1
TÍTULO: Afterword for the Special Issue Circular Economy Strategies for Sustainable Development: Applications and Impacts  Full Text
AUTORES: Ramos, A;
PUBLICAÇÃO: 2024, FONTE: SUSTAINABILITY, VOLUME: 16, NÚMERO: 1
INDEXADO EM: Scopus WOS
2
TÍTULO: Characterization of Azorean Plant Leaves for Sustainable Valorization and Future Advanced Applications in the Food, Cosmetic, and Pharmaceutical Industries
AUTORES: Barros, Jorge Gomes Lopes; Fernandes, Raquel; Abraao, Ana; Costa, Rui Dias; Aires, Alfredo; Gouvinhas, Irene; Granato, Daniel; Barros, Ana Novo;
PUBLICAÇÃO: 2024, FONTE: ANTIOXIDANTS, VOLUME: 13, NÚMERO: 3
INDEXADO EM: Scopus WOS CrossRef: 1
NO MEU: ORCID
3
TÍTULO: Exploring the Role of Phenolic Compounds in Chronic Kidney Disease: A Systematic Review  Full Text
AUTORES: Baptista, Filipa; Paie Ribeiro, Jessica; Almeida, Mariana; Barros, Ana Novo;
PUBLICAÇÃO: 2024, FONTE: MOLECULES, VOLUME: 29, NÚMERO: 11
INDEXADO EM: Scopus WOS CrossRef
NO MEU: ORCID
4
TÍTULO: Unlocking the therapeutic treasure of pomegranate leaf: A comprehensive review on phytochemical compounds, health benefits, and future prospects
AUTORES: Yu, Manyou; Gouvinhas, Irene; Chen, Jian; Zhu, Yongqing; Deng, Junlin; Xiang, Zhuoya; Oliveira, Paula; Xia, Chen; Barros, Ana;
PUBLICAÇÃO: 2024, FONTE: FOOD CHEMISTRY-X, VOLUME: 23
INDEXADO EM: Scopus WOS
5
TÍTULO: Polyglutamate: Unleashing the Versatility of a Biopolymer for Cosmetic Industry Applications
AUTORES: Serra, Monica; Gudina, Eduardo; Botelho, Claudia; Teixeira, Jose Antonio; Barros, Ana Novo;
PUBLICAÇÃO: 2024, FONTE: COSMETICS, VOLUME: 11, NÚMERO: 3
INDEXADO EM: Scopus WOS CrossRef
NO MEU: ORCID
6
TÍTULO: From Waste to Resource: Compositional Analysis of Olive Cake's Fatty Acids, Nutrients and Antinutrients
AUTORES: Paie Ribeiro, Jessica; Baptista, Filipa; Teixeira, Jose; Guedes, Cristina; Gomes, Maria Jose; Teixeira, Alfredo; Barros, Ana Novo; Pinheiro, Victor; Outor Monteiro, Divanildo;
PUBLICAÇÃO: 2024, FONTE: APPLIED SCIENCES-BASEL, VOLUME: 14, NÚMERO: 13
INDEXADO EM: Scopus WOS CrossRef
NO MEU: ORCID
7
TÍTULO: Arthropod traits as proxies for abundance trends in the Azorean Islands  Full Text
AUTORES: Oyarzabal, Guilherme; Cardoso, Pedro; Rigal, Francois; Boieiro, Mario; Santos, Ana M. C.; Amorim, Isabel R.; Malumbres Olarte, Jagoba; Costa, Ricardo; Lhoumeau, Sebastien; Pozsgai, Gabor; Gabriel, Rosalina; Borges, Paulo A. V.;
PUBLICAÇÃO: 2024, FONTE: ECOGRAPHY
INDEXADO EM: Scopus WOS CrossRef
8
TÍTULO: Golden Flower Tibetan Tea Polysaccharides Alleviate Constipation in Mice by Regulating Aquaporins-Mediated Water Transport System and Gut Microbiota
AUTORES: Yu, Manyou; Zhao, Jiayuan; Xie, Qingling; Deng, Junlin; Zhu, Yongqing; Chen, Jian; Xiang, Zhuoya; Zhang, Ting; Liu, Gang; Xia, Chen; Shi, Liugang; Wu, Bin; Gouvinhas, Irene; Barros, Ana Novo;
PUBLICAÇÃO: 2024, FONTE: FOODS, VOLUME: 13, NÚMERO: 17
INDEXADO EM: Scopus WOS CrossRef
NO MEU: ORCID
9
TÍTULO: Resveratrol: A Promising Antiaging Agent for Cosmetic Skin Treatments
AUTORES: Javier Fidalgo; Ana Novo Barros; Ana Casas;
PUBLICAÇÃO: 2024, FONTE: Resveratrol - Recent Advances, Application, and Therapeutic Potential
INDEXADO EM: CrossRef: 2
NO MEU: ORCID
10
TÍTULO: Hydropriming and Nutripriming of Bread Wheat Seeds Improved the Flour's Nutritional Value of the First Unprimed Offspring
AUTORES: Baltazar, Miguel; Oppolzer, David; Carvalho, Ana; Gouvinhas, Irene; Ferreira, Luis; Barros, Ana; Lima Brito, Jose;
PUBLICAÇÃO: 2023, FONTE: PLANTS-BASEL, VOLUME: 12, NÚMERO: 2
INDEXADO EM: Scopus WOS CrossRef: 3
NO MEU: ORCID
Página 1 de 16. Total de resultados: 152.