Preciosa Jesus Costa Pires
AuthID: R-002-4M6
1
TÃTULO: Validation of a small-scale method for determination of phosphorus in meat and meat products by molecular absorption spectroscopy
AUTORES: Fernandes, Elia; Barros, Mario; Pires, Preciosa;
PUBLICAÇÃO: 2024, FONTE: JOURNAL OF FOOD MEASUREMENT AND CHARACTERIZATION
AUTORES: Fernandes, Elia; Barros, Mario; Pires, Preciosa;
PUBLICAÇÃO: 2024, FONTE: JOURNAL OF FOOD MEASUREMENT AND CHARACTERIZATION
INDEXADO EM: Scopus WOS
2
TÃTULO: The use of sugar beet pulp in pig diet to control skatole analysed by HPLC quantification method Full Text
AUTORES: Pereira-Pinto, R. ; Mata, F. ; Pires, Preciosa; Barros, Mario; Araujo, Jose Pedro; Vaz Velho, Manuela;
PUBLICAÇÃO: 2023, FONTE: SCIENTIA AGRICOLA, VOLUME: 80
AUTORES: Pereira-Pinto, R. ; Mata, F. ; Pires, Preciosa; Barros, Mario; Araujo, Jose Pedro; Vaz Velho, Manuela;
PUBLICAÇÃO: 2023, FONTE: SCIENTIA AGRICOLA, VOLUME: 80
3
TÃTULO: Principal component analysis of proteolytic profiles as markers of authenticity of PDO cheeses Full Text
AUTORES: Joana Santos Guerreiro; Ana Correia de Barros; Paulo Fernandes; Preciosa Pires; Ronald Bardsley;
PUBLICAÇÃO: 2013, FONTE: FOOD CHEMISTRY, VOLUME: 136, NÚMERO: 3-4
AUTORES: Joana Santos Guerreiro; Ana Correia de Barros; Paulo Fernandes; Preciosa Pires; Ronald Bardsley;
PUBLICAÇÃO: 2013, FONTE: FOOD CHEMISTRY, VOLUME: 136, NÚMERO: 3-4