Maria Adilia Costa Leite Lemos
AuthID: R-002-A12
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TÃTULO: Effect of water content on the thermal inactivation kinetics of horseradish peroxidase freeze-dried from alkaline pH
AUTORES: Lemos, MA; Oliveira, JC; Saraiva, JA ;
PUBLICAÇÃO: 2001, FONTE: FOOD SCIENCE AND TECHNOLOGY INTERNATIONAL, VOLUME: 7, NÚMERO: 5
AUTORES: Lemos, MA; Oliveira, JC; Saraiva, JA ;
PUBLICAÇÃO: 2001, FONTE: FOOD SCIENCE AND TECHNOLOGY INTERNATIONAL, VOLUME: 7, NÚMERO: 5
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TÃTULO: Influence of pH and high pressure on the thermal inactivation kinetics of horseradish peroxidase Full Text
AUTORES: Lemos, MA; Oliveira, JC; van Loey, A; Hendrickx, ME;
PUBLICAÇÃO: 1999, FONTE: FOOD BIOTECHNOLOGY, VOLUME: 13, NÚMERO: 1
AUTORES: Lemos, MA; Oliveira, JC; van Loey, A; Hendrickx, ME;
PUBLICAÇÃO: 1999, FONTE: FOOD BIOTECHNOLOGY, VOLUME: 13, NÚMERO: 1
INDEXADO EM: Scopus WOS
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TÃTULO: Analysis of the kinetic patterns of horseradish peroxidase thermal inactivation in sodium phosphate buffer solutions of different ionic strength
AUTORES: Saraiva, J ; Oliveira, JC; Lemos, A; Hendrickx, M;
PUBLICAÇÃO: 1996, FONTE: INTERNATIONAL JOURNAL OF FOOD SCIENCE AND TECHNOLOGY, VOLUME: 31, NÚMERO: 3
AUTORES: Saraiva, J ; Oliveira, JC; Lemos, A; Hendrickx, M;
PUBLICAÇÃO: 1996, FONTE: INTERNATIONAL JOURNAL OF FOOD SCIENCE AND TECHNOLOGY, VOLUME: 31, NÚMERO: 3