Alda Marisa Ribeiro Fernandes
AuthID: R-002-JCQ
1
TÃTULO: Pattern of video game usage and video game disorder in Portugueses adolescents: A study about parental and peer attachment, parenting styles, and communication in parenting Full Text
AUTORES: Ribeiro, A. M.; Maia, B. R.;
PUBLICAÇÃO: 2024, FONTE: EUROPEAN PSYCHIATRY, VOLUME: 67
AUTORES: Ribeiro, A. M.; Maia, B. R.;
PUBLICAÇÃO: 2024, FONTE: EUROPEAN PSYCHIATRY, VOLUME: 67
INDEXADO EM: WOS
2
TÃTULO: In vitro evaluation of microparticles with Laurus nobilis L. extract prepared by spray-drying for application in food and pharmaceutical products Full Text
AUTORES: Michael Chaumun; Vincent Goelo; Marisa M Ribeiro; Fernando Rocha ; Berta N Estevinho ;
PUBLICAÇÃO: 2020, FONTE: FOOD AND BIOPRODUCTS PROCESSING, VOLUME: 122
AUTORES: Michael Chaumun; Vincent Goelo; Marisa M Ribeiro; Fernando Rocha ; Berta N Estevinho ;
PUBLICAÇÃO: 2020, FONTE: FOOD AND BIOPRODUCTS PROCESSING, VOLUME: 122
3
TÃTULO: Microencapsulation of Vitamin A by spray-drying, using binary and ternary blends of gum arabic, starch and maltodextrin
AUTORES: Marisa M Ribeiro; Mohammad Shahgol; Berta N Estevinho ; Fernando Rocha ;
PUBLICAÇÃO: 2020, FONTE: FOOD HYDROCOLLOIDS, VOLUME: 108
AUTORES: Marisa M Ribeiro; Mohammad Shahgol; Berta N Estevinho ; Fernando Rocha ;
PUBLICAÇÃO: 2020, FONTE: FOOD HYDROCOLLOIDS, VOLUME: 108
4
TÃTULO: Edible Films Prepared with Different Biopolymers, Containing Polyphenols Extracted from Elderberry (Sambucus NigraL.), to Protect Food Products and to Improve Food Functionality Full Text
AUTORES: Marisa M Ribeiro; Berta N Estevinho ; Fernando Rocha ;
PUBLICAÇÃO: 2020, FONTE: FOOD AND BIOPROCESS TECHNOLOGY, VOLUME: 13, NÚMERO: 10
AUTORES: Marisa M Ribeiro; Berta N Estevinho ; Fernando Rocha ;
PUBLICAÇÃO: 2020, FONTE: FOOD AND BIOPROCESS TECHNOLOGY, VOLUME: 13, NÚMERO: 10
5
TÃTULO: Preparation and Incorporation of Functional Ingredients in Edible Films and Coatings Full Text
AUTORES: Marisa M Ribeiro; Berta N Estevinho ; Rocha, F ;
PUBLICAÇÃO: 2020, FONTE: FOOD AND BIOPROCESS TECHNOLOGY
AUTORES: Marisa M Ribeiro; Berta N Estevinho ; Rocha, F ;
PUBLICAÇÃO: 2020, FONTE: FOOD AND BIOPROCESS TECHNOLOGY