11
INDEXADO EM: Scopus WOS
4
TÃTULO: Serra da Estrela PDO Cheese Microbiome as Revealed by Next Generation Sequencing
AUTORES: Rocha, R; Velho, MV; Santos, J; Fernandes, P;
PUBLICAÇÃO: 2021, FONTE: MICROORGANISMS, VOLUME: 9, NÚMERO: 10
AUTORES: Rocha, R; Velho, MV; Santos, J; Fernandes, P;
PUBLICAÇÃO: 2021, FONTE: MICROORGANISMS, VOLUME: 9, NÚMERO: 10
INDEXADO EM: Scopus WOS
5
TÃTULO: The Security Challenges Emerging from the Technological Developments A Practical Case Study of Organizational Awareness to the Security Risks. A Practical Case Study of Organizational Awareness to the Security Risks Full Text
AUTORES: Costa, P; Montenegro, R; teresa susana mendes pereira ; Pinto, P ;
PUBLICAÇÃO: 2019, FONTE: MOBILE NETWORKS & APPLICATIONS, VOLUME: 24, NÚMERO: 6
AUTORES: Costa, P; Montenegro, R; teresa susana mendes pereira ; Pinto, P ;
PUBLICAÇÃO: 2019, FONTE: MOBILE NETWORKS & APPLICATIONS, VOLUME: 24, NÚMERO: 6
6
TÃTULO: Airborne Microorganisms Associated with Packaging Glass Sorting Facilities Full Text
AUTORES: Marta Jorge D de Vasconcelos Pinto; Jose Miguel Veiga; Paulo Fernandes; Carla Ramos; Sergio Goncalves; Maria Manuela L V Lemos Vaz Velho; Joana Santos Guerreiro;
PUBLICAÇÃO: 2015, FONTE: JOURNAL OF TOXICOLOGY AND ENVIRONMENTAL HEALTH-PART A-CURRENT ISSUES, VOLUME: 78, NÚMERO: 11
AUTORES: Marta Jorge D de Vasconcelos Pinto; Jose Miguel Veiga; Paulo Fernandes; Carla Ramos; Sergio Goncalves; Maria Manuela L V Lemos Vaz Velho; Joana Santos Guerreiro;
PUBLICAÇÃO: 2015, FONTE: JOURNAL OF TOXICOLOGY AND ENVIRONMENTAL HEALTH-PART A-CURRENT ISSUES, VOLUME: 78, NÚMERO: 11
7
TÃTULO: Authenticity of cheeses concerning differentiation of milk species and recognition of geographical origin by physicochemical analysis
AUTORES: Guerreiro, JS; Fernandes, P; Bardsley, RG;
PUBLICAÇÃO: 2015, FONTE: Agricultural Research Updates, VOLUME: 11
AUTORES: Guerreiro, JS; Fernandes, P; Bardsley, RG;
PUBLICAÇÃO: 2015, FONTE: Agricultural Research Updates, VOLUME: 11
INDEXADO EM: Scopus
8
TÃTULO: Lactobacillus pentosus B231 Isolated from a Portuguese PDO Cheese: Production and Partial Characterization of Its Bacteriocin Full Text
AUTORES: Joana Guerreiro; Vitor Monteiro; Carla Ramos; Bernadette Dora Gombossy D de Melo Franco; Rafael Chacon R Ruiz Martinez; Svetoslav Dimitrov Todorov; Paulo Fernandes;
PUBLICAÇÃO: 2014, FONTE: PROBIOTICS AND ANTIMICROBIAL PROTEINS, VOLUME: 6, NÚMERO: 2
AUTORES: Joana Guerreiro; Vitor Monteiro; Carla Ramos; Bernadette Dora Gombossy D de Melo Franco; Rafael Chacon R Ruiz Martinez; Svetoslav Dimitrov Todorov; Paulo Fernandes;
PUBLICAÇÃO: 2014, FONTE: PROBIOTICS AND ANTIMICROBIAL PROTEINS, VOLUME: 6, NÚMERO: 2
9
TÃTULO: Principal component analysis of proteolytic profiles as markers of authenticity of PDO cheeses Full Text
AUTORES: Joana Santos Guerreiro; Ana Correia de Barros; Paulo Fernandes; Preciosa Pires; Ronald Bardsley;
PUBLICAÇÃO: 2013, FONTE: FOOD CHEMISTRY, VOLUME: 136, NÚMERO: 3-4
AUTORES: Joana Santos Guerreiro; Ana Correia de Barros; Paulo Fernandes; Preciosa Pires; Ronald Bardsley;
PUBLICAÇÃO: 2013, FONTE: FOOD CHEMISTRY, VOLUME: 136, NÚMERO: 3-4
10
TÃTULO: Identification of the species of origin of milk in cheeses by multivariate statistical analysis of polymerase chain reaction electrophoretic patterns Full Text
AUTORES: Joana Santos Guerreiro; Paulo Fernandes; Ronald G Bardsley;
PUBLICAÇÃO: 2012, FONTE: INTERNATIONAL DAIRY JOURNAL, VOLUME: 25, NÚMERO: 1
AUTORES: Joana Santos Guerreiro; Paulo Fernandes; Ronald G Bardsley;
PUBLICAÇÃO: 2012, FONTE: INTERNATIONAL DAIRY JOURNAL, VOLUME: 25, NÚMERO: 1