Lénia Marisa Pereira Rodrigues
AuthID: R-000-930
1
TÃTULO: Salivary proteome and glucose levels are related with sweet taste sensitivity in young adults Full Text
AUTORES: Rodrigues, L; Costa, G; Cordeiro, C; Pinheiro, C; Amado, F; Lamy, E;
PUBLICAÇÃO: 2017, FONTE: FOOD & NUTRITION RESEARCH, VOLUME: 61, NÚMERO: 1
AUTORES: Rodrigues, L; Costa, G; Cordeiro, C; Pinheiro, C; Amado, F; Lamy, E;
PUBLICAÇÃO: 2017, FONTE: FOOD & NUTRITION RESEARCH, VOLUME: 61, NÚMERO: 1
2
TÃTULO: Relationship between saliva protein composition and 6-n-Propylthiouracil bitter taste responsiveness in young adults Full Text
AUTORES: Rodrigues L.; da Costa G.; Cordeiro C.; Pinheiro C.; Amado F.; Lamy E.;
PUBLICAÇÃO: 2017, FONTE: Journal of Sensory Studies, VOLUME: 32, NÚMERO: 4
AUTORES: Rodrigues L.; da Costa G.; Cordeiro C.; Pinheiro C.; Amado F.; Lamy E.;
PUBLICAÇÃO: 2017, FONTE: Journal of Sensory Studies, VOLUME: 32, NÚMERO: 4
3
TÃTULO: Association between Salivary Leptin Levels and Taste Perception in Children Full Text
AUTORES: Lénia Rodrigues; Rosa Espanca; Ana Rodrigues Costa; Célia Miguel Antunes; Clarinda Pomar; Fernando Capela Silva; Cristina Conceição Pinheiro; Francisco Amado; Elsa Lamy;
PUBLICAÇÃO: 2017, FONTE: Journal of Nutrition and Metabolism, VOLUME: 2017
AUTORES: Lénia Rodrigues; Rosa Espanca; Ana Rodrigues Costa; Célia Miguel Antunes; Clarinda Pomar; Fernando Capela Silva; Cristina Conceição Pinheiro; Francisco Amado; Elsa Lamy;
PUBLICAÇÃO: 2017, FONTE: Journal of Nutrition and Metabolism, VOLUME: 2017