Antonio Luis Cerdeira Coelho Silva
AuthID: R-002-8D8
1
TÃTULO: More cooperative ... more competitive? Improving competitiveness by sharing value through the supply chain ...
AUTORES: Fontoura, P; Coelho, A;
PUBLICAÇÃO: 2021, FONTE: MANAGEMENT DECISION
AUTORES: Fontoura, P; Coelho, A;
PUBLICAÇÃO: 2021, FONTE: MANAGEMENT DECISION
INDEXADO EM: WOS
2
TÃTULO: The Influence of Brand Experience in City Marketing
AUTORES: Coelho, A; Sampaio, A; Rodrigues, P ;
PUBLICAÇÃO: 2020, FONTE: International Conference on Marketing and Technologies, ICMarkTech 2019 in Smart Innovation, Systems and Technologies, VOLUME: 167
AUTORES: Coelho, A; Sampaio, A; Rodrigues, P ;
PUBLICAÇÃO: 2020, FONTE: International Conference on Marketing and Technologies, ICMarkTech 2019 in Smart Innovation, Systems and Technologies, VOLUME: 167
INDEXADO EM: Scopus CrossRef
3
TÃTULO: HISTOLOGICAL CHALLENGE - A DIGITAL BOOK THAT IS ALSO A GAME
AUTORES: Babo, P; Coelho, A; Silva, P;
PUBLICAÇÃO: 2020, FONTE: 14th International Technology, Education and Development Conference (INTED) in 14TH INTERNATIONAL TECHNOLOGY, EDUCATION AND DEVELOPMENT CONFERENCE (INTED2020)
AUTORES: Babo, P; Coelho, A; Silva, P;
PUBLICAÇÃO: 2020, FONTE: 14th International Technology, Education and Development Conference (INTED) in 14TH INTERNATIONAL TECHNOLOGY, EDUCATION AND DEVELOPMENT CONFERENCE (INTED2020)
INDEXADO EM: WOS CrossRef
4
TÃTULO: Application of Fourier-transform infrared spectroscopy for the determination of chloride and sulfate in wines Full Text
AUTORES: Claudia A T Teixeira dos Santos; Ricardo N M J Pascoa; Patricia A L S Porto; Antonio L Cerdeira; Joao A Lopes;
PUBLICAÇÃO: 2016, FONTE: LWT-FOOD SCIENCE AND TECHNOLOGY, VOLUME: 67
AUTORES: Claudia A T Teixeira dos Santos; Ricardo N M J Pascoa; Patricia A L S Porto; Antonio L Cerdeira; Joao A Lopes;
PUBLICAÇÃO: 2016, FONTE: LWT-FOOD SCIENCE AND TECHNOLOGY, VOLUME: 67
5
TÃTULO: Astringency quantification in wine: comparison of the electronic tongue and FT-MIR spectroscopy Full Text
AUTORES: Ana Maria S Simoes Costa; Maria Madalena C Costa Sobral; Ivonne Delgadillo; Antonio Cerdeira; Alisa Rudnitskaya;
PUBLICAÇÃO: 2015, FONTE: SENSORS AND ACTUATORS B-CHEMICAL, VOLUME: 207, NÚMERO: PB
AUTORES: Ana Maria S Simoes Costa; Maria Madalena C Costa Sobral; Ivonne Delgadillo; Antonio Cerdeira; Alisa Rudnitskaya;
PUBLICAÇÃO: 2015, FONTE: SENSORS AND ACTUATORS B-CHEMICAL, VOLUME: 207, NÚMERO: PB
6
TÃTULO: Modeling wine preferences by data mining from physicochemical properties Full Text
AUTORES: Paulo Cortez ; Antonio Cerdeira; Fernando Almeida; Telmo Matos ; Jose Reis ;
PUBLICAÇÃO: 2009, FONTE: DECISION SUPPORT SYSTEMS, VOLUME: 47, NÚMERO: 4
AUTORES: Paulo Cortez ; Antonio Cerdeira; Fernando Almeida; Telmo Matos ; Jose Reis ;
PUBLICAÇÃO: 2009, FONTE: DECISION SUPPORT SYSTEMS, VOLUME: 47, NÚMERO: 4
7
TÃTULO: Using Data Mining for Wine Quality Assessment
AUTORES: Paulo Cortez ; Juliana Teixeira; Antonio Cerdeira; Fernando Almeida; Telmo Matos ; Jose Reis ;
PUBLICAÇÃO: 2009, FONTE: 12th International Conference on Discovery Science in DISCOVERY SCIENCE, PROCEEDINGS, VOLUME: 5808
AUTORES: Paulo Cortez ; Juliana Teixeira; Antonio Cerdeira; Fernando Almeida; Telmo Matos ; Jose Reis ;
PUBLICAÇÃO: 2009, FONTE: 12th International Conference on Discovery Science in DISCOVERY SCIENCE, PROCEEDINGS, VOLUME: 5808
8
TÃTULO: Using simulation for manufacturing process reengineering-a practical case study
AUTORES: Silva, L; A.L Ramos; P.M Vilarinho;
PUBLICAÇÃO: 2002, FONTE: 2000 Winter Simulation Conference Proceedings (Cat. No.00CH37165)
AUTORES: Silva, L; A.L Ramos; P.M Vilarinho;
PUBLICAÇÃO: 2002, FONTE: 2000 Winter Simulation Conference Proceedings (Cat. No.00CH37165)