1
TÍTULO: The Anti-Neuroinflammatory Role of Anthocyanins and Their Metabolites for the Prevention and Treatment of Brain Disorders  Full Text
AUTORES: Joana E Henriques; Diana Serra; Teresa C P Dinis; Leonor M Almeida;
PUBLICAÇÃO: 2020, FONTE: INTERNATIONAL JOURNAL OF MOLECULAR SCIENCES, VOLUME: 21, NÚMERO: 22
INDEXADO EM: Scopus WOS
4
TÍTULO: Polyphenols as food bioactive compounds in the context of Autism Spectrum Disorders: A critical mini-review  Full Text
AUTORES: Diana Serra; Leonor M Almeida; Teresa C P Dinis;
PUBLICAÇÃO: 2019, FONTE: NEUROSCIENCE AND BIOBEHAVIORAL REVIEWS, VOLUME: 102
INDEXADO EM: Scopus WOS
6
TÍTULO: Polyphenols in the management of brain disorders: Modulation of the microbiota-gut-brain axis
AUTORES: Serra, D; Almeida, LM; Dinis, TCP;
PUBLICAÇÃO: 2019, FONTE: Advances in Food and Nutrition Research
INDEXADO EM: Scopus
7
TÍTULO: The Impact of Chronic Intestinal Inflammation on Brain Disorders: the Microbiota-Gut-Brain Axis  Full Text
AUTORES: Diana Serra; Leonor M Almeida; Teresa C P Dinis;
PUBLICAÇÃO: 2019, FONTE: MOLECULAR NEUROBIOLOGY, VOLUME: 56, NÚMERO: 10
INDEXADO EM: Scopus WOS
9
TÍTULO: Dietary polyphenols: A novel strategy to modulate microbiota-gut-brain axis
AUTORES: Serra, D; Almeida, LM; Dinis, TCP;
PUBLICAÇÃO: 2018, FONTE: TRENDS IN FOOD SCIENCE & TECHNOLOGY, VOLUME: 78
INDEXADO EM: Scopus WOS CrossRef: 93
NO MEU: ORCID
10
TÍTULO: Luteolin suppresses the JAK/STAT pathway in a cellular model of intestinal inflammation
AUTORES: Nunes, C; Almeida, L; Barbosa, RM; Laranjinha, J;
PUBLICAÇÃO: 2017, FONTE: Food and Function, VOLUME: 8, NÚMERO: 1
INDEXADO EM: Scopus CrossRef: 91
NO MEU: ORCID
Página 1 de 8. Total de resultados: 73.