Toggle navigation
Publicações
Investigadores
Instituições
0
Entrar
Autenticação Federada
(Clique na imagem)
Autenticação local
Recuperar Palavra-passe
Registar
Entrar
Jorge Manuel Tavares Lopes de Andrade Saraiva
AuthID:
R-000-7R5
Publicações
Confirmadas
Para Validar
Document Source:
All
Document Type:
Todos os Tipos de Documentos
Article (61)
Article in Press (3)
Review (2)
Book Chapter (1)
Year Start - End:
1992
1993
1994
1995
1996
1997
1998
1999
2000
2001
2002
2003
2004
2005
2006
2007
2008
2009
2010
2011
2012
2013
2014
2015
2016
2017
2018
2019
2020
2021
2022
2023
2024
-
2024
2023
2022
2021
2020
2019
2018
2017
2016
2015
2014
2013
2012
2011
2010
2009
2008
2007
2006
2005
2004
2003
2002
2001
2000
1999
1998
1997
1996
1995
1994
1993
1992
Order:
Ano Dsc
Ano Asc
Cit. WOS Dsc
IF WOS Dsc
Cit. Scopus Dsc
IF Scopus Dsc
Título Asc
Título Dsc
Results:
10
20
30
40
50
Publicações Confirmadas: 67
1
TÃTULO:
Hyperbaric storage of melon juice at and above room temperature and comparison with storage at atmospheric pressure and refrigeration
Full Text
AUTORES:
Rui P Queiros; Mauro D Santos; Liliana G Fidalgo; Maria J Mota; Rita P Lopes; Rita S Inacio;
Ivonne Delgadillo
;
Jorge A Saraiva
;
PUBLICAÇÃO:
2014
,
FONTE:
FOOD CHEMISTRY,
VOLUME:
147
INDEXADO EM:
Scopus
WOS
NO MEU:
ORCID
2
TÃTULO:
Microwave superheated water and dilute alkali extraction of brewers' spent grain arabinoxylans and arabinoxylo-oligosaccharides
Full Text
AUTORES:
Elisabete Coelho
;
Angelica A M Rocha
;
Jorge A Saraiva
;
Manuel A Coimbra
;
PUBLICAÇÃO:
2014
,
FONTE:
CARBOHYDRATE POLYMERS,
VOLUME:
99
INDEXADO EM:
Scopus
WOS
CrossRef
:
31
NO MEU:
ORCID
3
TÃTULO:
Valuation of brewer's spent grain using a fully recyclable integrated process for extraction of proteins and arabinoxylans
Full Text
AUTORES:
Elsa Vieira
;
Angelica A M Rocha
;
Elisabete Coelho
;
Olivia Pinho
;
Jorge A Saraiva
;
Isabel M P L V O Ferreira
;
Manuel A Coimbra
;
PUBLICAÇÃO:
2014
,
FONTE:
INDUSTRIAL CROPS AND PRODUCTS,
VOLUME:
52
INDEXADO EM:
Scopus
WOS
CrossRef
:
81
NO MEU:
ORCID
4
TÃTULO:
Changes of Enzymes Activity and Protein Profiles Caused by High-Pressure Processing in Sea Bass (Dicentrarchus labrax) Fillets
Full Text
AUTORES:
Barbara Teixeira
;
Liliana Fidalgo
;
Rogerio Mendes
;
Goncalo Costa
;
Carlos Cordeiro
;
Antonio Marques
;
Jorge Alexandre Saraiva
;
Maria Leonor Nunes
;
PUBLICAÇÃO:
2013
,
FONTE:
JOURNAL OF AGRICULTURAL AND FOOD CHEMISTRY,
VOLUME:
61,
NÚMERO:
11
INDEXADO EM:
Scopus
WOS
CrossRef
:
18
NO MEU:
ORCID
5
TÃTULO:
Chemical composition and antibacterial and antioxidant properties of commercial essential oils
Full Text
AUTORES:
Barbara Teixeira
;
Antonio Marques
;
Cristina Ramos
;
Nuno R Neng
;
Jose M F Nogueira
;
Jorge Alexandre Saraiva
;
Maria Leonor Nunes
;
PUBLICAÇÃO:
2013
,
FONTE:
INDUSTRIAL CROPS AND PRODUCTS,
VOLUME:
43,
NÚMERO:
1
INDEXADO EM:
Scopus
WOS
CrossRef
:
144
NO MEU:
ORCID
6
TÃTULO:
Chemical composition and bioactivity of different oregano (Origanum vulgare) extracts and essential oil. Composition and bioactivity of oregano products
Full Text
AUTORES:
Barbara Teixeira
;
Antonio Marques
;
Cristina Ramos
; Carmo Serrano; Olivia Matos;
Nuno R Neng
;
Jose M F Nogueira
;
Jorge Alexandre Saraiva
;
Maria Leonor Nunes
;
PUBLICAÇÃO:
2013
,
FONTE:
JOURNAL OF THE SCIENCE OF FOOD AND AGRICULTURE,
VOLUME:
93,
NÚMERO:
11
INDEXADO EM:
Scopus
WOS
CrossRef
:
64
NO MEU:
ORCID
7
TÃTULO:
Development of an improved extraction and HPLC method for the measurement of ascorbic acid in cows' milk from processing plants and retail outlets
Full Text
AUTORES:
Chotyakul, N; Pateiro Moure, M; Martinez Carballo, E;
Saraiva, JA
; Torres, JA; Perez Lamela, C;
PUBLICAÇÃO:
2013
,
FONTE:
International Journal of Food Science and Technology,
VOLUME:
49,
NÚMERO:
3
INDEXADO EM:
Scopus
CrossRef
NO MEU:
ORCID
8
TÃTULO:
Effect of high pressure on cod (Gadus morhua) desalting
Full Text
AUTORES:
Angelo C Salvador
;
Jorge A Saraiva
;
Liliana G Fidalgo
;
Ivonne Delgadillo
;
PUBLICAÇÃO:
2013
,
FONTE:
7th HPBB Conference (HPBB)
in
HIGH PRESSURE RESEARCH,
VOLUME:
33,
NÚMERO:
2
INDEXADO EM:
Scopus
WOS
CrossRef
:
1
NO MEU:
ORCID
9
TÃTULO:
Effect of high pressure on green pea seeds germination and plantlets development
Full Text
AUTORES:
Alexandre, EMC; Carvalho, AM;
Saraiva, JA
;
PUBLICAÇÃO:
2013
,
FONTE:
High Pressure Research,
VOLUME:
34,
NÚMERO:
1
INDEXADO EM:
Scopus
CrossRef
NO MEU:
ORCID
10
TÃTULO:
Effect of high pressure treatments on the physicochemical properties of a sulphur dioxide-free red wine
Full Text
AUTORES:
Mickael C Santos
;
Claudia Nunes
; Joao Cappelle;
Fernando J Goncalves
;
Ana Rodrigues
;
Jorge A Saraiva
;
Manuel A Coimbra
;
PUBLICAÇÃO:
2013
,
FONTE:
FOOD CHEMISTRY,
VOLUME:
141,
NÚMERO:
3
INDEXADO EM:
Scopus
WOS
CrossRef
:
47
NO MEU:
ORCID
Adicionar à lista
Marked
Marcar Todas
Exportar
×
Publication Export Settings
BibTex
EndNote
APA
CSV
PDF
Export Preview
Print
×
Publication Print Settings
HTML
PDF
Print Preview
Página 1 de 7. Total de resultados: 67.
<<
<
1
2
3
4
5
6
7
>
>>
×
Selecione a Fonte
Esta publicação tem:
2 registos no
ISI
2 registos no
SCOPUS
2 registos no
DBLP
2 registos no
Unpaywall
2 registos no
Openlibrary
2 registos no
Handle
Por favor selecione o registo que deve ser utilizado pelo Authenticus.
×
Comparar Publicações
© 2024 CRACS & Inesc TEC - All Rights Reserved
Política de Privacidade
|
Terms of Service