Adriano Botas Cruz
AuthID: R-002-EQ6
1
TÃTULO: Volatile Fingerprinting and Sensory Profiles of Coffee Cascara Teas Produced in Latin American Countries
AUTORES: DePaula, Juliana; Cunha, Sara C.; Cruz, Adriano; Sales, Amanda L.; Revi, Ildi; Fernandes, Jose ; Ferreira, Isabel M. P. L. V. O.; Miguel, Marco A. L.; Farah, Adriana;
PUBLICAÇÃO: 2022, FONTE: FOODS, VOLUME: 11, NÚMERO: 19
AUTORES: DePaula, Juliana; Cunha, Sara C.; Cruz, Adriano; Sales, Amanda L.; Revi, Ildi; Fernandes, Jose ; Ferreira, Isabel M. P. L. V. O.; Miguel, Marco A. L.; Farah, Adriana;
PUBLICAÇÃO: 2022, FONTE: FOODS, VOLUME: 11, NÚMERO: 19
2
TÃTULO: Contents of key bioactive and detrimental compounds in health performance coffees compared to conventional types of coffees sold in the United States market
AUTORES: Juliana DePaula; Sara C Cunha; Ildi Revi; Alessandro M Batista; Soraia V M D Sa; Veronica Calado; Jose O Fernandes ; Adriano Cruz; Adriana Farah;
PUBLICAÇÃO: 2020, FONTE: FOOD & FUNCTION, VOLUME: 11, NÚMERO: 9
AUTORES: Juliana DePaula; Sara C Cunha; Ildi Revi; Alessandro M Batista; Soraia V M D Sa; Veronica Calado; Jose O Fernandes ; Adriano Cruz; Adriana Farah;
PUBLICAÇÃO: 2020, FONTE: FOOD & FUNCTION, VOLUME: 11, NÚMERO: 9
INDEXADO EM: WOS
3
TÃTULO: Ohmic heating for the dairy industry: a potential technology to develop probiotic dairy foods in association with modifications of whey protein structure
AUTORES: Pereira, RN; Teixeira, JA; Vicente, AA ; Cappato, LP; Ferreira, MVD; Rocha, RD; da Cruz, AG;
PUBLICAÇÃO: 2018, FONTE: CURRENT OPINION IN FOOD SCIENCE, VOLUME: 22
AUTORES: Pereira, RN; Teixeira, JA; Vicente, AA ; Cappato, LP; Ferreira, MVD; Rocha, RD; da Cruz, AG;
PUBLICAÇÃO: 2018, FONTE: CURRENT OPINION IN FOOD SCIENCE, VOLUME: 22