1
TÍTULO: Evaluation of Biotechnological Active Peptides Secreted by Saccharomyces cerevisiae with Potential Skin Benefits
AUTORES: Mauricio, Elisabete Muchagato; Branco, Patricia; Araujo, Ana Luiza Barros; Roma Rodrigues, Catarina; Lima, Katelene; Duarte, Maria Paula; Fernandes, Alexandra R.; Albergaria, Helena;
PUBLICAÇÃO: 2024, FONTE: ANTIBIOTICS-BASEL, VOLUME: 13, NÚMERO: 9
INDEXADO EM: Scopus WOS CrossRef
2
TÍTULO: Proteomics insights into the responses of Saccharomyces cerevisiae during mixed-culture alcoholic fermentation with Lachancea thermotolerans  Full Text
AUTORES: Chuantao T Peng; Birgit Andersen; Samina Arshid; Martin R Larsen; Helena Albergaria; Rene Lametsch; Nils Arneborg;
PUBLICAÇÃO: 2019, FONTE: FEMS MICROBIOLOGY ECOLOGY, VOLUME: 95, NÚMERO: 9
INDEXADO EM: Scopus WOS
3
TÍTULO: Antimicrobial properties and death-inducing mechanisms of saccharomycin, a biocide secreted by Saccharomyces cerevisiae  Full Text
AUTORES: Patricia Branco; Diana Francisco; Margarida Monteiro; Maria Gabriela Almeida; Jorge Caldeira; Nils Arneborg; Catarina Prista; Helena Albergaria;
PUBLICAÇÃO: 2017, FONTE: APPLIED MICROBIOLOGY AND BIOTECHNOLOGY, VOLUME: 101, NÚMERO: 1
INDEXADO EM: Scopus WOS CrossRef: 23
7
TÍTULO: Identification of novel GAPDH-derived antimicrobial peptides secreted by Saccharomyces cerevisiae and involved in wine microbial interactions  Full Text
AUTORES: Patricia Branco; Diana Francisco; Christophe Chambon; Michel Hebraud; Nils Arneborg; Maria Gabriela Almeida; Jorge Caldeira; Helena Albergaria;
PUBLICAÇÃO: 2014, FONTE: APPLIED MICROBIOLOGY AND BIOTECHNOLOGY, VOLUME: 98, NÚMERO: 2
INDEXADO EM: Scopus WOS CrossRef: 83
8
TÍTULO: Survival rate of wine-related yeasts during alcoholic fermentation assessed by direct live/dead staining combined with fluorescence in situ hybridization  Full Text
AUTORES: Patricia Branco; Margarida Monteiro; Patricia Moura; Helena Albergaria;
PUBLICAÇÃO: 2012, FONTE: INTERNATIONAL JOURNAL OF FOOD MICROBIOLOGY, VOLUME: 158, NÚMERO: 1
INDEXADO EM: Scopus WOS CrossRef
10
TÍTULO: Use of interdelta polymorphisms of Saccharomyces cerevisiae strains to monitor population evolution during wine fermentation  Full Text
AUTORES: Angela Xufre; Helena Albergaria; Francisco Girio; Isabel Spencer Martins;
PUBLICAÇÃO: 2011, FONTE: 3rd International Conference on Environmental, Industrial, and Applied Microbiology (BioMicroWorld 2009) in JOURNAL OF INDUSTRIAL MICROBIOLOGY & BIOTECHNOLOGY, VOLUME: 38, NÚMERO: 1
INDEXADO EM: Scopus WOS CrossRef
Página 1 de 2. Total de resultados: 11.