2
TITLE: A comprehensive review of the literature on continuous improvement approaches in food services management  Full Text
AUTHORS: Monteiro, Celia; Rocha, Ada ; Miguelis, Vera ; Afonso, Claudia ;
PUBLISHED: 2024, SOURCE: INTERNATIONAL JOURNAL OF HOSPITALITY MANAGEMENT, VOLUME: 123
INDEXED IN: Scopus WOS CrossRef Unpaywall
3
TITLE: Adesão ao Padrão Alimentar Mediterrânico, consumo de alimentos ultraprocessados e estudo dos fatores associados: resultados do Projeto UltraTeen
AUTHORS: Mariana Monteiro; Filipa Pereira; Marta Gaspar; Inês Jorge; Rui Poínhos; Bruno MPM Oliveira ; Rodrigues, Sara Simões Pereira ; Cláudia Afonso ;
PUBLISHED: 2024, SOURCE: Acta Portuguesa de Nutrição, VOLUME: 39
INDEXED IN: CrossRef
6
TITLE: Caracterização da Oferta Alimentar da Refeição Almoço e Lanche em Creches Portuguesas: Resultados do Projeto “Creche com Sabor e Saúde” – C2S
AUTHORS: Olívia Pita; Beatriz Teixeira ; Lúcia Nova; Inês Dias; Mariana Conceição; Beatriz Cidade Coelho; Liliana Ferreira; Ana Jorge; Maria do Céu Monteiro; Maria Cristina Teixeira Santos; Rodrigues, Sara Simões Pereira ; Ada Rocha ; Ana Gonçalves; Cláudia Afonso ;
PUBLISHED: 2024, SOURCE: Acta Portuguesa de Nutrição, VOLUME: 37
INDEXED IN: CrossRef Unpaywall Handle
7
TITLE: Conhecimentos e práticas das Amas relativamente à alimentação e nutrição infantil
AUTHORS: Ana Araújo; Elisabete Pinto ; Cláudia Afonso ;
PUBLISHED: 2024, SOURCE: Acta Portuguesa de Nutrição, VOLUME: 39
INDEXED IN: CrossRef
9
TITLE: Inadequate intakes of fatty acids attributed to the ultra-processed foods consumed by Portuguese population: The upper project
AUTHORS: Antoniazzi, Luiza; Miranda, Renata C.; Rauber, Fernanda; Afonso, Claudia ; Santos, Cristina ; Lopes, Carla ; Rodrigues, Sara Simões Pereira ; Levy, Renata B.;
PUBLISHED: 2024, SOURCE: NUTRITION METABOLISM AND CARDIOVASCULAR DISEASES, VOLUME: 34, ISSUE: 11
INDEXED IN: Scopus WOS CrossRef Unpaywall
Page 1 of 6. Total results: 60.