1
TÍTULO: Validation of a small-scale method for determination of phosphorus in meat and meat products by molecular absorption spectroscopy
AUTORES: Fernandes, Elia; Barros, Mario; Pires, Preciosa;
PUBLICAÇÃO: 2024, FONTE: JOURNAL OF FOOD MEASUREMENT AND CHARACTERIZATION
INDEXADO EM: Scopus WOS
2
TÍTULO: The use of sugar beet pulp in pig diet to control skatole analysed by HPLC quantification method  Full Text
AUTORES: Pereira-Pinto, R. ; Mata, F. ; Pires, Preciosa; Barros, Mario; Araujo, Jose Pedro; Vaz Velho, Manuela;
PUBLICAÇÃO: 2023, FONTE: SCIENTIA AGRICOLA, VOLUME: 80
INDEXADO EM: Scopus WOS CrossRef: 2 Handle
3
TÍTULO: Principal component analysis of proteolytic profiles as markers of authenticity of PDO cheeses  Full Text
AUTORES: Joana Santos Guerreiro; Ana Correia de Barros; Paulo Fernandes; Preciosa Pires; Ronald Bardsley;
PUBLICAÇÃO: 2013, FONTE: FOOD CHEMISTRY, VOLUME: 136, NÚMERO: 3-4
INDEXADO EM: Scopus WOS CrossRef