1
TÍTULO: Hyperbaric storage of melon juice at and above room temperature and comparison with storage at atmospheric pressure and refrigeration  Full Text
AUTORES: Rui P Queiros; Mauro D Santos; Liliana G Fidalgo; Maria J Mota; Rita P Lopes; Rita S Inacio; Ivonne Delgadillo ; Jorge A Saraiva ;
PUBLICAÇÃO: 2014, FONTE: FOOD CHEMISTRY, VOLUME: 147
INDEXADO EM: Scopus WOS
NO MEU: ORCID
6
TÍTULO: Chemical composition and bioactivity of different oregano (Origanum vulgare) extracts and essential oil. Composition and bioactivity of oregano products  Full Text
AUTORES: Barbara Teixeira; Antonio Marques; Cristina Ramos; Carmo Serrano; Olivia Matos; Nuno R Neng ; Jose M F Nogueira ; Jorge Alexandre Saraiva ; Maria Leonor Nunes ;
PUBLICAÇÃO: 2013, FONTE: JOURNAL OF THE SCIENCE OF FOOD AND AGRICULTURE, VOLUME: 93, NÚMERO: 11
INDEXADO EM: Scopus WOS CrossRef: 64
NO MEU: ORCID
7
TÍTULO: Development of an improved extraction and HPLC method for the measurement of ascorbic acid in cows' milk from processing plants and retail outlets  Full Text
AUTORES: Chotyakul, N; Pateiro Moure, M; Martinez Carballo, E; Saraiva, JA ; Torres, JA; Perez Lamela, C;
PUBLICAÇÃO: 2013, FONTE: International Journal of Food Science and Technology, VOLUME: 49, NÚMERO: 3
INDEXADO EM: Scopus CrossRef
NO MEU: ORCID
8
TÍTULO: Effect of high pressure on cod (Gadus morhua) desalting  Full Text
AUTORES: Angelo C Salvador; Jorge A Saraiva ; Liliana G Fidalgo; Ivonne Delgadillo ;
PUBLICAÇÃO: 2013, FONTE: 7th HPBB Conference (HPBB) in HIGH PRESSURE RESEARCH, VOLUME: 33, NÚMERO: 2
INDEXADO EM: Scopus WOS CrossRef: 1
NO MEU: ORCID
9
TÍTULO: Effect of high pressure on green pea seeds germination and plantlets development  Full Text
AUTORES: Alexandre, EMC; Carvalho, AM; Saraiva, JA ;
PUBLICAÇÃO: 2013, FONTE: High Pressure Research, VOLUME: 34, NÚMERO: 1
INDEXADO EM: Scopus CrossRef
NO MEU: ORCID
10
Página 1 de 7. Total de resultados: 67.