Joao Pedro Bengala Freire
AuthID: R-000-7D0
1
TÃTULO: Dietary microalgae (Chlorella vulgaris) may stimulate GSH-antioxidant system in response to increased deposition of muscle omega-3 poly-unsaturated fatty acids in post-weaning piglets
AUTORES: Pedro, Miguel F.; Matzapetakis, Manolis; Alves, Susana P.; Zervou, Maria; Maia, Margarida R. G.; de Fonseca, Antonio J. M.; Cabrita, Ana R.; Bessa, Rui J. B.; Freire, Joao P. B.; de Almeida, Andre M.;
PUBLICAÇÃO: 2024, FONTE: JOURNAL OF ANIMAL SCIENCE, VOLUME: 102
AUTORES: Pedro, Miguel F.; Matzapetakis, Manolis; Alves, Susana P.; Zervou, Maria; Maia, Margarida R. G.; de Fonseca, Antonio J. M.; Cabrita, Ana R.; Bessa, Rui J. B.; Freire, Joao P. B.; de Almeida, Andre M.;
PUBLICAÇÃO: 2024, FONTE: JOURNAL OF ANIMAL SCIENCE, VOLUME: 102
INDEXADO EM: WOS
2
TÃTULO: Microalgae as feed ingredients for livestock production and aquaculture
AUTORES: Luisa M.P. Valente; Ana R.J. Cabrita ; Margarida R.G. Maia ; Inês Maria Valente ; Sofia Engrola; António J.M. Fonseca; David Miguel Ribeiro; Madalena Lordelo; Cátia Falcão Martins; Luísa Falcão e Cunha; André Martinho de Almeida; João Pedro Bengala Freire;
PUBLICAÇÃO: 2021, FONTE: Microalgae
AUTORES: Luisa M.P. Valente; Ana R.J. Cabrita ; Margarida R.G. Maia ; Inês Maria Valente ; Sofia Engrola; António J.M. Fonseca; David Miguel Ribeiro; Madalena Lordelo; Cátia Falcão Martins; Luísa Falcão e Cunha; André Martinho de Almeida; João Pedro Bengala Freire;
PUBLICAÇÃO: 2021, FONTE: Microalgae
3
TÃTULO: Evolution of the hydrodynamics of the Tagus estuary (Portugal) in the 21st century
AUTORES: Guerreiro, M; Fortunato, AB ; Freire, P; Rilo, A; Taborda, R ; Freitas, MC; Andrade, C; Silva, T; Rodrigues, M; Bertin, X; Azevedo, A ;
PUBLICAÇÃO: 2015, FONTE: Journal of Integrated Coastal Zone Management, VOLUME: 15, NÚMERO: 1
AUTORES: Guerreiro, M; Fortunato, AB ; Freire, P; Rilo, A; Taborda, R ; Freitas, MC; Andrade, C; Silva, T; Rodrigues, M; Bertin, X; Azevedo, A ;
PUBLICAÇÃO: 2015, FONTE: Journal of Integrated Coastal Zone Management, VOLUME: 15, NÚMERO: 1
4
TÃTULO: Temporal restriction of enzyme supplementation in barley-based diets has no effect in broiler performance Full Text
AUTORES: Cardoso, V; Ferreira, AP; Costa, M; Ponte, PIP; Falcao, L; Freire, JP; Lordelo, MM; Ferreira, LMA; Fontes, CMGA; Ribeiro, T;
PUBLICAÇÃO: 2014, FONTE: ANIMAL FEED SCIENCE AND TECHNOLOGY, VOLUME: 198
AUTORES: Cardoso, V; Ferreira, AP; Costa, M; Ponte, PIP; Falcao, L; Freire, JP; Lordelo, MM; Ferreira, LMA; Fontes, CMGA; Ribeiro, T;
PUBLICAÇÃO: 2014, FONTE: ANIMAL FEED SCIENCE AND TECHNOLOGY, VOLUME: 198
5
TÃTULO: Plantas forrageiras de pastagens de altitude
AUTORES: Ana Monteiro; Silvia Ribeiro; Teresa Vasconcelos; José C Costa; Manuel F Simões; Fernando F Simões; Luísa Falcão; Cátia Martins; João B Freire;
PUBLICAÇÃO: 2014
AUTORES: Ana Monteiro; Silvia Ribeiro; Teresa Vasconcelos; José C Costa; Manuel F Simões; Fernando F Simões; Luísa Falcão; Cátia Martins; João B Freire;
PUBLICAÇÃO: 2014
INDEXADO EM: Handle
NO MEU: ORCID
6
TÃTULO: Selection of Pinus pinea L. plus tree candidates for cone production
AUTORES: Isabel Carrasquinho; Joao Freire; Abel Rodrigues; Margarida Tome ;
PUBLICAÇÃO: 2010, FONTE: ANNALS OF FOREST SCIENCE, VOLUME: 67, NÚMERO: 8
AUTORES: Isabel Carrasquinho; Joao Freire; Abel Rodrigues; Margarida Tome ;
PUBLICAÇÃO: 2010, FONTE: ANNALS OF FOREST SCIENCE, VOLUME: 67, NÚMERO: 8
7
TÃTULO: Effects of alfalfa, wheat bran or beet pulp, with or without sunflower oil, on caecal fermentation and on digestibility in the rabbit Full Text
AUTORES: Luisa Falcão-e-Cunha; Helena Peres; João P B. Freire; Luís Castro-Solla;
PUBLICAÇÃO: 2004, FONTE: Animal Feed Science and Technology, VOLUME: 117, NÚMERO: 1-2
AUTORES: Luisa Falcão-e-Cunha; Helena Peres; João P B. Freire; Luís Castro-Solla;
PUBLICAÇÃO: 2004, FONTE: Animal Feed Science and Technology, VOLUME: 117, NÚMERO: 1-2
8
TÃTULO: Legume Proteins of the Vicilin Family are More Immunogenic Than Those of the Legumin Family in Weaned Piglets Full Text
AUTORES: Paulo Salgado Joa; João B Freire; Ricardo B Ferreira; Maria Seabra; Artur R Teixeira; René Toullec; Jean-Paul Lallès;
PUBLICAÇÃO: 2002, FONTE: Food and Agricultural Immunology, VOLUME: 14, NÚMERO: 1
AUTORES: Paulo Salgado Joa; João B Freire; Ricardo B Ferreira; Maria Seabra; Artur R Teixeira; René Toullec; Jean-Paul Lallès;
PUBLICAÇÃO: 2002, FONTE: Food and Agricultural Immunology, VOLUME: 14, NÚMERO: 1
9
TÃTULO: The use of Lathyrus cicera in rabbit diets: Effect on growth, digestibility and caecotrophy
AUTORES: Falcao E Cunha, L; Freire, JPB;
PUBLICAÇÃO: 1998, FONTE: 6th World Rabbit Congress in PROCEEDINGS OF THE 6TH WORLD RABBIT CONGRESS, VOLS 1-3: VOL 1: NUTRITION, WOOL & FUR; VOL 2: REPRODUCTION & REPRODUCTION PHYSIOLOGY - GENETICS & SELECTION - GENERAL PHYSIOLOGY - ETHOLOGY & WELFARE; VOL 3: PATHOLOGY & PROPHYLAXIS - GROWTH & MEAT - MANAGEMENT & PRODUCTION
AUTORES: Falcao E Cunha, L; Freire, JPB;
PUBLICAÇÃO: 1998, FONTE: 6th World Rabbit Congress in PROCEEDINGS OF THE 6TH WORLD RABBIT CONGRESS, VOLS 1-3: VOL 1: NUTRITION, WOOL & FUR; VOL 2: REPRODUCTION & REPRODUCTION PHYSIOLOGY - GENETICS & SELECTION - GENERAL PHYSIOLOGY - ETHOLOGY & WELFARE; VOL 3: PATHOLOGY & PROPHYLAXIS - GROWTH & MEAT - MANAGEMENT & PRODUCTION
INDEXADO EM: WOS
10
TÃTULO: Effect of fat level and fiber nature on performances, digestibility, nitrogen balance and digestive organs in growing rabbits
AUTORES: Cunha, LF; Freire, JPB; Goncalves, A;
PUBLICAÇÃO: 1998, FONTE: 6th World Rabbit Congress in PROCEEDINGS OF THE 6TH WORLD RABBIT CONGRESS, VOLS 1-3: VOL 1: NUTRITION, WOOL & FUR; VOL 2: REPRODUCTION & REPRODUCTION PHYSIOLOGY - GENETICS & SELECTION - GENERAL PHYSIOLOGY - ETHOLOGY & WELFARE; VOL 3: PATHOLOGY & PROPHYLAXIS - GROWTH & MEAT - MANAGEMENT & PRODUCTION
AUTORES: Cunha, LF; Freire, JPB; Goncalves, A;
PUBLICAÇÃO: 1998, FONTE: 6th World Rabbit Congress in PROCEEDINGS OF THE 6TH WORLD RABBIT CONGRESS, VOLS 1-3: VOL 1: NUTRITION, WOOL & FUR; VOL 2: REPRODUCTION & REPRODUCTION PHYSIOLOGY - GENETICS & SELECTION - GENERAL PHYSIOLOGY - ETHOLOGY & WELFARE; VOL 3: PATHOLOGY & PROPHYLAXIS - GROWTH & MEAT - MANAGEMENT & PRODUCTION
INDEXADO EM: WOS