1
TÍTULO: Effect of water content on the thermal inactivation kinetics of horseradish peroxidase freeze-dried from alkaline pH
AUTORES: Lemos, MA; Oliveira, JC; Saraiva, JA ;
PUBLICAÇÃO: 2001, FONTE: FOOD SCIENCE AND TECHNOLOGY INTERNATIONAL, VOLUME: 7, NÚMERO: 5
INDEXADO EM: Scopus WOS CrossRef
2
TÍTULO: Influence of pH and high pressure on the thermal inactivation kinetics of horseradish peroxidase  Full Text
AUTORES: Lemos, MA; Oliveira, JC; van Loey, A; Hendrickx, ME;
PUBLICAÇÃO: 1999, FONTE: FOOD BIOTECHNOLOGY, VOLUME: 13, NÚMERO: 1
INDEXADO EM: Scopus WOS
3
TÍTULO: Analysis of the kinetic patterns of horseradish peroxidase thermal inactivation in sodium phosphate buffer solutions of different ionic strength
AUTORES: Saraiva, J ; Oliveira, JC; Lemos, A; Hendrickx, M;
PUBLICAÇÃO: 1996, FONTE: INTERNATIONAL JOURNAL OF FOOD SCIENCE AND TECHNOLOGY, VOLUME: 31, NÚMERO: 3
INDEXADO EM: Scopus WOS CrossRef: 16