1
TÍTULO: Looking for the optimal harvest time of red grapes with an enzymatic electrochemical multisensory system
AUTORES: Garcia Hernandez, C.; Perez Gonzalez, C.; Martin Pedrosa, F.; Dias, L. Guimaraes; Barajas Tola, E.; Rodriguez Mendez, M. L.; Garcia Cabezon, C.;
PUBLICAÇÃO: 2025, FONTE: JOURNAL OF AGRICULTURE AND FOOD RESEARCH, VOLUME: 19
INDEXADO EM: Scopus WOS
2
TÍTULO: The Effect of Incorporating Fermented Elderberries (Sambucus nigra) into Bread: Quality, Shelf Life, and Biological Enhancement
AUTORES: Seixas, Natalia L.; Paula, Vanessa B.; Dias, Teresa; Dias, Luis G.; Estevinho, Leticia M.;
PUBLICAÇÃO: 2025, FONTE: FOODS, VOLUME: 14, NÚMERO: 5
INDEXADO EM: Scopus WOS CrossRef
NO MEU: ORCID
3
TÍTULO: Microbiological and Physicochemical Evaluation of Hydroxypropyl Methylcellulose (HPMC) and Propolis Film Coatings for Cheese Preservation
AUTORES: Paula, Vanessa B.; Dias, Luis G.; Estevinho, Leticia M.;
PUBLICAÇÃO: 2024, FONTE: MOLECULES, VOLUME: 29, NÚMERO: 9
INDEXADO EM: Scopus WOS CrossRef: 1
NO MEU: ORCID
4
TÍTULO: Contribution to Characterizing the Meat Quality of Protected Designation of Origin Serrana and Preta de Montesinho Kids Using the Near-Infrared Reflectance Methodology
AUTORES: Vasconcelos, Lia; Dias, Luis G.; Leite, Ana; Pereira, Etelvina; Silva, Severiano; Ferreira, Iasmin; Mateo, Javier; Rodrigues, Sandra; Teixeira, Alfredo;
PUBLICAÇÃO: 2024, FONTE: FOODS, VOLUME: 13, NÚMERO: 10
INDEXADO EM: Scopus WOS CrossRef
NO MEU: ORCID
5
TÍTULO: Fermented Grapevine Leaves: Potential Preserving Agent in Yogurt
AUTORES: Freitas, Lais; Sousa Dias, Miguel; Paula, Vanessa B.; Dias, Luis G.; Estevinho, Leticia M.;
PUBLICAÇÃO: 2024, FONTE: FOODS, VOLUME: 13, NÚMERO: 13
INDEXADO EM: Scopus WOS CrossRef
NO MEU: ORCID
6
TÍTULO: Optimization of Extraction Method of Bioactive Compounds from Elderberries (Sambucus nigra L.) and Testing Extract Stability
AUTORES: Pascariu, Oana Elena; Dias, Luis Guimaraes; Israel Roming, Florentina;
PUBLICAÇÃO: 2024, FONTE: HORTICULTURAE, VOLUME: 10, NÚMERO: 7
INDEXADO EM: Scopus WOS CrossRef
NO MEU: ORCID
7
TÍTULO: Phenolic Class Analysis in Honey: Comparison of Classical and Single UV Spectrum Methodologies
AUTORES: Paula, Vanessa B.; Sousa Dias, Miguel L.; Seixas, Natalia L.; Combarros Fuertes, Patricia; Estevinho, Leticia M.; Dias, Luis G.;
PUBLICAÇÃO: 2024, FONTE: PROCESSES, VOLUME: 12, NÚMERO: 10
INDEXADO EM: Scopus WOS CrossRef
NO MEU: ORCID
8
TÍTULO: SVM Regression to Assess Meat Characteristics of Bisaro Pig Loins Using NIRS Methodology
AUTORES: Vasconcelos, Lia; Dias, Luis G.; Leite, Ana; Ferreira, Iasmin; Pereira, Etelvina; Silva, Severiano; Rodrigues, Sandra; Teixeira, Alfredo;
PUBLICAÇÃO: 2023, FONTE: FOODS, VOLUME: 12, NÚMERO: 3
INDEXADO EM: Scopus WOS CrossRef: 7 Handle
NO MEU: ORCID
9
TÍTULO: Comparative Methods to Evaluate the Antioxidant Capacity of Propolis: An Attempt to Explain the Differences
AUTORES: Paula, Vanessa B.; Estevinho, Leticia M.; Cardoso, Susana M.; Dias, Luis G.;
PUBLICAÇÃO: 2023, FONTE: MOLECULES, VOLUME: 28, NÚMERO: 12
INDEXADO EM: Scopus WOS CrossRef: 3
NO MEU: ORCID
10
TÍTULO: <i>Melipona scutellaris</i> Geopropolis: Chemical Composition and Bioactivity
AUTORES: Coutinho, Sonia; Matos, Vanessa; Seixas, Natalia; Rodrigues, Hellen; Paula, Vanessa B.; Freitas, Lais; Dias, Teresa; Santos, Francisco de Assis Ribeiro; Dias, Luis G.; Estevinho, Leticia M.;
PUBLICAÇÃO: 2023, FONTE: MICROORGANISMS, VOLUME: 11, NÚMERO: 11
INDEXADO EM: Scopus WOS CrossRef: 1
NO MEU: ORCID
Página 1 de 8. Total de resultados: 77.