José de Sousa Câmara
AuthID: R-000-88Q
1
TÃTULO: Evaluation of the Potential of Urinary Volatilomic Patterns of COVID-19 Patients Infected With SARS-CoV-2 for Disease Diagnosis. An Exploratory Study
AUTORES: Giulia Riccio; Joana Neto; Cristina V Berenguer; Cristina P Ornelas; Viviana Greco; JORGE PEREIRA; Rosa Perestrelo; José S Câmara;
PUBLICAÇÃO: 2024
AUTORES: Giulia Riccio; Joana Neto; Cristina V Berenguer; Cristina P Ornelas; Viviana Greco; JORGE PEREIRA; Rosa Perestrelo; José S Câmara;
PUBLICAÇÃO: 2024
2
TÃTULO: Wine Volatilomics
AUTORES: José Sousa Câmara; Rosa Perestrelo; Cristina V. Berenguer; Jorge A. M. Pereira;
PUBLICAÇÃO: 2024, FONTE: Wine Analysis and Testing Techniques
AUTORES: José Sousa Câmara; Rosa Perestrelo; Cristina V. Berenguer; Jorge A. M. Pereira;
PUBLICAÇÃO: 2024, FONTE: Wine Analysis and Testing Techniques
3
TÃTULO: Green sorbent-based microextraction techniques in sample preparation for food analysis
AUTORES: Natalia Casado; JORGE PEREIRA; Sonia Morante Zarcero; José Câmara; Isabel Sierra;
PUBLICAÇÃO: 2023, FONTE: Comprehensive Analytical Chemistry
AUTORES: Natalia Casado; JORGE PEREIRA; Sonia Morante Zarcero; José Câmara; Isabel Sierra;
PUBLICAÇÃO: 2023, FONTE: Comprehensive Analytical Chemistry
4
TÃTULO: Creating new opportunities for sustainable food packaging through dimensions of industry 4.0: New insights into the food waste perspective
AUTORES: Hassoun, Abdo; Boukid, Fatma; Ozogul, Fatih; Ait Kaddour, Abderrahmane; Soriano, Jose Miguel; Lorenzo, Jose M.; Perestrelo, Rosa; Galanakis, Charis M.; Bono, Gioacchino; Bouyahya, Abdelhakim; Bhat, Zuhaib; Smaoui, Slim; Jambrak, Anet Rezek; Camaraj, Jose S.;
PUBLICAÇÃO: 2023, FONTE: TRENDS IN FOOD SCIENCE & TECHNOLOGY, VOLUME: 142
AUTORES: Hassoun, Abdo; Boukid, Fatma; Ozogul, Fatih; Ait Kaddour, Abderrahmane; Soriano, Jose Miguel; Lorenzo, Jose M.; Perestrelo, Rosa; Galanakis, Charis M.; Bono, Gioacchino; Bouyahya, Abdelhakim; Bhat, Zuhaib; Smaoui, Slim; Jambrak, Anet Rezek; Camaraj, Jose S.;
PUBLICAÇÃO: 2023, FONTE: TRENDS IN FOOD SCIENCE & TECHNOLOGY, VOLUME: 142
5
TÃTULO: Grapes: Production, phenolic composition and potential biomedical effects
AUTORES: Câmara, JS;
PUBLICAÇÃO: 2014, FONTE: Grapes: Production, Phenolic Composition and Potential Biomedical Effects
AUTORES: Câmara, JS;
PUBLICAÇÃO: 2014, FONTE: Grapes: Production, Phenolic Composition and Potential Biomedical Effects
INDEXADO EM:
Scopus

NO MEU:
ORCID

6
TÃTULO: Preface
AUTORES: Câmara, JS;
PUBLICAÇÃO: 2014, FONTE: Grapes: Production, Phenolic Composition and Potential Biomedical Effects
AUTORES: Câmara, JS;
PUBLICAÇÃO: 2014, FONTE: Grapes: Production, Phenolic Composition and Potential Biomedical Effects
INDEXADO EM:
Scopus

NO MEU:
ORCID

7
TÃTULO: Phenolic profile of sercial and Tinta Negra Portuguese varieties: Novel phenolic compounds in Vitis vinifera L. grape
AUTORES: Perestrelo, R; Lu, Y; Santos, SAO; Silvestre, AJD; Neto, CP; Camara, JS; Rocha, SM;
PUBLICAÇÃO: 2012, FONTE: International Congress on Natural Products Research on Global Change, Natural Products and Human Health/8th Joint Meeting of AFERP, ASP, GA, PSE and SIF in PLANTA MEDICA, VOLUME: 78, NÚMERO: 11
AUTORES: Perestrelo, R; Lu, Y; Santos, SAO; Silvestre, AJD; Neto, CP; Camara, JS; Rocha, SM;
PUBLICAÇÃO: 2012, FONTE: International Congress on Natural Products Research on Global Change, Natural Products and Human Health/8th Joint Meeting of AFERP, ASP, GA, PSE and SIF in PLANTA MEDICA, VOLUME: 78, NÚMERO: 11
8
TÃTULO: 3-Hydroxy-4,5-dimethyl-2(5H)-furanone levels in fortified Madeira wines: Relationship to sugar content Full Text
AUTORES: José S Câmara; José C Marques; Maria A Alves ; António C S Ferreira;
PUBLICAÇÃO: 2004, FONTE: Journal of agricultural and food chemistry, VOLUME: 52 (22)
AUTORES: José S Câmara; José C Marques; Maria A Alves ; António C S Ferreira;
PUBLICAÇÃO: 2004, FONTE: Journal of agricultural and food chemistry, VOLUME: 52 (22)
INDEXADO EM:
Handle
